PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

6,5 to za wysoka średnia jak na nią. Powinna mieć co najwyżej 1.0 jak nie mniej. Żal i ból. Aha filmografia aktorki jest taka bogata. już ludzie zgarnięci na casting z ulicy do jakiegoś serialiku mają większe szanse na zostanie gwiazdą niż ona. Skoro taka popularna i kochana to czemu nie gra w niczym innym tylko w Sroleccie? jak zobaczyłem że będzie w Polsce grać koncert to mnie krew zalewa. Żal, żal, żal. Gdybym miał okazje to wynajął bym płatnego zabójce i kazał bym mu zestrzelić ją na oczach tych co najwyżej 5 widzów na koncercie. I co to ma być, że za bilet 120zł? Ona raczej dużo warta nie jest co najwyżej 0,000000000000000000000000000000000000001zł (ta jedynka na końcu dlatego, że mam dobry humor). Poza tym jest okropna tak samo jak jej serial. Czekam na hejty od faneczek

Cravlin

Jeśli liczyłeś, że będziemy cie hejtować za to, że zjechałeś Martinę, to się mylisz XD Tylko nieliczni ją tu lubią (pozdrowienia dla Sebka), a tak to większość ludzi, która się tu kiedyś masowo udzielała, zbytnio nie pałała miłością do niej i jej gry aktorskiej.
No i wiemy, że ten serial to dno i kilu mułu, no ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Niedługo serial się skończy i już nikomu nie będzie wadził w życiu c: