Nie wytrzymałam i musiałam to napisać.Czy Violetta zawsze będzie skazany na hejty, bo... no
właśnie, nie wiem, czemu komuś się podoba taki ,,Taniec rządzi" pełen głupawych tekstów i
żartów,a Violettę uważa za dno. To najnormalniejszy serial! Na pewno lepszy od tych serialików z
DC. Kto się zgadza?
Rozbawiłaś mnie :D ale gdyby nam się nie podobał to byśmy nie oglądali. ,,Taniec rządzi" też ma dużo hejtów. I tak się z tobą zgadzam :D
P.S. w 2 zdaniu nie powinno być skazana zamiast skazany?
A czy nie powinno być tak: ,,Czy serial Violetta zawsze będzie skazany na hejty, bo..." - wtedy byłoby poprawnie. :)
Nie, mnie to nie przeszkadza, ale skoro już macie wątpliwości, to tylko próbuję temu zaradzić. ;)
Myślę, że ,,Taniec rządzi" jest bardziej krytykowany niż ,,Violetta". Ale zauważ, że ten drugi serial ma 4 miliony oglądalności, a to chyba coś znaczy. Porównując, że ,,Taniec rządzi" nie ma nawet pół miliona. :)
Ja podalam tylko przyklad... Moglabym tez podac Nadzdolnych, Liv I Maddie czy te nine bzdury ogladane przez dzisiejsza mlodziez.
Co do ,,Nadzdolnych" również się zgodzę. Ale nie martw się, ,,Taniec rządzi" zostały tylko dwa odcinki, a później koniec tego serialu. Podo-bny los czeka ,,Nadzdolnych" - obecny sezon jest ostatnim. Co do ,,Liv i Maddie", to nie oceniałbym tak pochopnie, bo serial niedawno się zaczął, a na pewno już jest lepszy od tych dwóch wcześniej wymienionych. :)
Liv I Maddie nie ogladalam ale po zwiastunie moge stwierdzic, ze nie ma w tym inc intelligentnego. Zwlaszcza jak jedna z tych blizniaczek robila to ,,mial mial mial mial mial mial".
To jest serial KOMEDIOWY. Czego ty się po nim spodziewasz? Ma to do siebie, że ma być zabawny, a nie wnosić jakieś wartości do naszego życia.
Rzeczywiście, zwiastun kiepski. Ale sam serial jak na razie niezły. No, na pewno lepszy od ,,Taniec rządzi" i ,,Nadzdolnych"...
Najgorszy serial DC to ''Nadzdolni''. Obejrzałam parę odcinków i więcej nie zamierzam.
Ja lubię ''Violettę'' nie ze względu na mądrość (pff..) , ale za muzykę i ''relaksing'' podczas oglądania. ;) Chociaż nie lubię głównej bohaterki.
Jak widzę zwiastuny na DCH to się nie dziwię, że ludzię o tym serialu źle myślą. Tyle różu, producenci sami go tak wykreowali.
no violetta en violetta - wywalić Tinkę i wszyscy byliby szczęśliwi. Znaczy... Ja byłabym szczęśliwa, a to już coś :P
Myślę, że nie tylko ty. Większość osób stąd nie trawi Violki. Tylko te 6-10-latki... jak widzę te wszystkie różowe gadżety z V., to mi się nie-dobrze robi.
I sie później dziwią, że V. uważana jest za serial dla dzieci. Jakby zrobili temu normalną reklamę to by może więcej starszych widzów mieli. Chociaż trza by trochę zmienić różne rzeczy, bo sam serial jest zbyt słitaśny xD
SŁiTaŚny. W ten sposób to fajniej wygląda. XD A tak na serio, to znowu muszę się z Tobą zgodzić. Gdyby choć raz zareklamowali serial w podobny sposób: http://www.youtube.com/watch?v=8b8Dht5Nujo Wtedy może więcej ludzi by go oglądało, a mniej kryty-kowało.
Masz rację, rzeczywiście SŁiTaŚny wygląda dużo lepiej :D Nadal reklama jest różowa, jak dla mnie, ale już dużo lepsza. A nie Violka, która się wyleguje na łóżku i pisze ruszoffy pamientnyczek.
Jak śmież! Jej pamientniczek jest pszeciesz bardziej fffjotelowy nisz ruszofffy!
A teraz? Patrz, jak to śmiesznie wygląda. XD
Śmiem! Chociasz maż racjem. Ffjoletoffy, jak jej imię (violeta to fioletowy xD) Vajoleta się dopasowuje do wyznaczonych schematów. Jak Słotko xd
Pszeprarzam. Nie kciałam ranici jenzyka polzkieko, ale, nie, snam, bobraffnei, pisowniji ;(
Ja mam 18 lat i nikomu bym nie powiedziała w realu, że oglądałam takie coś jak Violetta, producenci charakterem głównej bohaterki i oprawą graficzną zepsuli serial :(