Haha!
Mi koleżanka mówiła, że nauczycielka z gimnazjum wpisała jakieś chłopakowi uwagę:
"Proszę przerobić swojego syna na kotlety mielone." xDD
Hahahah. xD Nie da się ukryć, że niektórzy się tylko do tego nadają. :D
Ja mam już chyba trzy uwagi za jedzenie na lekcji. Ostatnio sprawdzam, którzy nauczyciele jak reagują na moje bułeczki z serem. Pani od polaka widzi, że jem, ale nic nie mówi. Tylko się uśmiecha. Ale najlepsza jest pani od biologi i jej "smacznego". Niby takie wiesz - sugestia, że mam schować, ale jem dalej, a ona nic. :D
Nie no, jasne, mogła nie wiedzieć, ale moim zdaniem zakładanie sześciu tematów naraz, do tego na tematy które już BYŁY, to lekka przesada...
Ale już nie raz mówiliśmy tej dziewczynie, że zakłada zbędne tematy. Ludzie w ogóle nie uczą się na błędach.
No tak zakłada tematy bezsensowne i takie, które przecież nie tak dawno były. To przesada. :/
Jest ładna, ale mało naturalna. Młoda. Leniwa, ma największą szansę z nich na zrobienie kariery, ale jej się nie chcę. Mogłaby być znana, wydać płytę, grać w różnych serialach i być długo znana, ale ja ona chce zasłynąć z jednej roli to niedługo nie będzie o niej w ogóle słychać. ~M.
Przeczuwam dla niej karierę taką, jak setki innych gwiazdek Disneya. To jest, za max. parę lat, kiedy faneczki dorosną i znudzi im się cukierkowa idolka, wówczas albo zniknie całkiem, zapomniana, albo wzorem pewnej blondynki z niekontrolowanym ślinotokiem - zrobi skandal, zacznie się ciąć, lizać narzędzia, zaprzyjaźni się z narkotykami. Życzę jej tej pierwszej drogi, no ale kto wie.