Już myślałam, że nie będzie tych powtórek, a ten polski Disney Channel znowu zrobił te durne
powtórki. Dopiero zdałam sobie sprawę, że kolejny odcinek może być po wakacjach albo jakoś tak
bo powtórki się kończą w czerwcu. A we wrześniu miał być 2 sezon. My się z pierwszym będziemy
jeszcze długo wlec. I tylko ta głupia wymówka że oni to robią dla tych co nie oglądali przez miesiąc
Violetty. Żałosne....
Disney niby napisał, że będą nowe od 10 czerwca. A co, przy tej dacie, równa się calutki miesciąc bez Violetty. Ale liczyłam - nawet bez tych cholernych powtórek nie zdążyliby do końca czerwca, zostałoby im pięć odcinków. Jestem ciekawa, czy będą publikować w wakacje - szczególnie, że większości osób, a już na pewno dzieci, nie ma. I gdzie tu pomysł na zarobienie? Bo podobno jesienią ma być drugi sezon, prawda? Ogupiałam już chyba.
No miał być 2 sezon jesienią ale wygląda na to że będzie o wiele później z tym naszym tempem. Może od 10 czerwca do początku lipca będzie jeszcze tam ze 20 odcinków a później kolejna miesięczna przerwa zapewne :/ ale oni na tych przerwach co robią tylko tracą na oglądalności. Ja tu nie widzę żadnego sensu robienia powtórek bo i tak wiadomo że fani Violetty oglądają w pierwszym terminie więc nikomu te powtórki nie są potrzebne.
widzisz, oni myślą w inny sposób. mnóstwo dzieci ogląda DCH, i na tym zarabiają.
Kilka osób, np 100 z FW, nie zabierze im za dużo. ;x