PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Na pewno będzie 2 sezon Violetty? Bo przeglądałam różne strony i raz czytałam, że nie będzie raz,
że będzie... więc ostatecznie się pytam... będzie ten 2 sezon? I jak tak to czy wszyscy bedą grali w
2 sezone z tych co grali w 1?

Floweeer

czy będzie? Na razie mówi się że ma być u nas gdzieś na przełomnie jesieni i zimy tego roku. A i nie będzie pabla espinosy (tomasa)

Floweeer

będzie będzie już pod koniec kwietnia premiera w argentynie

Floweeer

Hehehehe . No pewnie , że będzie ! Przecierz inaczej nie byłoby nic nowego .Żadnych zdjęć , zapowiedzi , piosenek itp .

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

2 sezon ma mieć premierę w Argentynie 29 kwietnia. Nie będzie Tomasa, ma być w 5 na 80 odcinkach, do tego pod koniec, mnie to bardzo pasuje. ;p Leon ma być na nowo z Violettą, będzie miał rywala Diego (ładny ten Diego wg. mnie nie jest). Będzie kilkoro nowych uczniów, nowe stylizacje Violetty, będzie miałą przede wszystkim ostrzejszy makijaż.
Jeżeli jesteś Za Leonettą (Leon + Violetta). Koniecznie zobacz zwiastun 5 - www . youtube . com/watch?v=IRIxjz8hRng
Jest on w sumie o Vilu i Leonie. :d

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

a dasz link na yout a nie strone bo mi nie wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
jessi140

albo nie :D A ten no nwm ale co to jest za blondyna na tych skuterach?

ocenił(a) serial na 10
jessi140

na skuterze jest Leon. Zacznie jeździć w 2 sez. ;d

ocenił(a) serial na 9
Leonetta4ever

To dobrze bo bardzo bym chciała żeby był 2 sezon :D i też jestem za tym żeby Leon był z Violettą :P

ocenił(a) serial na 10
Floweeer

ale ta blondyna co LEON Z NIĄ ROZMAWIA

ocenił(a) serial na 10
jessi140

to Violetta.

użytkownik usunięty
Floweeer

Tak na 100 %!:)

ocenił(a) serial na 10

no to mi napewno chodzi o inną :P