PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Będzie czy nie? Jedni piszą, że po 40 odcinku puszczą znowu powtórki od 21 do 40. Inni,
że w ogóle już nie będzie powtórek. Jest ktoś, kto wie na pewno? Macie sprawdzone
informacje?

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Ja nie wiem, też chciałem poruszyć ten temat, ale mam nadzieję, że będzie tak, jak być powinno, czyli od 15 kwietnia do 5 lipca odcinki 21-80, a przez wakacje i ewentualnie we wrześniu powtórki. No bo kto by oglądał Violę przez wakacje, skoro prawie wszyscy wyjeżdżają? Ja 6 lipca jadę do Chorwacji na wakacje i planuję obejrzeć 1 sezon do końca przed wyjazdem. Jeśli znów zrobią powtórki po 40. odcinku to tak się wkurzę, że chyba w ogóle przestanę oglądać ten serial. To by nawet nie miało sensu, bo kto by chciał teraz oglądać to samo drugi raz.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Chyba nikt jeszcze tego nie wie, ale DC jest zdolne do wszystkiego. Ale raczej nie, bo na fb na ich oficjalnej stronie ktoś się pytał czy będzie 2 sezon Violetty w Polsce i DC odpowiedziało, że jesienią (wrzesień, październik), ewentualnie wczesną zimą (listopad, grudzień). A podobno przez wakacje mają nie puszczać nowych odcinków, więc jakby zrobili przerwę to by się nie wyrobili.

użytkownik usunięty

I oby tak było.

ocenił(a) serial na 10

Coś pisali, że planują w Polsce na październik/listopad 2 sezon, więc muszą się wyrobić, że jak skończą pierwszą serię, to by ją powtórzyć :)

użytkownik usunięty
LEONetta

Też mi się tak wydaje.

ocenił(a) serial na 10

po drugie - to by im się nie opłacało, chyba że wpadliby na pomysł od 1 do 40 powtórki o_O

użytkownik usunięty
LEONetta

To byłoby najgorsze rozwiązanie. Wtedy na 2. sezon czekalibyśmy jeszcze z rok.

ocenił(a) serial na 10

Po naszym polskim DC wszystkiego się można spodziewać :)

użytkownik usunięty
Franarco

Niestety, ale to prawda.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Na oficjalnym fp DCH na fejsie, pisali, że już przerw nie będzie, a wtedy po 20 przerwę zrobili podobnież, bo mieli problemy techniczne. ;)

użytkownik usunięty
Leonetta4ever

Tsa, na pewno.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

na facebook'u na profilu DC, ktoś się o to pytał i Disney odpowiedział, że nie będzie :)

użytkownik usunięty
LEONetta

I bardzo dobrze.