Słuchajcie, ostatnio oglądając Violettę wkurzyłam się na Angie. Jak ona mogła całować się z
Pablem! Ona do niego nie pasuje! Uważam, że powinna być z Germanem. Oni pasują do siebie jak
dwie krople wody.. :D Jak ona mogła tak zrobić! Przed chwilą mnie olśniło, że Angie zachowuje się
zupełnie jak Violetta... -,- A co wy o tym sądzicie?
No bo ona chciała żeby German był o nią zazdrosny. :D Gada sobie z Pablem i nagle widzi Germana i tu taki impuls wogóle nie przemyślała tego, tylko żeby wywołać zazdrosc u germana. Uwielbiam ich wątek. :D I nie wiem dlaczego, ale Pablo strasznie mnie czasami wkurza.
Nie wydaje mi się,że ten pocałunek Angie i Pablo to poto aby German był zazdrosny.Raczej żeby udowodnić,że są parą, a teraz to już coś więcej bo Pablo się "oświadczył". xD Ale wiemy,że to ściema.
Ona zrobiła to po to, by wzbudzić zazdrość w Germanie, a nie dlatego, żeby udowodnić, że są parą, chociaż może to też, ale na pewno kierowała się głównie tym pierwszym.
Może i chciała, żeby był zazdrosny, ale to z jej strony świństwo, bo tylko niepotrzebnie robi mu nadzieję, że będą razem, a przecież on się stara i widać, że mu zależy, a ona? Zachowała się po prostu okropnie. Pablo jest jedną z najlepszych postaci, więc nie wiem czym cię może wkurzać. Już prędzej Angie jest denerwująca.
Wiem, wiem. Też żał mi trochę Pablo. Angie w sumie nie zasługuje na niego. Chciałabym żeby ona była z Germanem, a on znalazł sobie kogoś z kim byłby szczesliwy. :)
No tak. Ale starsznie mi się podobają te sceny Germangie. Albo jak German wyobrażał sobie ślub z Jade i podniósł ten welon, a tam Angie. Albo wczoraj jak Ramallo dzwoni do Germana, mówi, że ,,Droga do Angie stoi przed nim otworem" i w chodzi do Angie. Lubię to! :D
Ja uważam że Angie pasuje do Pablo. German się jakoś dziwnie zachowuje. A Pablo jest bardzo fajny
Pablo - tak. Widać, że zależy mu na Angie, a ona sobie nic z tego nie robi. Też go lubię, więc wolę, żeby to on był z nią, ale ona zachowuje się coraz gorzej, dokładnie jak German, więc wtedy byliby parą idealną. Mam nadzieję, że jednak wybierze Pabla.
Na prawdę zachowują się tak samo co robi się trochę irytujące wykorzystują jednych żeby w innych wzbudzić zazdrość
Chodzi ci o Germana i Angie, tak? A po wczorajszym odcinku zmieniłem zdanie. Niech German i Angie będą sobie razem. Ja chcę by Pablo był z Jade.
Ja jednak wolałabym na odwrót wydaje mi się że Angie bardziej pasuje do Pablo a German nie powinien być z Jade ponieważ zależy jej głównie na pieniądzach no ale ile ludzi tyle gustów. xD
Jeszcze pewnie z jakieś 20 kolejnych odcinków będą tak mącić a później może dowiemy się jak będzie
No to teraz nie jestem szczególnie zadowolona z tego powodu. Przedłużają wątki byle by było na co czekać
Specjalnie tak robią. I to jest właśnie wkurzające w telenowelach. Ciągnięcie najważniejszych wątków przez całe sezony.
We wszystkich telenowelach jakie oglądałam tak było i w sumie ta też się dużo nie różni
Zachowuje się zupełnie jak Violetta. Prawda. Ja Pabla lubię, a Germana nie, więc wolę, żeby Angie była z Pablem, ale jak tak dalej będzie się zachowywać (okłamywać wszystkich, itp.), to chyba bardziej będzie pasować do tego drugiego.
W 2 sezonie ma być widoczne uczucie Angie do Pabla, gdy nna nauczycielka, Jackie będzie go podrywała, odpędzała od Angie, wtedy zobaczymy prawdziwe uczucie i zazdrość. ;)
To niech ta nowa nauczycielka będzie z Beto albo Gregorio, w ostateczności z Antonio.
wiem, Beto się w niej zakocha, ale będzie uciekał. ;p
ale wydaje mi się, że dadzą chociaż na jakiś czas Angie do Pablo. ;3