Na pewno będzie 2 sezon Violetty? Bo przeglądałam różne strony i raz czytałam, że nie będzie raz,
że będzie... więc ostatecznie się pytam... będzie ten 2 sezon? I jak tak to czy wszyscy bedą grali w
2 sezone z tych co grali w 1?
czy będzie? Na razie mówi się że ma być u nas gdzieś na przełomnie jesieni i zimy tego roku. A i nie będzie pabla espinosy (tomasa)
Hehehehe . No pewnie , że będzie ! Przecierz inaczej nie byłoby nic nowego .Żadnych zdjęć , zapowiedzi , piosenek itp .
2 sezon ma mieć premierę w Argentynie 29 kwietnia. Nie będzie Tomasa, ma być w 5 na 80 odcinkach, do tego pod koniec, mnie to bardzo pasuje. ;p Leon ma być na nowo z Violettą, będzie miał rywala Diego (ładny ten Diego wg. mnie nie jest). Będzie kilkoro nowych uczniów, nowe stylizacje Violetty, będzie miałą przede wszystkim ostrzejszy makijaż.
Jeżeli jesteś Za Leonettą (Leon + Violetta). Koniecznie zobacz zwiastun 5 - www . youtube . com/watch?v=IRIxjz8hRng
Jest on w sumie o Vilu i Leonie. :d
To dobrze bo bardzo bym chciała żeby był 2 sezon :D i też jestem za tym żeby Leon był z Violettą :P