Co za totalne zero, aktorzy do bani, odcinki trwają 40 minut niby coś sie w nich dzieje, a jednak nic. Twórcy chyba nie zauważyli, że takie telenowele już nie są fajne. A do tego ta
aktorka grająca Violette cały czas unosi ramiona w góre i wygląda jak by szyi nie miała to samo tyczy sie jej macochy. Fatalny serial. Wkurza tylko bo co chwile reklama.. to już
Austin i Ally jest lepsze, przynajmniej da się oglądać. Disney Channel już nie jest 'disney' tylko Gówno Czanel.
Aktorzy są dobrzy, nawet bardzo. Cieszy mnie fakt, ze odcinki są długie. Dzieje się w nich bardzo wiele, no ale zrozumieć też trzeba umieć. ;) Telenowele są bardzo popularne, gdyby tak nie było nie puszczano by ich w telewizji, a Violetta jest teraz najpopularniejszym serialem na DCH. Skoro bardziej podoba Ci się A&A, to oglądaj sobie własnie to, a nie zaśmiecasz forum. ;)
hahahahaha uśmiałam się jak to przeczytałam. Wgl. jak potrafisz zagrać lepiej to proszę bardzo chce cb widzieć w tv, bo aktorzy zagrali fenomenalnie. I wgl weź oglądanie ciągle tych samych odcinków. To wobec mnie się nudzi. Dlatego przestałam oglądac takie seriale jak A&A bo mi się poprostu znudziło patrzenie ciągle na to samo xd
Racja to NUDY, masakra jakaś najgorszy serial na Disney Channel. Jak to możliwe, że jest tak wysoko oceniony?