Zauważyłam na bestach taki obrazek:
''W pierwszym sezonie serialu ''Violetta'' występowała polska aktorka Lucia Gil. Grała ona Lenę, siostrę jednej z głównych bohaterek''
Ja jakoś w to nie wierzę. Ona chyba jest Hiszpanką. Czasem takie głupoty piszą, że nie wyrabiam. ;D
Jak będę miała czas (weekend jutro już!) to obejrzę, nie ma szans bym tego nie zobaczyła, bo nie wytrzymam XDD
A co do Rugga, jakie dęsy i wygibasy XD Też dzisiaj takie robiłam (to znaczy podobne, ale całkiem inne), bo w szkole się skrzyknęliśmy, że zrobimy przeróbkę jakiegoś teledysku XD
Widziałaś upadek Morgiego? o.O Był jeszcze gorszy niż ostatnio! Myślałąm, że się zabije...
Widziałam, to wyglądało strasznie O.O Podobno jest na OIOMie, bo ma coś z czaszką i płucami. :(
Przecież on się odbijał od zeskoku jak piłka do punktu K... Jak to zobaczyłam to mało zawału nie dostałam. Strasznie to wyglądało... Mam nadzieję, że będzie z nim wszystko OK.
Ale już wolałam napisać, żeby potem nie było jakichś niedomówień, jak np. w tej sytuacji gdy pytali mnie jakiej jestem płci XD
A ja myślałam, że to oczywiste... XDD
Nawet mama mi czasem mówi, że pewnie miałam urodzić się chłopcem (tak na żarty), bo mam dziwne zainteresowania jak na dziewczynę XD
Ja miałam być chłopcem. I moja siostra też. A braciszek miał być dziewczynką. Niestety rzeczywistość pokrzyżowała moim rodzicom wszystkie plany... XDDD
Wiem, wiem, ale w pierwszej kolejności upewniam się o siebie, coby moja siostrzyczka nie uznała mnie za debila xD