PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Słuchajcie, ostatnio oglądając Violettę wkurzyłam się na Angie. Jak ona mogła całować się z
Pablem! Ona do niego nie pasuje! Uważam, że powinna być z Germanem. Oni pasują do siebie jak
dwie krople wody.. :D Jak ona mogła tak zrobić! Przed chwilą mnie olśniło, że Angie zachowuje się
zupełnie jak Violetta... -,- A co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
viol3tta

Oglądaj od początku to zrozumiesz dlaczego to zrobiła. ;)

viol3tta

No bo ona chciała żeby German był o nią zazdrosny. :D Gada sobie z Pablem i nagle widzi Germana i tu taki impuls wogóle nie przemyślała tego, tylko żeby wywołać zazdrosc u germana. Uwielbiam ich wątek. :D I nie wiem dlaczego, ale Pablo strasznie mnie czasami wkurza.

Leonetta_Forever

Nie wydaje mi się,że ten pocałunek Angie i Pablo to poto aby German był zazdrosny.Raczej żeby udowodnić,że są parą, a teraz to już coś więcej bo Pablo się "oświadczył". xD Ale wiemy,że to ściema.

użytkownik usunięty
oska14

Ona zrobiła to po to, by wzbudzić zazdrość w Germanie, a nie dlatego, żeby udowodnić, że są parą, chociaż może to też, ale na pewno kierowała się głównie tym pierwszym.

użytkownik usunięty
Leonetta_Forever

Może i chciała, żeby był zazdrosny, ale to z jej strony świństwo, bo tylko niepotrzebnie robi mu nadzieję, że będą razem, a przecież on się stara i widać, że mu zależy, a ona? Zachowała się po prostu okropnie. Pablo jest jedną z najlepszych postaci, więc nie wiem czym cię może wkurzać. Już prędzej Angie jest denerwująca.

Wiem, wiem. Też żał mi trochę Pablo. Angie w sumie nie zasługuje na niego. Chciałabym żeby ona była z Germanem, a on znalazł sobie kogoś z kim byłby szczesliwy. :)

użytkownik usunięty
Leonetta_Forever

Ja bym wolał, żeby był z Angie, tylko żeby ona się zmieniła.

No tak. Ale starsznie mi się podobają te sceny Germangie. Albo jak German wyobrażał sobie ślub z Jade i podniósł ten welon, a tam Angie. Albo wczoraj jak Ramallo dzwoni do Germana, mówi, że ,,Droga do Angie stoi przed nim otworem" i w chodzi do Angie. Lubię to! :D

użytkownik usunięty
Leonetta_Forever

Ja wolę sceny, gdy Angie i Pablo są sam na sam w pokoju nauczycielskim.

ocenił(a) serial na 7
viol3tta

Ja uważam że Angie pasuje do Pablo. German się jakoś dziwnie zachowuje. A Pablo jest bardzo fajny

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Pablo - tak. Widać, że zależy mu na Angie, a ona sobie nic z tego nie robi. Też go lubię, więc wolę, żeby to on był z nią, ale ona zachowuje się coraz gorzej, dokładnie jak German, więc wtedy byliby parą idealną. Mam nadzieję, że jednak wybierze Pabla.

ocenił(a) serial na 7

Na prawdę zachowują się tak samo co robi się trochę irytujące wykorzystują jednych żeby w innych wzbudzić zazdrość

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Chodzi ci o Germana i Angie, tak? A po wczorajszym odcinku zmieniłem zdanie. Niech German i Angie będą sobie razem. Ja chcę by Pablo był z Jade.

ocenił(a) serial na 7

Ja jednak wolałabym na odwrót wydaje mi się że Angie bardziej pasuje do Pablo a German nie powinien być z Jade ponieważ zależy jej głównie na pieniądzach no ale ile ludzi tyle gustów. xD

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Jak dla mnie Angie nie zasługuje na Pabla.

ocenił(a) serial na 7

Mam nadzieję że w końcu zmądrzeje i zrozumie pewne rzeczy

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Szczerze w to wątpię. Niech sobie będzie z Germanem, oboje są siebie warci.

ocenił(a) serial na 7

Jeszcze pewnie z jakieś 20 kolejnych odcinków będą tak mącić a później może dowiemy się jak będzie

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Jeszcze 40 odcinków. Dopiero w 75 Angie zdecyduje się być z Germanem.

ocenił(a) serial na 7

No to teraz nie jestem szczególnie zadowolona z tego powodu. Przedłużają wątki byle by było na co czekać

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Specjalnie tak robią. I to jest właśnie wkurzające w telenowelach. Ciągnięcie najważniejszych wątków przez całe sezony.

ocenił(a) serial na 7

We wszystkich telenowelach jakie oglądałam tak było i w sumie ta też się dużo nie różni

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

No dokładnie o to mi chodzi, typowa południowo-amerykańska telenowela.

użytkownik usunięty
viol3tta

Zachowuje się zupełnie jak Violetta. Prawda. Ja Pabla lubię, a Germana nie, więc wolę, żeby Angie była z Pablem, ale jak tak dalej będzie się zachowywać (okłamywać wszystkich, itp.), to chyba bardziej będzie pasować do tego drugiego.

viol3tta

Ja też wolę, żeby Angie była z Pablo. Ale nie stety w 75 odcinku wyjdzie za germana. :(

użytkownik usunięty
MrsAga

Szkoda, ale mam nadzieję, że w drugim sezonie się rozstaną.

ocenił(a) serial na 10
viol3tta

W 2 sezonie ma być widoczne uczucie Angie do Pabla, gdy nna nauczycielka, Jackie będzie go podrywała, odpędzała od Angie, wtedy zobaczymy prawdziwe uczucie i zazdrość. ;)

użytkownik usunięty
Leonetta4ever

To niech ta nowa nauczycielka będzie z Beto albo Gregorio, w ostateczności z Antonio.

ocenił(a) serial na 10

wiem, Beto się w niej zakocha, ale będzie uciekał. ;p
ale wydaje mi się, że dadzą chociaż na jakiś czas Angie do Pablo. ;3

użytkownik usunięty
Leonetta4ever

Tak, bo w tym serialu każdy musi być zakochany przynajmniej w dwóch osobach.