Ja bym chciała, by Leon wrócił do Violetty, żeby znów byli razem.
Oczywiście ślub Germana i Angie, Olgi i Ramallo.
Żeby tym razem nikt się nie wpierdzialał w związek Vilu.
I oczywiście trochę więcej akcji, nie taka słodka bajka dla dziewczynek, ale też jakieś komplikacje itd.. Ale oczywiście Leonetta musi być! ;)
To samo co ty
+ śmierć Tomasa xD Niech go samochód przejedzie, albo jego samolot się rozbije
Naty i Maxi razem.
Jakaś śliczna nowa laska będzie się pchała między Leona i Vilu i Violetta byłaby zazdrosna i walczyła by o niego, udowadniając mu tym samym ze go kocha i zależy jej na nim tak samo jak mu na niej.
Fajnie by było też jakby Olga i Ramallo adoptowali dziecko ;D
Przemiana Ludmily (nie powiem bo brakowałoby mi jej kąśliwych uwag to chciałabym ujrzeć ją dobrą, pomocną hahah choć nie wiem czy to możliwe bo w sumie serial bez wrednej Ludmily stracił by swój urok :d)
Trochę bardziej mogli by rozwinąć wątek Andresa : )
A no i na deser jakiś HOT striptiz w wykonaniu Leona *-* O tak <33
HAahahha,dowaliłaś :D Ja może nie chciałabym śmierci Tomasa,bo Violetta mogła by popaś w depreche czy coś xD Ale np.żeby wyjechał.Wtedy pokazałby,że tak naprawdę mu nie zależy na Viol. Ja podpisuje się pod tym co napisała koleżanka wyżej,bo dokładnie tego chcę w tym serialu.Od siebie napiszę,że dla Braco mogliby znaleźć jakąś dziewczynę :)
HAhahahahaha,striptiz Leona zawsze mile widziany :D JA jesteś całkowicie za Leonettą <3 Nie będę po rz setny pisać dlaczego tak uważam :)
Hahah to dlatego, ze Tomas mnie strasznie irytuje, jeszcze na początku go jakoś znosiłam, a teraz to bym go najchętniej zatłukła.
Co do Braco to faktycznie mogli by mu dać dziewczynę, tym bardziej ze podoba mu się Vilu, ale z nią mu nie wyjdzie. W sumie mógłby być nawet z Camillą :)
Leonek to ciacho *-* Ja też jestem za Leonem i Vilu :D Leonetta rządzi <33
ja myślę, że jak będzie jechał na lotnisko to będzie miał wypadek i się obudzi, a obok niego Violetta, a ona powie jak się przebudzi pierwsze co to "Ludmiła", było by fajnie jakby byli razem :) Ludmiła y Tomas ♥
Wy jesteście jacyś powaleni czy udajecie spójrzcie na te swoje ślepe oczy kto jest lepszy po pierwsze Leon Smiał z kwiatów Tomasa jak je zniszczyli po drugie naśmiewał się z jego że nie zdał a po trzecie podciął go i spadł na gregoria .On jest lalusiem czy wy chcecie prawdziwego chłopaka czy byście woleli lalusia . Żal mi Leona a wy go wolicie bo jest bogatszy
A niby czemu mam woleć Leona, ze jest bogatszy? To ja z nim będę, czy Vilu? Ty się weź zastanów co ty piszesz, bo tego aż się czytać nie chce. Widać, nie rozumiesz typowo-meskiej rywalizacji o dziewczynę, widocznie nikt nigdy o ciebie nie rywalizował. Poza tym Tomas zawsze może się bronić, ale tego nie robi bo się boi, nie potrafi sam stawić czoła problemom, przypominam ze to Francesca musiał go bron, kiedy naskakiwał na niego jej brat. Nawet Gregorio nim pomiata, a ten jak zwykle nie umie się przeciwstawić. Jak dla mnie Tomas to nie chłopak, a ciepła klucha.
I na tym już końce te nudna konwersacje.
Peace
Weź się ogarnij zanim coś napiszesz.HAhaha lalusiem? Błagam,chyba uważnie nie oglądasz odcinków.MRSMELLARK dobrze powiedziała.To sie nazywa rywalizacja o kobietę,w której jak widać na razie fajtłapa Tomas przegrywa.Ja nie chcę prawdziwego chłopaka,ja chcę prawdziwego FACETA.Tomas na pewno by się nie nadawał.Poza ładną buźką nic więcej,charakter kuluje więc,nie wiem co w nim widzisz.Nikt tu o pieniądzach nie wspominał,tylko ty.
