Czy moglibyście polecić mi jakiś w miarę dobry, darmowy program do montowania filmów, który mogę
ściągnąć z Internetu? Prócz Movie Markera, bo... bo i tyle. Będę wdzięczna:)
Darmowy to nie, ale mogę polecić programy, które możesz ściągnąć w trialu na miesiąc, jak Sony Vegas (ale mi sie zdarzalo, ze plikow nie przyjmowal, wiec popatrz tez na jego wymagania wzgledem rodzaju pliku, ktory wrzucasz, zebys jakby co nie musiala sie bawic w przemienianie pliku na inny rodzaj, albo wiedziala, ze bedziesz musiala), czy np Cyberlink PowerDirector, Magix, Corel (ale on strasznie dlugo zapisuje :ddd wiec slabo). Zapomnialam niestety nazwy takiego jednrgo fajnego :/ Jak mi sie przypomni to sie odezwe, ale to sa jedynie wersje probne. I slyszalam, ze tez jakis od Adobe jest fajny, ale nigdy nie robilam w nim, bo mialam jakies problemy z pobraniem triala xd
Haha, ja WMM to znosilam tylko w starej wersji, jak przyjdzie mi bawic sie w tym nowym to mlotek sie przydaje xD Ogolnie darmowe programy to w wiekszosci nie na moje sily xD Ale slyszalam, ze sa tez dobre darmowe programy, aczkolwiek ja nie probowalam, wczoraj nawet mialam strone z wypisem jakis, ale niestety teraz linku nie posiadam.
Dobranoc. ;)