Będzie czy nie? Jedni piszą, że po 40 odcinku puszczą znowu powtórki od 21 do 40. Inni,
że w ogóle już nie będzie powtórek. Jest ktoś, kto wie na pewno? Macie sprawdzone
informacje?
Ja nie wiem, też chciałem poruszyć ten temat, ale mam nadzieję, że będzie tak, jak być powinno, czyli od 15 kwietnia do 5 lipca odcinki 21-80, a przez wakacje i ewentualnie we wrześniu powtórki. No bo kto by oglądał Violę przez wakacje, skoro prawie wszyscy wyjeżdżają? Ja 6 lipca jadę do Chorwacji na wakacje i planuję obejrzeć 1 sezon do końca przed wyjazdem. Jeśli znów zrobią powtórki po 40. odcinku to tak się wkurzę, że chyba w ogóle przestanę oglądać ten serial. To by nawet nie miało sensu, bo kto by chciał teraz oglądać to samo drugi raz.
Chyba nikt jeszcze tego nie wie, ale DC jest zdolne do wszystkiego. Ale raczej nie, bo na fb na ich oficjalnej stronie ktoś się pytał czy będzie 2 sezon Violetty w Polsce i DC odpowiedziało, że jesienią (wrzesień, październik), ewentualnie wczesną zimą (listopad, grudzień). A podobno przez wakacje mają nie puszczać nowych odcinków, więc jakby zrobili przerwę to by się nie wyrobili.
Coś pisali, że planują w Polsce na październik/listopad 2 sezon, więc muszą się wyrobić, że jak skończą pierwszą serię, to by ją powtórzyć :)
po drugie - to by im się nie opłacało, chyba że wpadliby na pomysł od 1 do 40 powtórki o_O
Na oficjalnym fp DCH na fejsie, pisali, że już przerw nie będzie, a wtedy po 20 przerwę zrobili podobnież, bo mieli problemy techniczne. ;)
na facebook'u na profilu DC, ktoś się o to pytał i Disney odpowiedział, że nie będzie :)