nie przesadzajmy z tą ładną buźką (to tylko tak w serialu wygląda w realu jeszcze gorzej). Nawet Fran stwierdziła że Leon się zmienił - kiedyś był jak Ludmi, poza tym Vilu jest córką miliardera więc temat bogatego chłopaka jej nie intersuje :)
To jest rywalizacja o dziewczynę. A Tomas lepszy? Wiedząc, że Vilu jest z Leonem, celowo chciał ją pocałować, i przez to Leon z nią zerwał. I to jest ten niesamowity chłopak? Nie wspomnę o tym ogromnym pieprzyku na czole. oO
Frajer? Uzasadnisz to sformułowanie? Chyba, że nie znasz najzwyklej znaczenia tego słowa. ;)
Adunia10 zgadzam się z Tobą:)Leon to laluś i powinni go usunąć z serialu albo niech wróci do Ludmiły bo są siebie warci..A Viola powinna być z Tomasem fajna z nich para i pięknie razem wyglądają
Batioo1 dzieciaczku poj*bało to chyba ciebie wolność słowa a skur*ysynem możesz nazwać siebie a nie osobę której nie znasz No nie życz tak nikomu bo Cię to spotka tak jest jak dzieci są nie wychowane i oglądają serial który zajmuje ich całe życie a potem się za bardzo wczuwają. Wyjdź do ludzi
Niezgodność wypowiedzi. Uwazasz, ze nie powinno się nazywać osoby, której się nie zna od np. sku**ysyna, a właśnie sama/sam to zrobiłaś/łeś nazywając Batio1 tym samym. ;)
Widzać, Ty też się wczułaś w serial, skoro masz taką spinę, gdy ktoś nazwał serialową postać "skur*ielem".
a ja popieram - niech Tomas zdycha!
A ty się nie udzielaj bo z Tobą nie dyskutowałam. Ale ja go nie nazwałam jak nie wiesz co to przenośnia to cofnij się do szkoły podstawowej i się tego doucz,bo widzę że braki masz. A ja życze Ci,żeby to co życzysz komuś Ciebie spotkało. Przeczytaj swoje inne wypowiedzi i zobacz kto ma spinę na serial. Ale nie będę wchodziła z Tobą w dyskusję i zniżała się do Twojego poziomu
No dokładnie do tego jest taki nijaki i nawet się przeciwstawiać Leonowi nie umie i ciągle narzuca się Vilu.
i Ludmile tez nie może się przeciwstawić, jak w pierwszych odcinkach nazywał Vilu Olgą a potem zwalił na nią winę tak łatwo Ludmi dał dojść do słowa, a jej nie (Vilu) na dodatek wydaje się taki sztywny jak śpiewa ale to moje wrażenie, jakby było w nim coś radosnego to może jeszcze by uszedł, ale on ciągle z tą miną smutnego chłopca
No właśnie i jeszcze jej wyrzuty robił jak to ona niby skłamała ;c ciągle się jej narzuca i wmawia, jak to on wie, ze ona cos do niego czuje, lol ;< Jak dla mnie to ciepła kluch, a nie facet. Bo on kiepsko gra, jak dla mnie to od niego nie emanują żadne emocje, tak jakby grał bo musi a nie ze sprawia mu to przyjemność. A jak się uśmiecha to wychodzi mu taki grymas, masakra.
Mrs.Mellark :D
gdybym mogła i miała ochotę użalać się z takimi osobami jak wy to bym wam tak dowaliła że byście się nie pozbierały, ale nie będę zniżała się do waszego poziomu. Tak więc powiem tylko że to tomasa nie powinno być w drugim sezonie bo tylko potrafi ranić vilu ani nie śpiwa ani nie tańczy i ładny też nie jest wie gdybym to ja była violettą uważałabym go za kompletne zero. Nawet się bronić nie umie. i to ma być facet yy........ Sory jak dla mnie to nawet jego zachowanie bardziej bym dopasowała do dziewczyny i tyle. to moja opinia na temat waszego tomiego <3 XD
Zgadzam się ze tym w 100%. Ale dopowiem jedno; niejedna dziewczyna potrafi się lepiej bronić od tego cykora Tomasa. Przyjdzie ci takie beztalencie do studia i zostaje przyjęte?? Przecież on nie ma żadnego talentu, chociaż nie… jak nikt inny potrafi irytować mnie swoim aktorstwem xD
Taak, niech Tomasa np. potrąci jakiś autobus, lub w samolocie dojdzie do wypadku i się rozbije. ;D
Leonetta team! :D
Istnieje wolność słowa dzieciaku. No ja też bym nie chciała zniżać się do Twojego poziomu intelektualnego,bo go nawet nie posiadasz.. Każdy lubi kogo chce i tyle.i nie zesikaj się.A gratuluję gustu. Zresztą to jest film i taka role ma. I ja też jestem za Tomasem mimo tego,że na początku jego rola bardziej mi się podobała teraz coraz mniej ale nadal wole go niż Leona który tylko potrafi knuć.
"dzieciaczku".. a Ty co, wielce dorosła? wytykasz takie coś, a zdania poprawnie nie potrafisz napisać, pomijając tę bezsensowną składnię. Ale to Ty, jak widać jesteś tu najdojrzalsza. ;)
Skoro Ci nie pasuja wypowiedzi innych, to po co powiedz mi, wpie*rzasz się w dyskusję? Nawet nie wiesz o czym piszemy.
