PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

* Mówi się, że w 2. części Violetta2, Vilu odleci do Madrytu i Leon będzie chciał znaleźć miłość swojego życia ( to na pewno plotka)
* Diego w finale zakochuje się naprawdę w Violetcie, ale ona nie wie czy mu wybacz, po tym jak dowiedziała się o jego planach.
*Najwyraźniej Gregorio jest ojcem Diega ( nwm, to raczej plotka, ale nie jestem pewna)
*Lary nie będzie w ostatnich odcinkach-rozdziałach, ponieważ coś wydarzyło się między nią a Leonem.
* Ludmiła mówi o swoim dzieciństwie Diego.
* Ludmiła w drugiej części pyta się Diego " Dla ciebie Violetta to ktoś więcej niż przyjaciółka, zakochałeś się w niej?"
*W drugiej części Violetta2 Leon i Violetta śpiewają Nuestro Camino.
*W 2 części Leon niespodziewanie całuje Violettę.
* Odkrywają przeszłość Ludmiły, która była naprawdę przykra.
*W drugiej części poznamy siostrę Diego: Mora
*Ludmiła swój pierwszy pocałunek przeżyje z Joauinem ( w naszym jęz. Joachim).
* Violetta odkrywa, że Antonio jest jej dziadkiem ( i to by się zgadzało)
*Federico powraca.
*Podobno będzie kolejny pocałunek Diego i Violetty, ale tego jeszcze nie wiadomo.
*Jak wiadomo Diego doprowadził do tego, ze Viola straciła głos, ale w końcu tego żałuje i naprawdę sie w niej zakochuje.
* Leon jest krótko z Larą, dziewczyna jest an niego zła.
*Lara zrywa z Leonem, ponieważ uważa, ze całował się z Violettą.
*Tomas ma wrócić na 2 odcinki
*Leon i Vilu całują się cztery razy i zostają parą w finale.
*Esmeralda wyznaje Germanowi prawdę, nie może tego dalej ukrywać.
*Tomas wraca do Hiszpanii i całuje Violette (to ich ostatni pocałunek)
*Angie zakochuje się w nowej postaci- Leonardo
* 4 pocałunki Leonetty będą na wakacjach ( w filmie) i w urodzinach.
*Związek Fran i Marco wisi na włosku przez powrót Fede.
* Na koniec Angie i German będą mieli dziecko o imieniu Julieta(to pewnie plotka)
*German dowiaduje się, że Viola straciła głos ( zrobi coś z U-MIX).
* Pod koniec Naty i Maxi wracają do siebie.
*German i Angie biorą ślub.
*Andres i Fede zakładają bar.

A i widzieliście ten pocałunek Tini i Jorge?

ocenił(a) serial na 10

Na YT, ale ptaszki filmwebowe ćwierkają, że był tylko w polik. I ile razy można mówić? ANTONIO NIE JEST DZIADKIEM VIOLETTY.

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

No raczej w polik. A jeśli chodzi o Antonio - to on jest DZIADKIEM Violetty! I część to mogą być plotki.

ocenił(a) serial na 10

W ODCINKU PIERWSZYM ANGIE MÓWIŁA, ŻE JEJ I MARII OJCIEC ZMARŁ TROCHĘ PO ŚMIERCI MARII. Więc co? Zmartwychwstał i ukrył się pod innym nazwiskiem jako dyrektor?

ocenił(a) serial na 10

Po co zakładasz kolejny o tym temat jak już były conajmniej dwa o tym?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ale inne informacje.

ocenił(a) serial na 6

Ludmiła miała przykre dzieciństwo. I KTO BY SIĘ TEGO SPODZIEWAŁ? Hmm.I kto to ten Joauanin?. Szczurek w conversach całuję Violkę. Nieźle.

użytkownik usunięty
Kaoshi

Ludmiła zakocha się w nim( Joauanin) i pocałują się. Tak. Ludmi miała przykre dzieciństwo. Prawie na każdym blogu o Violettcie o tym piszą.

COOOOO????????? NIE TO NIEPRAWDA PKT.21 TO NIEPRAWDA ;'(

użytkownik usunięty
lofffu

Możliwe.Oby! Część to plotki.

ocenił(a) serial na 10

Z tego co ja czytałam w internecie, wywiadach itd. to Tomas ma nie wystąpić w Violetta 2.

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ja też. Sam on to mówił , ale ostatecznie zdecydował się na kilka albo 1 odcinek z nim.

ocenił(a) serial na 10

Od kiedy? W wywiadzie powiedział, że to by nawet nie miało sensu powrócić na kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

No właśnie, skąd to masz? :O ZNÓW ZOBAczĘ MOJEGO TOMMYEGO?! :D:D:D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, raczej nie. Ten akurat wywiad był na blogu Wiolczura.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

;( Jak możecie: Najpierw robicie nadzieję, a później tak po prostu... Okrutnie... Nieeeee ;(((

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już można mieć nadzieje na Leomasa, jednak to będzie historia jak z Tutanica. Tomas się utopi, a Leon ułoży życie z Violettą.

ocenił(a) serial na 9

Skad aż tyle wiesz ? Ja tez wiem naprawdę bardzo dużo o 2 sezonie , ale o 1 części i wszyscy sie tak dziwia i mówią mi , ze znam to wszystko na pamięć xD zgadza sie ;)

ocenił(a) serial na 3
Zuza555

To są plotki, więc nie wierz w to wszystko... Równie dobrze mogłabym napisać, że Diego pokocha Leóna, ale Tomas się pojawi i zdzieli go po twarzy a na koniec będzie Leomas...

użytkownik usunięty
KeThA

Ha ha... Bardzo śmieszne. Część to plotki!!! A nie wszystkie!!!

ocenił(a) serial na 3

Ja nie chciałam być złośliwa, na prawdę. Porównuję teraz wszystko do Leomasa, jak dobrze wiesz. Chodzi mo o to, żeby ludzie nie wierzyli we wszystko, co jest napisane, bo chyba nie doczytują, że to plotki (co zaznaczyłaś, wyraźnie)...

użytkownik usunięty
KeThA

Spoko. Nie jesteś złośliwa. Ja podobnie uważam. No bo co cały sezon nie myślała o nim, a potem nagle się całują.

ocenił(a) serial na 3

Tak, to było by dziwne, nie wspomniała o nim ANI razu, nawet nie powiedziała, że wyjechał i będzie tęsknić czy coś. Więc uważam wątek Tomasa za zakonczony...

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Ale ja nie czytałam wcale plotek . Oglądałam filmiki na YT , a ze względu na to , ze całkiem niezle umiem hiszpański to sie o tym dowiedziałam . Ale zgadzam sie z tym , ze większość co człowiek czyta na temat 2 sezonu to plotki .

ocenił(a) serial na 10

Biedna Ludmi była gnębiona. ;<

ocenił(a) serial na 3
Leonetta4ever

Ojejujeju, zaraz mi się normalnie jej żal zrobi... Możliwe, że miała jakieś powody. Pewnie będzie, że jej rodzice interesowali się tylko pracą i mieli ją gdzieś, a najlepiej,żeby się okazało jeszcze, że się rozeszli. Ale to nie usprawiedliwia takiego zachowania! Producenci spróbują ją wybielić, zobaczymy czy wymyślą coś oryginalnego :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Albo jak była mała nikt jej nie lubił,. wyzywali ją, itditditd. :3