Zaintrygował mnie jeden z tweetów
pisze tam dwuznacznie,że tworzą Tomasa. ( przybliżam tylko)
jestem w ogromnym szoku. co o tym sądzicie?
na prawdę Pablo powróci do V3, a może to będzie nowa postać?( przy wersji tej zostaje)
Jakie macie zdanie na ten temat?!
Taa, gimpuś. Najlepsze jest to, że facet, który nas uczy ma wyłącznie magistra fizyki, żadnych predyspozycji do uczenia infy i twierdzi, że sam nie ogarnia tego programu. Co robimy z tym gimpem? Co my z nim robimy? My się uczymy teorii - czyt. jak naukowo wyjaśnić, do czego służy urządzenie "pędzel". Nosz... To przechodzi ludzkie pojęcie.
Ech, Sarro, Sarro, moja droga. Powodzenie nie istnieje. :D
Oo, widzę, ciekawie macie na informatyce :D Ja tam mam exelusia w tym momencie, ale czekam ze zniecierpliwieniem na htmla i na gimpusia właśnie ;3 Może nauczę się czegoś nowego!!! <333 BO w CSSikach cały czas się dokształcam, a w nagłóweczkach coś nei bardzo ^^ Mrururu xD
Istnieje, jestem pewna, że szybko Ci pójdzie ;3
Co Ty masz za dziwną fazę dzisiaj? xD Nasz facet jest chory. To jest człowiek chory na mózg. On każe robić nam w domu prezentacje o fizyce, robi nam sprawdziany wyłącznie z teorii i to z takich z dupy wziętych rzeczy, których w książce próżno szukać, a sam nie umie wyjaśnić + opiera się na łokciach o biurko jak sprawdza listę i wypina się na nas. Ma sylwetkę naszego Antka. Mały człowiek z wielkim tyłkiem.
Dobra, naprawdę idę się uczyć. Bywaj, Sarro. :D
Jaką ja mam nimy fazę? Wyjaśnij mi to i możesz iść xD
Ja mam takiego gościa od PP, ostatnio siedzę przy kompie, bokiem, a on za mną się oparł o biurko i wypiął, a koszula mu się podwinęła i... Jezu... Chcę o tym zapomnieć!
Jakaś zeschizowana chodzisz, moja droga. :D
Hahahah... XD Wymarz to szybko z pamięci. Nie myśl o tym. Znam Twój ból, mojemu zdarzyło się coś podobne fizie w zeszłym roku. Ktoś mu o tym powiedział. A on... poprawił. Stał do nas tyłem. Przy tablicy. Brrr..
Sarro, ja miałam iść.. :D
NIE! Ja nie wiem o co ci chodzi! Wg. mnie jestem normalna. O czym ty mówisz?
Ze mną coś nie tak? ;>
Tomasz? Może być, ale dla mnie podstawa 3 sezonu to: Diego(i jakaś fajna dziewczyna dla niego) , Angie (dla niej też jakaś miłość) , Fede, Naxi.
Wydaję mi się, że Pablo nie wróci do V3, ponieważ za bardzo zaangażował się w Hiszpanii :) Ale w sumie, bez sensu też kreować nową postać, no bo ile jeszcze chłopaków zakocha się w Violetcie?!! Tomas, Leon, Diego... i co jeszcze czwarty??! Kiedyś trzeba powiedzieć STOP :)
Ale gdyby Tomas wrócił... byłoby ciekawie :) Viola byłaby z Leonem, a Diego i Tomas znowu by o nią walczyli czy coś w tym stylu... Tylko, że to mogłoby być troszkę monotonne... Myślę, że w serialu potrzeba nowego wątku. No cóż, z czasem wszystko się okaże :)