PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Obejrzałam parę odcinków i nie rozumiem czym się to zachwycać. Hannah Montana nie była zbyt
inteligentym serialem,ale to? Tu nie ma takiej oceny,żeby to ocenić.

ocenił(a) serial na 8
Malinowak

Spoko, każdy ma swoje zdanie. Ja również nie lubię głównej bohaterki i uważam ją za przesłodzoną i głupią. Jednak inne wątki są naprawdę ciekawe i wciągające. Co di Violetty... jej nikt nie lubi xD

LuLuComello

Ja ją lubię ;-; Jest słodka, mądra, urocza, kochana i utalenowana *_*

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Wiem Sebastianie... Staram się szanować twój gust i nie zwracać na to uwagi xD

ocenił(a) serial na 3
Malinowak

Szczerze to zastanawiam się dlaczego ja to w ogóle oglądam... Chyba tylko dla jednej, ulubionej pary :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Naxi <3333

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

A nie chodziło czasem o Germangie?

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Tak, przecież Hermanszi jest takie romantyczne. A Leonetta? Albo Jortini? Słitaśne.

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Nie zapominajmy o niewątpliwym uroku Caxi. Oni powinni być razem por siempre i mieć dzieci. Małe, rude centaury. *.*

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Małe, rude konie i bufony. Takie to słodkie jak Violetta i pamiętniczek.

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Przykro mi. Chodziło o Femiłę.

ocenił(a) serial na 8
KeThA

O nie! Straciłam wszystkie nadzieję. Idę skoczyć z podłogi. Jak ja mogłam zapomnieć o wspaniałości Femiły!

ocenił(a) serial na 2
Malinowak

Bo ten serial jest tak głupi, że bardziej się nie da. I nie da się go ogarnąć. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Głupi? Zuziu... Czy nie wzruszyło Cię to, jak Violka mówiła o tym, że jest muzyką?

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

O, to tak. Prawie tak bardzo jak scena w Titanicu, kiedy Jack zatonął.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie lubisz Titanica?

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Lubię. Ale zawsze chce mi się śmiać przy tej scenie, w której Rose mogłaby się spokojnie przesunąć, a on by nie zginął.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

W wielkości tak. Drzwi jednak nie wytrzymałyby takiego ciężaru. Próbowali usiąść tam oboje, ale drzwi zaczęły się podtapiać.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

A tam. Ta cała akcja z drzwiami do mnie nie przemawia. To tak samo nierealne jak to, że wszyscy zmarli z wyziębienia, tylko ona jedna przeżyła. Delikatna panienka z wyższych sfer przetrzymała, a silniejsi biedacy nie?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, tak- wiem. Ale dziwi mnie to, że wsyzscy mówią, że wystarczyłoby, żeby się przesunęła.
To film o miłości, chcieli pokazać, że waźniejsze jest życie partnera niż swoje własne.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Wiem, wiem. Tak się droczę. :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Bo ciało w lodowatej wodzie szybciej się wyziębia, a ona była jednak na tych drzwiach, a nie w wodzie.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

To na statku były tylko jedne drzwi? o.O
xDDD

ocenił(a) serial na 3
Malinowak

Tak, masz rację. Ale od takich seriali nie można zbyt wiele oczekiwać. Są one po prostu głupie. Jednak... jeżeli pokochasz jedną z par, ciężko jest się z nią rozstać :)

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

No wreszcie znalazłam zrozumienie! Spodziewałam się fali krytyki na mój temat,a tu miłe zaskoczenie. Może obejrzę jeszcze parę odcinków i ktoś mi się tam spodoba i nie będę mogła przestać tego oglądać.

ocenił(a) serial na 3
Malinowak

Przecież nie każdemu musi się to podobać. Sama, widząc zapowiedzi "Miłość, muzyka, pasja - to właśnie ja" nie mogłam powstrzymać śmiechu. Zaczęłam oglądać, aby trochę się pośmiać, ale coś mnie tam zaciekawiło... wciągnęłam się, muszę przyznać. Potem pokochałam pewną parę i... Nie mogę nie oglądać ;)

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

To miłe,że nie wszyscy krytykują innych,za to ,że nie lubią tego czego oni
Co do serialu,obejrzę jeszcze parę odcinków,ale wątpie,bym to pokochała.

ocenił(a) serial na 2
Malinowak

Zgadzam się z Tobą, ten serial jest po prostu... głupi.

Malinowak

A ja będę oryginalny- nie zgodzę się z twoją opinią. W serialu znajdzie się coś dla każdego. Są i piękne, poruszające wątki, cudowne pary, genialny humor, wciągająca fabuła, świetne, ślicznie wykonane piosenki. Dodatkowo- chociaż na to nie powinno się zwracać uwagi- chyba każdy znalazł tam dla siebie 'przepiękną aktorkę' lub 'przystojnego aktora'. Minusy? Dubbing, oczywiście. W oryginale ogląda się o wiele lepiej ;)

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Dobra, dotąd starałam się nie zwracać uwagi na Twoje dziwne posty i pewnie zaraz będą na mnie hejty, ale- gdzie Ty tu masz genialny humor? O.o

Malinowak

Fakt, serial jest głupawy, zwłaszcza niektóre dialogi mnie rozwalają xD ale chyba głównie dla tego to oglądam, żeby się pośmiać z ich problemów xD
Ale jest kilka moich ulubionych par, spoko piosenki (te w wykonaniu utalentowanej częsci obsady) no i lubię się popatrzeć na Xabiego Rugga i Diego :D

ocenił(a) serial na 3
Malinowak

Ale jak 1 s się zaczynał w Polsce to był taki szał na to, wszyscy: jakie to super i wg, a od 2 wszyscy diametralnie zmienili zdanie, ja przestałam oglądać bo mnie znudziło, niestety , ale piosenki są plusem tego serialu.

ocenił(a) serial na 3
Malinowak

Prawda,serial jest głupi. Szczerze to sama nie wiem czemu to oglądam,może dla kilku fajnych par i takiej jednej fajnej postaci... Ale przynajmniej można się z tego trochę pośmiać jak się to ogląda i jeszcze do tego nawet ten serial nieźle wciąga ...:)