PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Takiego tematu też chyba jeszcze nie było... W każdym razie, co powiecie na temat czołówek pierwszego i drugiego sezonu serialu, i kogo chcieliby-ście zobaczyć w trzeciej? :DJa bym zmienił kolejność bohaterów, no i oczywiście piosenkę, bo tego ,,En mi mundo" nie da się już słuchać. No więc moje zmiany wyglądałyby tak:

Czołówka 1. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Tomas
3. Leon
4. Ludmiła
5. German i Angie
6. Camila, Francesca i Maxi
7. Andres i Naty
8. Matias i Jade
9. Ramallo i Olga
10. Beto, Gregorio i Pablo
11. Braco, Luca i Napo

Germana dałbym dopiero po Ludmile, bo on nie jest głównym bohaterem tak bardzo jak pierwsza czwórka, no i od razu z Angie, bo ona później i tak jest pokazana razem z nim. Po nich najpierw dałbym przyjaciół Violetty, a dopiero potem Ludmiły. No i w ogóle nie umieszczałbym w czołówce Bro-dueya, bo na 80 odcinków 1. sezonu on występuje w ok. 35. Zamiast niego dałbym Lucę, a całą trójkę (Braco, Luca i Napo) umieściłbym na końcu.

Czołówka 2. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Leon
3. Diego
4. Ludmiła
5. German i Angie
7. Andres i Naty
8. Marco, Broduey i Lara
9. Matias i Jade
10. Ramallo i Olga
11. Beto, Gregorio i Pablo
12. Esmeralda i Jackie

Tutaj podobne zmiany. German i Angie jak wyżej, Leon i Diego w takiej kolejności jak są w czołówce, a na końcu, zamiast Braco, Luki i Napo, Marco, Broduey i Lara.

Czołówka 3. sezonu - kolejność postaci:
1. Violetta
2. Leon
3. Diego
4. Ludmiła
5. German i Angie
7. Andres i Naty
8. Federico i Lena (jeśli Lena oczywiście wystąpi w 3. sezonie)
9. Marco, Broduey i ta nowa dziewczyna
10. Matias i Jade
11. Ramallo i Olga
12. Beto, Gregorio i Pablo
13. Marco, Broduey i Lara
14. Esmeralda i Jackie (zakładając, że Esmerlada jednak się pojawi)

Co o tym myślicie? Zmienilibyście coś?

ocenił(a) serial na 8

Mniej cukierkowatości! W drugim sezonie mogliby dać Hoy samos mas, bo En mi mundo mnie mdli. W ogóle powinni zmienić tą czołówkę, bo jest naprawdę dziecinna.

użytkownik usunięty
LuLuComello

Wiem, też tak uważam. Czołówka trochę psuje wizerunek tego serialu. Sprawia, że kojarzy się on z serialem dla małych dziewczynek, a chyba tak nie jest. W trzecim sezonie też mogliby dać jakąś nową piosenkę do czołówki, jakąkolwiek, byleby nie zostało to ,,En mi mundo". ;/

ocenił(a) serial na 8

Czołówka przypomina mi bajki z Disney Junior, albo Kucyki Pony. Eni mi mundo, jak ja mam go dość. Najlepiej jakby dali piosenkę, śpiewaną przez wszystkich bohaterów, a nie tylko Tinkę.

użytkownik usunięty
LuLuComello

Dokładnie. ;)

ocenił(a) serial na 10

Mnie zawsze rozbraja ta Violka machająca pod koniec ramionami, niczym obłąkana. xD Ale to racja, mogliby czołówkę zmienić. Z Angie i Germanem pomysł dobry. :P

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Z tym, że Esmy i Jackie pewnie nie będzie + pojawią się pewnie jakieś nowe postaci.

użytkownik usunięty
Skailes

Jedna nowa dziewczyna będzie na pewno, ale to raczej uczennica. Taka wysoka brunetka, była na zdjęciu razem z resztą obsady.
Jackie myślę, że zostawią. Mogliby zrobić jakiś wątek miłosny pomiędzy nią a Gregoriem, byłoby ciekawie.
Co Esmeraldy jeszcze nie wiadomo, ale ja bym wolał, żeby jednak była w ,,V3". :)

ocenił(a) serial na 10

Wiem, widziałam. Ale myślę, że jeszcze ktoś nowy może wpaść. Tym bardziej, że na scenariuszy były jakieś nowe imiona, jeżeli się nie mylę. Wiesz, na tym, co chyba Tinka udostępniła. Z pierwszego odcinka.
Jackie i Gregorio mogliby być nieźli. Tylko, że Valentina chyba poszła grać w czym innym... Ale nie wiem, może już skończyła. Nie śledzę jej.
Ja bym wolała, żeby jej nie było, no ale. Okaże się. :D

użytkownik usunięty
Skailes

Ja na tym scenariuszu widziałem tylko Germana, Violkę, Leona, Marotiego, Antonio i... to chyba tyle, nie pamiętam nikogo więcej.
Ja też nie, ale myślę, że w trzecim sezonie wystąpi. Jeszcze się okaże. ;)
No właśnie, zobaczymy. :D

użytkownik usunięty
Skailes

E tam, nic nowego. Widziałaś jak gestykuluje w ,,Libre soy"?
Dzięki. ;)

ocenił(a) serial na 10

Widziałam, widziałam. Strasznie to denerwujące. Jeszcze te jej miny... Lepiej po prostu nie przypominaj. :D

użytkownik usunięty
Skailes

Dobra, już koniec na ten temat. :P

ocenił(a) serial na 10

Lubisz pisać nie ma co. ;)
3'sezonowa czołówka mnie zbytnio nie obchodzi. Mogą nie zmieniać.

użytkownik usunięty
Kingetta

Lubię, owszem. :D
Postacie na pewno zmienią, bo nie będzie Lary, chyba Esmeraldy, no i będzie też kilka nowych. :)

ocenił(a) serial na 10

No niech oczywiście wywalą np. Larę i wrzucą do czołówki parę nowych postaci, ale mogą jej nie zmieniać całościowo. ;)

użytkownik usunięty
Kingetta

Ja wolałbym, żeby jednak zmienili czołówkę, ale każdy ma swoje zdanie, więc jak uważasz.

ocenił(a) serial na 10

Mogą zrobić nową jest mi to kompletnie obojętne.

użytkownik usunięty
Kingetta

To zobaczymy jak będzie. :)