PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

A jak jest jakaś dyskusja to ma negatywny wydźwięk? Troszkę taka dziwnie napięta atmosfera
ostatnio na fb. Czytam komentarze a w nich tyle narzekania na serial, na nowy soundtrack, na
pierwszy odcinek 3 sezonu, na pairingi, na nową fryzurę Tinki (w tym wypadku ciężko się z owymi
uwagami nie zgodzić:))... Drogie dziewczęta (i chłopcy... tak, tak... wiem, że również panowie
oglądają "Violkę" ;))... Czemuż tak się dzieje, że gdy leciał 2 sezon po hiszpańsku, to forum było
wręcz CZARNE od nowych tematów i relacji z nowych odcinków, natomiast teraz, gdy zbliża się
wielkimi krokami 3 sezon, nastąpiło tutaj jakieś takie OCZYSZCZENIE (w dosłownym sensie
tego słowa)? Rozumiem, że serial mógł się zwyczajnie "przejeść", ale gdzie są stali bywalcy
forum "Violki"? Nudno tutaj. A tak lubiłam poczytać sobie wasze zażarte dyskusje przed
zaśnięciem (czasami się włączałam do pogawędki), był to dla mnie swego rodzaju rytuał. A teraz
tak trochę mi nudno ;)
Tak czy siak Pozdrawiam wszystkich (o ile ktoś przeczytał moje nudziarstwa ;))

ocenił(a) serial na 7
Lola140392

hmm.. poczekaj do wtorku (pierwszy odcinek już był komentowany) to się zacznie rozkręcać jak w 2 sezonie ; ) Przynajmniej też na to liczę ; *

ocenił(a) serial na 4
Magdaa95

Może frekwencja się poprawi :) Było by miło

ocenił(a) serial na 7
Lola140392

pewnie się poprawi ; )

Lola140392

Czy ja wiem czy wszystko NAGLE takie negatywne.
Zawsze się śmiałyśmy z nowych odcinków i połowa rozmowy to było robienie sobie jaj z jakis scen, a że teraz serial ma coraz więcej glupich scen to i więcej wyśmiewanie ;p Więc te wypowiedzi trzeba traktować jak ironie, w końcu to serial tak naprawde dla 11-12latków nie trzeba go brać tak na poważnie.
Na razie cisza przed burzą bo od poniedziałku pewnie codziennie będą nowe tematy o odcinkach :D

ocenił(a) serial na 3
Lola140392

Właśnie od kiedy był pierwszy odcinek pojawiło się więcej osób i tematów.

ocenił(a) serial na 7
Lola140392

Swoją drogą to dzisiaj przesłuchałam tą płytę i serio jest słaba, podobają mi się 2 piosenki

Magdaa95

Które? xd

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

''Aprendi a decir adiós'' i '' Encender nuestra luz'' ale wiesz ja słucham rapu polskiego z kilkoma wyjątkami ; )
Btw. wyczytałam, ze się uczysz hiszpańskiego ;D jak Ci idzie?

Magdaa95

Enl też lubię, a co do aada, to liczyłem po zwiastunie na jakiegoś rocka, ale nie wyszło źle ^^
Hiszpańskiego uczę się go od jakiegoś roku, a umiem go lepiej niż angielski i rosyjski razem wzięte, haha xD Więc nie jest źle ;p
Ty też się uczysz?

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Teraz to się prawie nie uczę (leń ze mnie) ale ogólnie też zaczęłam jakiś rok temu ; ) i całkiem, całkiem mi idzie. No i byłam na praktykach miesięcznych w Hiszpanii, nawet się dogadałam to też nie jest źle. Babka z kursu (był w projekcie na praktyki) stwierdziła, ze nie doceniam swoich możliwości ale i tak mi dała 6 na koniec tyle, że to był poziom komunikatywny i tak naprawdę to umiałam to wcześniej ; >

ocenił(a) serial na 8
Lola140392

Być może jest to spowodowane tym, że niektóre osoby przestały oglądać ten serial?
Na forum jest nas coraz mniej. Cieszę się natomiast, że doszło kilka nowych osób, w tym... chłopak. :)

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Też tęsknię za naszymi dyskusjami i mam nadzieję, że będziemy tu omawiać odcinki V3. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Skai, kiedy planujesz kolejny twitcam? ^^

KeThA

Dołączam się do pytania :D

Skailes

Też się dołączam- kiedy ten twitcam? :D Tatę też zaproś ^^

Lola140392

Zaraz będę tutaj okrąglutki rok i założyłam konto, kiedy był środek 2 sezonu, wtedy to tu się działo. Szkoda, że to już nie to samo co kiedyś :( Może się jeszcze coś rozkręci, mam taką nadzieję.

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Pamiętasz dokładna datę, kiedy dołączyłaś do naszego forum? Czy dołączyłaś do niego od razu po założeniu konta? :D

KeThA

29 lipca, od razu jak założyłam konto. W zasadzie, to czytałam dyskusje od czerwca, a dopiero potem założyłam konto i ta dam - jestem! :D

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Ktoś nas podglądaaaaaaaaaaał ;> W sumie jesteś niedużo krócej niż ja, chociaż ja dokładnie nie wiem, iel tu siedze :D

KeThA

Hahaha, Justyna cichy nijna XD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Lilka też tak siedziała po cichu, niedawno mi się przyznała :D
Ale z was źli ludzie!

KeThA

Też siedziałam XDD Pamiętam, że dołączyłam na forum gdzieś w sierpniu chyba, a siedziałam tu od kwietnia XDD
Tylko dlatego, że nie chciało mi się logować... ech.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Haha jak każdy się przyznaje to ja też. A co !
Miałam podobnie :D. Pamiętam, że jak wchodziłam tu to czytałam tylko komentarze fanów Angie i Germangie.
Brało mnie na coś jak widziałam nadmierną obrazę Angie, ale co tam... wybaczam Wam !

ocenił(a) serial na 4
KarolciaLovciaDielari

Przepraszam nie Skailes tylko Enterraz ;) Mój błąd :)

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Ja też was najpierw czytałam ;d

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

Muahaha, czego ja sie tutaj dowiaduję, no prosze ;>

KeThA

Chwila prawdy :P

ocenił(a) serial na 4
kislowa

Ja z kolei konto mam już od jakiś 5 lat i w sumie byłam jedną z pierwszych na tym forum ;) W "tamtych" czasach nie było jeszcze nawet 50-ciu tematów :D A tu proszę już trzeci tysiączek ;) Sporo osób, które były tu na początku przestało pisać na forum. Jedynie chyba Skailes kojarzę :)

Lola140392

Hehe, też założyłam konto 5 lat temu :>

Lola140392

Jeszcze się rozkręci... mam nadzieję :)