PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ja nie zawsze potrafię to odróżnić. Chodzi mi oczywiście, tylko i wyłącznie o śpiewanie w serialu. Jak to jest?

ocenił(a) serial na 2

Zawsze śpiewają z playbacku. W serialu po prostu nie ma warunków, by nagrywać na żywo, zresztą muszą trochę wyczyścić dźwięk.

tears_in_heaven

http://www.youtube.com/watch?v=7itfLMmSoYM / http://www.youtube.com/watch?v=fcTSYvR_buo- zawsze ?

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Żałuję, że to włączyłam.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

To też z playbacku tylko, że celowo źle nagrane.

KeThA

Ej, to też z playbacku ? youtube. com/watch?v=bV0t49WZkTQ

ocenił(a) serial na 3
Yaveras

wszystko, co w serialu jest z playbacku :)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Zawsze, Sebuś, zawsze pogódź się ze smutną prawdą. Co do drugiego - Maxi na samym końcu powiedział do Violki "kiełbaso"? xD
Najlepsze i tak jest to: 0.33 http://www.youtube.com/watch?v=ECuj-DK0mbI

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Ach, ten Leon... XDDD

ocenił(a) serial na 2

Tam jest Leon? :D Mi chodziło to, że słychać głosy obojga, a tylko Tomas rusza ustami.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

A no, rzeczywiście! XD Najpierw myślałem, że chodziło ci właśnie o Tomasa, ale później obejrzałem to drugi raz, i trzeci, i czwarty, i zauważyłem minę Leona. W sumie Andres też nie ma normalnej miny, ale u niego to nic nadzwyczajnego. Za to Leon... o Boże, prawie jak Violka w ,,Algo suena en mi" na urodzinach Franceski...

tears_in_heaven

Tam jest "Que pasa?"-"Co się dzieje?" ;)
Nawet ja to wiem ;d

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Co ty nie powiesz? Dziękuję za informację. XD

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Tomas :D
Ty na avku?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Zuzki chyb nie ma, więc odpowiem Ci za nią - tak, to ma szlachetna siostra :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ładna jest :) Znając życie pewnie zaprzeczy...

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

znając dziewczyny... xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Wszystkie myślą, że są grube i brzydkie. Ja cały czas na coś narzekam.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Ja w sumie nie, bo gadanie na wiele mi się nie przyda. Chociaż jak miałabym wymieniać, czego w sobie nie lubię to z miesiąc by mi zajęło xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja gadam tylko kiedy ktoś mi mówi, że jestem ładna.
Dyskutuję z jakąś dziewczyną, która uważa mnie za frajjerkę, bo lubię 1D xD Nie ma co, inteligentna jest.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Mam siostrę lubiącą 1D... XD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale Ty raczej nie mówisz, że to przez fanki mają złą reputację, że wszystkie to puste faneczki piątki pedałów, które mają coś z głową. Które wszystko wyolbrzymiają, mówią same - cytuję "pierdoły". Nawet nie zna ani jednej fanki, nic nie wie o nich, a i tak wypisuje jakieś bzdury i obraża. Ta dziewczyna się tu kiedyś udzielała.

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Pod jakim nickiem, może pamiętasz? :) A nie, fanki akurt szanuję, bo na mnie zrobiły dobre wrażenie tym, że te zza granicy pomagały Polakom 1D do nas ściągnąć. Miły gest. Muzyki nie lubię, wybacz.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

http://www.filmweb.pl/user/christinearron
Spoko, każdy ma inny gust i to szanuję :)

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Pamiętam, że była i pamiętam jej nick, ale czegoś z nią nie za bardzo. Najwyraźniej nie była nadzwyczaj aktywna. No trudno :S

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Aktywna nie była. Założyła ze dwa razy ten sam temat, którego nikt nie rozumiał.
A tak w ogóle u Ciebie?

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Siedzę sobie u siostry w mieszkaniu, obijam się i cierpię, bo nie pamiętam hasła do gg.
A u Ciebie?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Masz ferie?
A nic ciekawego. Do 1 w nocy rysowałam Gemmę (siostra Harr'ego). Miałam rysoać Ruggusia dla Ciebie, ale tamto zdjęcie tak mnie kusiło, tak bardzo chciałam to narysować, więc to zrobiłam :) Ale już jutro zabieram się za obiecany prezent, a czkolwiek zdjęcie wstawię jak wrócę do domu, ponieważ u dziadków nie nie mogę. Dzisiaj bawiłam się Windows Movie Marker i zrobiłam sobie zwiastun na bloga :)

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Mam ferie, szczęśliwa ja. Z odpowiedzi wnioskuję, że ty również :)
Czekam xD Ruggusia, mej miłości, nigdy za wiele. Tym bardziej, że jakaś laska na bloggerze sobie go przywłascza. Żałosne. Mój Ci on. Ooo, fajnie, cieszę się razem z Tobą :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak też mam ferie i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu.
Już jutro powinien być gotowy, tylko mogłabyś mi przesłać jeszcze raz zdjęcia w kolorze? Bo tamte gdziś zapodziałam. Cóż ta dziewczyna najwyraźniej nie wie, że on już jest zajęty.
http://half-a-heart-one-direction-story.blogspot.com/p/zwiastun.html Podziwiaj me "dzieło" :D

ocenił(a) serial na 3
One_Direction

Zdjęcie mogę Ci przesłać jak będę w domu (około 13) bo miałam na imageshacku, ale nie pamiętam, jak to ja, hasła, bo mam je zapisane na komputerze (to samo co z gg xD).
Piękny zwiastun. Tak wgl. masz prześliczny szablon ;3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ok, poczekam.
Dziękuję <3 Była to moja pierwsza taka praca, więc nie spodziewałam się za wiele. A szablon zamówiłam na Wyimaginowanej Grafice :)

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Już raz mi to mówiłaś :D Ale dzięki.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To jest najlepsze. Hahaha, Tomasz kaktus. XD Mógłby się trochę ruszyć.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Dzięki za wyjaśnienie. :)

ocenił(a) serial na 2

Ależ nie ma za co. ;D

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Jest. :D

ocenił(a) serial na 3

Kiedy nagrywa się odcinki to nie ma możliwości, żeby śpiewali sami, ponieważ dźwięk za bardzo się roznosi i oólnie nie ma na to warunków. Wcześniej muszą wszystko nagrać w studio nagraniowym. No i oczywście Tince poprawić głos xD Nie no dobra, wszystkim poprawiają...

ocenił(a) serial na 2

Zawsze.

ocenił(a) serial na 10

Zawsze śpiewają z playbacku.

Playback :c Szkoda :c

posłuchaj sobie juntos somos mas na koncu gdy jakastam dziewczyna ma dziwną minę i nie slychac zeby jej glos sięporuszal

Zawsze jest playback... :)