PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co za totalne zero, aktorzy do bani, odcinki trwają 40 minut niby coś sie w nich dzieje, a jednak nic. Twórcy chyba nie zauważyli, że takie telenowele już nie są fajne. A do tego ta
aktorka grająca Violette cały czas unosi ramiona w góre i wygląda jak by szyi nie miała to samo tyczy sie jej macochy. Fatalny serial. Wkurza tylko bo co chwile reklama.. to już
Austin i Ally jest lepsze, przynajmniej da się oglądać. Disney Channel już nie jest 'disney' tylko Gówno Czanel.

ostraprawda

Aktorzy są dobrzy, nawet bardzo. Cieszy mnie fakt, ze odcinki są długie. Dzieje się w nich bardzo wiele, no ale zrozumieć też trzeba umieć. ;) Telenowele są bardzo popularne, gdyby tak nie było nie puszczano by ich w telewizji, a Violetta jest teraz najpopularniejszym serialem na DCH. Skoro bardziej podoba Ci się A&A, to oglądaj sobie własnie to, a nie zaśmiecasz forum. ;)

ostraprawda

hahahahaha uśmiałam się jak to przeczytałam. Wgl. jak potrafisz zagrać lepiej to proszę bardzo chce cb widzieć w tv, bo aktorzy zagrali fenomenalnie. I wgl weź oglądanie ciągle tych samych odcinków. To wobec mnie się nudzi. Dlatego przestałam oglądac takie seriale jak A&A bo mi się poprostu znudziło patrzenie ciągle na to samo xd

ocenił(a) serial na 3
ostraprawda

Racja to NUDY, masakra jakaś najgorszy serial na Disney Channel. Jak to możliwe, że jest tak wysoko oceniony?

ocenił(a) serial na 10
ostraprawda

jesli ogladasz to na dch to tam żadnych reklam pomiędzy serialami nie ma
popieram kwestie pieczonegokurczaczka