Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6798
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zaczęło się Marcescą - coś tam pogadali, a Fran odeszła smutna. O czym rozmawiali, powie ktoś?

PS. Nie wiem, czy temat dobrze napisany, ale podtrzymuję tradycję XD

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
esteckiewicz1

dziś chociaż ty podtrzymujesz tradycje :p
ja zapewne będę musiała czekać aż ktoś doda na yt, bo to dziadostwo nie chce mi się nawet wlączyć dzisiaj.

karolina199

Spoko XD Będę mniej więcej mówić co się dzieje (ale to co widzę, nie znam hiszpana JESZCZE XD). Aktualnie Violka coś z Olgą gada. I Dieguś przyszedł do Violki :D

ocenił(a) serial na 6
esteckiewicz1

Juz Violetta wyrzuciła za chabety Diego ze swojego życia? <3<3<3

Enterraz

Coś tam pogadali, a potem Diego poszedł.

esteckiewicz1

A o co tak wgl poszło? :)

zielona1218

Eee, nie wiem, nie znam hiszpana, opisuję to co widzę :D Ale nie powiedziałabym że się kłócili, zresztą nie wiem XD

karolina199

Jade gdzieś zaciągnęła Germana do innego pokoju, bo zobaczyła Matiasa w jego domu i gadają.

karolina199

Violka przyłapała Ramallo w swoim pokoju XD

ocenił(a) serial na 6
esteckiewicz1

Hahahaha co za perwersja. Ale w jakim nastroju się rozstali? Ona i Diego?

Enterraz

Coś tam Diego powiedział, Violka się uśmiechnęła, pożegnali się i poszedł. Aktualnie Leon zadzwonił do Violki :D Gadali, ona zaczęła coś mu zawzięcie tłumaczyć, on tylko odpowiedział: "Violetta..." a ona się rozłączyła.

karolina199

Naty zobaczyła Cami i Maxiego idących razem. Schowała się, Cami sobie poszła, bo przyszedł Broduey.

esteckiewicz1

Znak kolejny, że bedzie Naxi ! :D

karolina199

Zespół dziewczyn śpiewa. Leoś i Diego się gapią na Violkę XD Ludmi z dziewczynami gra, na gitarze.

esteckiewicz1

Boże juz ostatnio mnie wkurzało jak oni spiewali i Leon się cieszył do Violki -.-
tego to akurat dobrze że nie widze ;pp

ocenił(a) serial na 6
karolina199

AAAAAAAAAAAAAAA to najlepsza wiadomość mojego życia XD w sferze, która poświęcam Violettcie, taki news jak dar od boga xddd wgl z perwszego sezonu każde ich spojrzenie zapamietywalam raz i na zawsze. Wielbie *-*

Enterraz

Dobra może się na nią gapic do woli jak jest singlem, a nie teraz jak jest z Larą!
Chociaż Vilu tez dobra, dziewczyny Leona nie ma chociaz w pobliżu, jej chłopak stoi koło Leona na scenie, do kogo V. robi maślane oczka (z wzajemnością) oczywiscie do Leosia xd

ocenił(a) serial na 6
karolina199

Skoro go kocha to jak może inaczej? XD poza tym, co to za chłopak PADALEC NIE CHŁOPAK XD aaaaaa dostałam dokladna relacje leonetty sprzed chwili, UJARAŁAM SIE JAK DZIKA

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Aaaa poszli na tą ławkę gdzie sie prawie pocalowali i sie do siebie zblizaja i co i koniec odcinka !
A w zapowiedzi Lara mówiła Leonowi coś o Hiszpani.
Viola i Leon sie przytulają Leon mówi do niejDiego i się odsuwa, a ona mówi Lara i sie odwracaja za Leonem stoi Lara a za Vilu Diego.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja też! Kocham ich!!!

majka5454

Ciekawe czy się pocałują...:)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Mam nadzieję;) A co z Leonem i Larą? Zerwał z nią czy jak, bo jak nie, to by wyszedł na dupka, że ją zdradza, jakby jednak doszło do tego pocałunku;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

jakoś w zapowiedzi pokazywali że lara i diego zobaczą ich jak się przytulają, może to będzie po pocałunku i wtedy zerwą

godmez

To by nie było miłe dla Lary...