Zobaczysz, że ktos nazwał GŁUPIĄ, CH*JOWĄ serialową postać jakoś źle, co Ci nie pasuje, i od razu psychika się załąmuje, łzy w oczach, czerwona twarz, mażesz się. Dorośnij..
Ok, rozumiem Tomas może nie jest specjalnie rozgarnięty, ale lubię go za tą jego romantyczną naturę, to jest w nim pociągające, León jest może przystojniejszy, ale zachowywał się jak skończony dupek, ale nie o tym chciałam powiedzieć, ok nie lubicie Tomasa, ale żeby życzyć komuś śmierci?! Nawet w serialu, to nienormalne.
No dorosła przecież nie dziecko jak Ty. To chyba piszesz o sobie,że zdania nie umiesz poprawie ułożyć,cofnij się do podstawówki,bo braki w edukacji się kłaniają. Ale Ty jesteś ograniczony i nie wychowany. Jak Ci się moja wypowiedź nie podoba to po co komentujesz a rozumiem brak życia osobistego i forum to całe Twoje życie. A Ty wiesz nie? więc po co piszesz proste. Ja wyraziłam swoją opinie Ty swoją i jak Ci się nie podoba nie komentuj. Ale Ty jesteś nie ogarniety ale ostatnie zdania to chyba opisałeś siebie,bo właśnie Ty tak się zachowujesz ktoś wyraził swoją opinię , a Ty już komentujesz bo Ci się nie podoba bo Twoja postać obrażają i już pewnie z nerwów paznokcie obgryzłeś i paczki chusteczek poszły
A no może jesteś dziewczyną,po wypowiedzi tego nie widać. A kotkiem dla Ciebie nie jestem,oj nie spotkamy się w podstawówce bo nie chce się zniżać do Twojego poziomu. No ale cóż przyjaciół szukasz biedactwo. Umiem poprawnie układać zdania. Patrz na swoje wypowiedzi i się nad nimi użalaj. Nie muszę rozwijać jak ktoś jest tępy to nie zrozumie,nawet jak to będę tłumaczyła Ci tak jak bym mówiła do dziecka 3-letniego. W sumie te dzieci są bardziej rozwinięte niż TY. Dziecinko to nazywaj siebie małolato. No i tu się z Tobą zgodzę,bo zaliczasz się to tych parapetów :) I masz z człowiekiem do czynienia i nie wiesz jak się zachować sikasz już pod siebie,rozwolnienie bierze z nerwów tak mi przykro. Oj myślenie to nie jest Twoja mocna strona. No właśnie droga dziewczynko widzę,że nie masz życia realnego i każdą wypowiedź musisz komentować dlatego Twoim życiem realnym stało się to forum. Ile wyliczeń zastosowałaś pewnie ktoś Ci pomagał pisać komentarz, bo taka genialna to nie jesteś. A i na koniec jeszcze jedno rozumiem przyjaciół nie masz,nikt Cię nie kocha,nikt Cię nie lubi w sumie nie dziwie się,bo takie wredne osoby jak Ty nie mają w życiu łatwo ale współczuję Ci bardzo z tego powodu. Chociaż dzięki uczestnictwie w forum nie czujesz się sama wyjdź z domu poznaj sobie znajomych podziwiaj ten piękny krajobraz,który opisałaś i może Twoje życie się zmieni. A w dyskusji,wiem o co chodziło taka ułomna jak Ty to nie jestem.
Więc to na tyle szkoda mi czasu na odpisywanie na Twoje głupie komentarze. Wole wyjść do ludzi niż siedzieć jak ty przed komputerem i patrzeć co skomentować...Dlatego papa i mniej agresji i wredoty w sobie tego Ci życzę. Ustępują bo jak to mówią,głupszym trzeba ustąpić. Także udanego życia i mniej czasu przed komputerem bo sobie kochana oczka popsujesz i kto będzie pisał innym "takie urocze"komentarze :)
dzieciaku? weź wgl. nie chcę mi się komentować twojej wypowiedzi. Każdy ma tu swoje zdanie ja nie mam nic do fanów tomasa tylko poprostu go nie lubię. A i tak na marginesie misaczku to o gustach się nie rozmawia jakbyś nie wiedzał/a. Ja nie komentuję fanów tomasa tylko postać. Więc lepiej nie komentuj zanim nie przeczytasz dokładnie wypowiedzi. Mam dużo znajomych którzy są fanami tomasa i nigdy nic do nich nie miałam. . THE END XD
Ja może jakąś nie jestem specjalnie fanką Leóna, ale śmierci mu nie życzę, tak jak wy Tomasowi, ogarnijcie się ludzie (wszyscy tzn fani Leóna i Tomasa)