PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6700
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zauważyłam na bestach taki obrazek:
''W pierwszym sezonie serialu ''Violetta'' występowała polska aktorka Lucia Gil. Grała ona Lenę, siostrę jednej z głównych bohaterek''
Ja jakoś w to nie wierzę. Ona chyba jest Hiszpanką. Czasem takie głupoty piszą, że nie wyrabiam. ;D

KeThA

Jak będę miała czas (weekend jutro już!) to obejrzę, nie ma szans bym tego nie zobaczyła, bo nie wytrzymam XDD
A co do Rugga, jakie dęsy i wygibasy XD Też dzisiaj takie robiłam (to znaczy podobne, ale całkiem inne), bo w szkole się skrzyknęliśmy, że zrobimy przeróbkę jakiegoś teledysku XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Szalone paaaaaaaaaaaary widzę :D

KeThA

Pary? Jakie pary? XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

party miało być xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wypraszam sobie!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Przeeepraszam, wybatrz mi te nieprzystojne żarty.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Chciałabyś! <wyciąga dłoń > Całuj sygnet! xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Widziałaś upadek Morgiego? o.O Był jeszcze gorszy niż ostatnio! Myślałąm, że się zabije...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Widziałam, to wyglądało strasznie O.O Podobno jest na OIOMie, bo ma coś z czaszką i płucami. :(

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przecież on się odbijał od zeskoku jak piłka do punktu K... Jak to zobaczyłam to mało zawału nie dostałam. Strasznie to wyglądało... Mam nadzieję, że będzie z nim wszystko OK.

KeThA

I ja także XDD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

To jest tak oczywiste, że nawet nie trzeba tego pisać. :D

tears_in_heaven

Ale już wolałam napisać, żeby potem nie było jakichś niedomówień, jak np. w tej sytuacji gdy pytali mnie jakiej jestem płci XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

No bo wiesz, nie każdy wie, że hepi łajking była kobietą :D

tears_in_heaven

A ja myślałam, że to oczywiste... XDD
Nawet mama mi czasem mówi, że pewnie miałam urodzić się chłopcem (tak na żarty), bo mam dziwne zainteresowania jak na dziewczynę XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja miałam być chłopcem. I moja siostra też. A braciszek miał być dziewczynką. Niestety rzeczywistość pokrzyżowała moim rodzicom wszystkie plany... XDDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Wiem, wiem, ale w pierwszej kolejności upewniam się o siebie, coby moja siostrzyczka nie uznała mnie za debila xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

No wiesz? Nigdy w życiu. ;D

tears_in_heaven

Zależy od sytuacji XD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja bym pewna nie była, trza uważać: zawsze i fszendzie! xD

Kingetta

Jest poł Polką pół Hiszpanką. Jej ojciec to Polak a Matka to Hiszpanka ;33

czarna4444

Em, nie.