Ja nie zawsze potrafię to odróżnić. Chodzi mi oczywiście, tylko i wyłącznie o śpiewanie w serialu. Jak to jest?
Zawsze śpiewają z playbacku. W serialu po prostu nie ma warunków, by nagrywać na żywo, zresztą muszą trochę wyczyścić dźwięk.
Zawsze, Sebuś, zawsze pogódź się ze smutną prawdą. Co do drugiego - Maxi na samym końcu powiedział do Violki "kiełbaso"? xD
Najlepsze i tak jest to: 0.33 http://www.youtube.com/watch?v=ECuj-DK0mbI
Tam jest Leon? :D Mi chodziło to, że słychać głosy obojga, a tylko Tomas rusza ustami.
A no, rzeczywiście! XD Najpierw myślałem, że chodziło ci właśnie o Tomasa, ale później obejrzałem to drugi raz, i trzeci, i czwarty, i zauważyłem minę Leona. W sumie Andres też nie ma normalnej miny, ale u niego to nic nadzwyczajnego. Za to Leon... o Boże, prawie jak Violka w ,,Algo suena en mi" na urodzinach Franceski...
Ja w sumie nie, bo gadanie na wiele mi się nie przyda. Chociaż jak miałabym wymieniać, czego w sobie nie lubię to z miesiąc by mi zajęło xD
Ja gadam tylko kiedy ktoś mi mówi, że jestem ładna.
Dyskutuję z jakąś dziewczyną, która uważa mnie za frajjerkę, bo lubię 1D xD Nie ma co, inteligentna jest.
Ale Ty raczej nie mówisz, że to przez fanki mają złą reputację, że wszystkie to puste faneczki piątki pedałów, które mają coś z głową. Które wszystko wyolbrzymiają, mówią same - cytuję "pierdoły". Nawet nie zna ani jednej fanki, nic nie wie o nich, a i tak wypisuje jakieś bzdury i obraża. Ta dziewczyna się tu kiedyś udzielała.
Pod jakim nickiem, może pamiętasz? :) A nie, fanki akurt szanuję, bo na mnie zrobiły dobre wrażenie tym, że te zza granicy pomagały Polakom 1D do nas ściągnąć. Miły gest. Muzyki nie lubię, wybacz.
http://www.filmweb.pl/user/christinearron
Spoko, każdy ma inny gust i to szanuję :)
Pamiętam, że była i pamiętam jej nick, ale czegoś z nią nie za bardzo. Najwyraźniej nie była nadzwyczaj aktywna. No trudno :S
Aktywna nie była. Założyła ze dwa razy ten sam temat, którego nikt nie rozumiał.
A tak w ogóle u Ciebie?
Siedzę sobie u siostry w mieszkaniu, obijam się i cierpię, bo nie pamiętam hasła do gg.
A u Ciebie?
Masz ferie?
A nic ciekawego. Do 1 w nocy rysowałam Gemmę (siostra Harr'ego). Miałam rysoać Ruggusia dla Ciebie, ale tamto zdjęcie tak mnie kusiło, tak bardzo chciałam to narysować, więc to zrobiłam :) Ale już jutro zabieram się za obiecany prezent, a czkolwiek zdjęcie wstawię jak wrócę do domu, ponieważ u dziadków nie nie mogę. Dzisiaj bawiłam się Windows Movie Marker i zrobiłam sobie zwiastun na bloga :)
Mam ferie, szczęśliwa ja. Z odpowiedzi wnioskuję, że ty również :)
Czekam xD Ruggusia, mej miłości, nigdy za wiele. Tym bardziej, że jakaś laska na bloggerze sobie go przywłascza. Żałosne. Mój Ci on. Ooo, fajnie, cieszę się razem z Tobą :D
Tak też mam ferie i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu.
Już jutro powinien być gotowy, tylko mogłabyś mi przesłać jeszcze raz zdjęcia w kolorze? Bo tamte gdziś zapodziałam. Cóż ta dziewczyna najwyraźniej nie wie, że on już jest zajęty.
http://half-a-heart-one-direction-story.blogspot.com/p/zwiastun.html Podziwiaj me "dzieło" :D
Zdjęcie mogę Ci przesłać jak będę w domu (około 13) bo miałam na imageshacku, ale nie pamiętam, jak to ja, hasła, bo mam je zapisane na komputerze (to samo co z gg xD).
Piękny zwiastun. Tak wgl. masz prześliczny szablon ;3
Ok, poczekam.
Dziękuję <3 Była to moja pierwsza taka praca, więc nie spodziewałam się za wiele. A szablon zamówiłam na Wyimaginowanej Grafice :)
Kiedy nagrywa się odcinki to nie ma możliwości, żeby śpiewali sami, ponieważ dźwięk za bardzo się roznosi i oólnie nie ma na to warunków. Wcześniej muszą wszystko nagrać w studio nagraniowym. No i oczywście Tince poprawić głos xD Nie no dobra, wszystkim poprawiają...
posłuchaj sobie juntos somos mas na koncu gdy jakastam dziewczyna ma dziwną minę i nie slychac zeby jej glos sięporuszal