PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co to ma być???

ocenił(a) serial na 9

Już myślałam, że nie będzie tych powtórek, a ten polski Disney Channel znowu zrobił te durne
powtórki. Dopiero zdałam sobie sprawę, że kolejny odcinek może być po wakacjach albo jakoś tak
bo powtórki się kończą w czerwcu. A we wrześniu miał być 2 sezon. My się z pierwszym będziemy
jeszcze długo wlec. I tylko ta głupia wymówka że oni to robią dla tych co nie oglądali przez miesiąc
Violetty. Żałosne....

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Disney niby napisał, że będą nowe od 10 czerwca. A co, przy tej dacie, równa się calutki miesciąc bez Violetty. Ale liczyłam - nawet bez tych cholernych powtórek nie zdążyliby do końca czerwca, zostałoby im pięć odcinków. Jestem ciekawa, czy będą publikować w wakacje - szczególnie, że większości osób, a już na pewno dzieci, nie ma. I gdzie tu pomysł na zarobienie? Bo podobno jesienią ma być drugi sezon, prawda? Ogupiałam już chyba.

ocenił(a) serial na 9
Slytherinka

No miał być 2 sezon jesienią ale wygląda na to że będzie o wiele później z tym naszym tempem. Może od 10 czerwca do początku lipca będzie jeszcze tam ze 20 odcinków a później kolejna miesięczna przerwa zapewne :/ ale oni na tych przerwach co robią tylko tracą na oglądalności. Ja tu nie widzę żadnego sensu robienia powtórek bo i tak wiadomo że fani Violetty oglądają w pierwszym terminie więc nikomu te powtórki nie są potrzebne.

Floweeer

A tym którym są potrzebne to jest w internecie tego pełno! ;/

ocenił(a) serial na 9
Alex__storyvioletta

No właśnie, jak by chcieli to by mogli sobie obejrzeć w internecie

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

Ale im chodzi głównie o duży zarobek. :x

ocenił(a) serial na 9
pieczonykurczaczek

A żeby oni wiedzieli że na tym tylko tracą widzów...

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

widzisz, oni myślą w inny sposób. mnóstwo dzieci ogląda DCH, i na tym zarabiają.
Kilka osób, np 100 z FW, nie zabierze im za dużo. ;x

ocenił(a) serial na 9
pieczonykurczaczek

No chyba tak. Więc trzeba będzie jakoś wytrzymać ten miesiąc powtórek.