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

trochę mi jej szkoda......ale jednak wolę leona z violettą, lepiej do siebie pasują

godmez

Ja też jestem za Leonettą, ale gdybym była na miejscu Lary czułabym się trochę wykorzystana :/

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Lubię Larę i trochę mi jej szkoda...

ocenił(a) serial na 10
godmez

Być może ;p

ocenił(a) serial na 10
majka5454

nie wiem, ale strasznie mi jej szkoda, może pod koniec z kimś innym ja połączą? a ja i tak cały czas byłam za leonettą

ocenił(a) serial na 10
godmez

Ja też. Leonetta por siempre. Wątpię, że ją z kimś połączą, bo raczej nie ma z kim,a po drugie to by było zbyt naciągane, że w kilku ostatnich odcinkach nagle odkochuje się w Leonie i zakochuje w kimś innym;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

no w sumie też racja, ale np diego byłby samotny? a po tym serialu można spodziewać się wszystkiego......

godmez

... w końcu w tamtym śnie Lara doszła do niego ale potem podeszła do Leona, więc może :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

ja bym się tam cieszyła gdyby byli razem

ocenił(a) serial na 10
godmez

To prawda. Ale Lara z Diego to już by było dziwne, taka wymiana partnerami;)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

po nich można spodziewać się wszystkiego wiec nie wiadomo, bo przecież diega zostawiliby samotnego?

ocenił(a) serial na 10
godmez

Ja tam nie widzę dla niego nikogo:) Zresztą nie przepadam za nim, więc jest mi obojętny:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

ja się zastanawiam jak można być za dieglettą? dla mnie ten związek jest okropny, w sumie diega to nigdy nie lubiłam

majka5454

Fajnie by było gdyby nagle Lara zerwała z Leonem bo odkryła że to Diego jest dla niej przeznaczony i tak samo by zrobił Diego z Violettą :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Takie jedno głębokie spojrzenie w oczy i miłość rozkwita. Nie śmiej się, to nie jest niemożliwe, to telenowela:)

godmez

Może ale nie wiem czy zdążą, zresztą Lara nie jest dziewczyną która zakochuje się z dnia na dzień, potrzeba jej trochę czasu.

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

no może masz rację, i tak za parę odcinków jest koniec, więc może by się tak nie zakochała

karolina199

Ja też muszę czekać na yt :/ ciekawe o której się pojawi :)

karolina199

Ludmi coś gadała do Violki, ta wybiegła, Diego za nią, Leon potem XD W końcu Leon gdzieś poszedł, nie wiem czy przypadkiem za nią, bo mi się przyciął ten moment.

karolina199

Niestety, znikam na 10 minut, nie będę mogła relacjonować :C Ale widzę, że Violka się uśmiecha do stojącego nad nią Leona XD

karolina199

O MATULKU! Wróciłam na zapowiedzi i co widzę? W nast Maxi całuje Naty!!!! AAAA :3

esteckiewicz1

AAAAAAAAAAAAAAA!
NAXI NAXI NAXI NAXI NAXI NAXI NAXI I JESZCZE RAZ NAXI ! &lt;3
w końcu!

karolina199

AAAAAA :D Tylko nie wiem jak się ten odcinek skończył :C Smuteczek :C ALE NAXI! <3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

NAXI!!!

ocenił(a) serial na 6
majka5454

ja nie cierpię Lary, co mogłabym gęsto i szeroko uargumentować, ale nie chce mi się w tej chwili tracić tyle czasu na nią ;3

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja ją lubię, mimo wszystko:)

esteckiewicz1

Na jakiej stronie oglądacie violette na żywo? :)