Takiego tematu też chyba jeszcze nie było... W każdym razie, co powiecie na temat czołówek pierwszego i drugiego sezonu serialu, i kogo chcieliby-ście zobaczyć w trzeciej? :DJa bym zmienił kolejność bohaterów, no i oczywiście piosenkę, bo tego ,,En mi mundo" nie da się już słuchać. No więc moje zmiany wyglądałyby tak:
Czołówka 1. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Tomas
3. Leon
4. Ludmiła
5. German i Angie
6. Camila, Francesca i Maxi
7. Andres i Naty
8. Matias i Jade
9. Ramallo i Olga
10. Beto, Gregorio i Pablo
11. Braco, Luca i Napo
Germana dałbym dopiero po Ludmile, bo on nie jest głównym bohaterem tak bardzo jak pierwsza czwórka, no i od razu z Angie, bo ona później i tak jest pokazana razem z nim. Po nich najpierw dałbym przyjaciół Violetty, a dopiero potem Ludmiły. No i w ogóle nie umieszczałbym w czołówce Bro-dueya, bo na 80 odcinków 1. sezonu on występuje w ok. 35. Zamiast niego dałbym Lucę, a całą trójkę (Braco, Luca i Napo) umieściłbym na końcu.
Czołówka 2. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Leon
3. Diego
4. Ludmiła
5. German i Angie
7. Andres i Naty
8. Marco, Broduey i Lara
9. Matias i Jade
10. Ramallo i Olga
11. Beto, Gregorio i Pablo
12. Esmeralda i Jackie
Tutaj podobne zmiany. German i Angie jak wyżej, Leon i Diego w takiej kolejności jak są w czołówce, a na końcu, zamiast Braco, Luki i Napo, Marco, Broduey i Lara.
Czołówka 3. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Leon
3. Diego
4. Ludmiła
5. German i Angie
7. Andres i Naty
8. Federico i Lena (jeśli Lena oczywiście wystąpi w 3. sezonie)
9. Marco, Broduey i ta nowa dziewczyna
10. Matias i Jade
11. Ramallo i Olga
12. Beto, Gregorio i Pablo
13. Marco, Broduey i Lara
14. Esmeralda i Jackie (zakładając, że Esmerlada jednak się pojawi)
Co o tym myślicie? Zmienilibyście coś?
Mniej cukierkowatości! W drugim sezonie mogliby dać Hoy samos mas, bo En mi mundo mnie mdli. W ogóle powinni zmienić tą czołówkę, bo jest naprawdę dziecinna.
Wiem, też tak uważam. Czołówka trochę psuje wizerunek tego serialu. Sprawia, że kojarzy się on z serialem dla małych dziewczynek, a chyba tak nie jest. W trzecim sezonie też mogliby dać jakąś nową piosenkę do czołówki, jakąkolwiek, byleby nie zostało to ,,En mi mundo". ;/
Czołówka przypomina mi bajki z Disney Junior, albo Kucyki Pony. Eni mi mundo, jak ja mam go dość. Najlepiej jakby dali piosenkę, śpiewaną przez wszystkich bohaterów, a nie tylko Tinkę.
Mnie zawsze rozbraja ta Violka machająca pod koniec ramionami, niczym obłąkana. xD Ale to racja, mogliby czołówkę zmienić. Z Angie i Germanem pomysł dobry. :P
Z tym, że Esmy i Jackie pewnie nie będzie + pojawią się pewnie jakieś nowe postaci.
Jedna nowa dziewczyna będzie na pewno, ale to raczej uczennica. Taka wysoka brunetka, była na zdjęciu razem z resztą obsady.
Jackie myślę, że zostawią. Mogliby zrobić jakiś wątek miłosny pomiędzy nią a Gregoriem, byłoby ciekawie.
Co Esmeraldy jeszcze nie wiadomo, ale ja bym wolał, żeby jednak była w ,,V3". :)
Wiem, widziałam. Ale myślę, że jeszcze ktoś nowy może wpaść. Tym bardziej, że na scenariuszy były jakieś nowe imiona, jeżeli się nie mylę. Wiesz, na tym, co chyba Tinka udostępniła. Z pierwszego odcinka.
Jackie i Gregorio mogliby być nieźli. Tylko, że Valentina chyba poszła grać w czym innym... Ale nie wiem, może już skończyła. Nie śledzę jej.
Ja bym wolała, żeby jej nie było, no ale. Okaże się. :D
Ja na tym scenariuszu widziałem tylko Germana, Violkę, Leona, Marotiego, Antonio i... to chyba tyle, nie pamiętam nikogo więcej.
Ja też nie, ale myślę, że w trzecim sezonie wystąpi. Jeszcze się okaże. ;)
No właśnie, zobaczymy. :D
Widziałam, widziałam. Strasznie to denerwujące. Jeszcze te jej miny... Lepiej po prostu nie przypominaj. :D
Lubisz pisać nie ma co. ;)
3'sezonowa czołówka mnie zbytnio nie obchodzi. Mogą nie zmieniać.
Lubię, owszem. :D
Postacie na pewno zmienią, bo nie będzie Lary, chyba Esmeraldy, no i będzie też kilka nowych. :)
No niech oczywiście wywalą np. Larę i wrzucą do czołówki parę nowych postaci, ale mogą jej nie zmieniać całościowo. ;)
Ja wolałbym, żeby jednak zmienili czołówkę, ale każdy ma swoje zdanie, więc jak uważasz.