Czy tylko mnie wczoraj w zapowiedzi dzisiejszego odcinka tak rozbawil tekst Leonka do Diego "bo zedre ci z pyska ten
usmieszek"? Musze przyznac polecieli na calosc , biorac pod uwage to ze do niedawna najwieksza obelgą w serialu byly
teksty typu "bardzo zla z ciebie osoba" xD
Hahaha, Leon... Diego... On grozi Diego xD hhahahaha, pośmiałam sie.
Ale nie serio. Takie PRZEKLEŃSTWA już lecą?! o.O Muszę obejrzeć.A le ostor xD
Ja dawno nie oglądałam, wczoraj włączyłam bo wrócił Fede <3
a tu takie teksty, byłam zniesmaczona tym językiem! a wszyscy myślą, że to Diego to taki bad boy, a jednak Leoś-cicha woda brzegi rwie ;p
Ja dzisiaj oglądam ten odcinek - rozwalił mnie:
"Antonio nigdy nie umie dobrać okularów do koloru koszuli"
Psycholog ma 4 pary okularów - jedne na nosie, jedne na głowie i dwie wiszące
"Olgita nie jest ośmiorniącą. Olgita jest małą pszczółką"
German i jego teksty ;p tez mnie to z pszczolką rozbroilo xD "Pan zawsze umie mnie podejsc" no rzeczywiście ale ją podszedl ten nasz Germanek xD
Antonio: Byłem pewny, że nie przyjdzie, więc przyprowadziłem go tu siłą. Siadaj, siad.
German: Ja wyglądam pięknie, Twój tatuś pięknie wygląda. Ty wyglądasz czadersko - piona.
Genialne cytaty xD
No i oczywiscie az dwa z Germiego ;p xD czemu wcale mnie to nie dziwi? Bo juz pozostawie te jego miny na widak duetu Violki i Diego bez komentarza xD
Jezu... to jest już totalny brak kultury. A potem bezczelnie dziwią się, że młodzi ludzie się "wyrażają"...
Wiem, słyszałam. Też zwróciłam uwagę na ten tekst. Ostro!
Do Sarry: Mnie też rozbroił ten tekst to okularach Antonio. XD A psycholog faktycznie, się obwiesił nimi jak choinka. xD
O nie pamietam tego ;p ale moze to z wczorajszego odcinka tak mi sie rzucilo, bo Leonek zawsze taki grzeczny a tu takie slowa ;pp
Akurat to że Camila powiedziała cholera nie dziwi. Gdyby Violetta to już by było coś... :D
Jade kilka razy razy nazwała Violettę "gówniarą"
Camila w 2 odcinku I sezonu do Ludmiły: "Jesteś zwykłą świnią!", "Jesteś złośliwą małpą!"
C. do Gregorio: "Niech pan nie daje się zmanipulować tej wrednej babie!"
C. do Ludmiły i Naty:
León w 6 odcinku I sezonu do Andresa: "Nie ogarniam jak można być takim debilem"