PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6710
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

zobaczyć Violettę w polskiej wersji? W sensie polscy aktorzy, piosenki (tak samo jak np Komisarz
Alex, czy Ojciec Mateusz jest na podstawie zagranicznego serialu). Co myślicie :)?

alka893

Ciekawe kto mógłby tam zagrać XD

ocenił(a) serial na 7
esteckiewicz1

nie wiem, teoretycznie pomyślałam że takie coś mogłoby powstać za kilkanaście/ kilka lat, a teraz przechodzi mi do głowy Maciek Musial xd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ewwwwwwwwwwa ;>

KeThA

Sarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra :>

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Jak żyjesz? :D

KeThA

Jakoś leci powoli :D
Mistrzostwa są, oglądasz?
Jak tam pierwsze dni szkoły?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Oczywiście, że oglądam, jednak nie mogę przełknąć mimo wszystko, że Kurek nie gra.
Igły też mi brak :c i jeszcze to, że będzie po MŚ kończył karierę :c
Za to Dziku i Winiarski szaleją na boisku ;> Winiar dzisiaj to w ogóle, genialny ^^
Szkoła, jak szkoła. 3/4 dnia spędzam nad matmą i fizyką, ale żyję xD

KeThA

Myślę, że to dobrze, że Kurek nie został powołany. Przecież już w Lidze Światowej pokazywał brak formy...
A jeśli ten artykuł: http://www.sport.pl/siatkowka/1,106368,16506596,Mielewski_odslania_kulisy_skresl enia_Kurka___u_ciebie.html jest prawdą, to utwierdzam się w przekonaniu, że Stephane bardzo dobrze zrobił nie powołując go - ktoś musi go nieco ostudzić.
Igły brak, ale weź, Zatorski wczoraj wg mnie bardzo dobrze sobie radził, więc następca jest :D
Ja nie mogę przełknąć, że Wrona został odesłany na trybuny po to, by do pierwszego składu dać Cichego Pita, który jest bez formy...
Po MŚ Zagumny też kończy karierę :(
Martwię się nieco o kontuzję Winiara, on sam mówi, że nie jest tak źle, ale obstawiam, że dzisiaj nie wystąpi...
W ogóle, wczoraj to był mecz O.O Emocje takie że o matko! Możdżon bohaterem meczu przez swój ostatni blok XD

Przeżyjesz XD
Może pocieszy Cię fakt, że od października będę miała matmę, biofizykę i fizykę, chemię organiczną, chemię ogólną i nieorganiczną, chemię fizyczną, elementy chemii analitycznej, biochemię, mikrobiologię i takie tam inne przedmioty w tym stylu. XD

KeThA

Trójka dla Violetty? Kiedy możemy się spodziewać wystawienia oceny "Nieporozumienie"? ;)

ocenił(a) serial na 3
KUNOvonLICHTENSTEIN

Nie sądzę żeby ocena jeszcze spadła. Mam mało 2 i 1 na koncie :)
Cóż, VIoletta robi się coraz bardziej tandetna...

ocenił(a) serial na 7
alka893

Ja bym chyba nie chciała tego widzieć, zresztą i tak oglądam tylko po hiszpańsku ; >

ocenił(a) serial na 7
alka893

Ja wolę nie. Nie wyobrażam sobie polskich piosenek w tym. I kto by miał zagrać Violkę? :D

ocenił(a) serial na 3
alka893

Matko o.O

alka893

Nigdy. i tak wiele polskich seriali to tandetne dno. A dodać jeszcze Violettę w polskiej wersji to już całkiem upadnie...

ocenił(a) serial na 7
alka893

nie chodziło mi o coś poważnego, tak po prostu żeby się pośmiać :)