Albo gdybyście mieli zagrać jednego z bohaterów w serialu, to kogo byście wybrali? :D
Aaa... to chyba do Fran. Bo jestem raczej sympatyczna i uśmiechnięta (tak mi się wydaje), pomocna.
Violka nie, bo widzę coś jeszcze ponad czubek własnego nosa i nawet nie mam pamiętnika xd
Camila nie, bo raczej nie mam wybuchowego charakteru.
Tak mi się wydaje, że Fran byłaby u mnie najbardziej odpowiednia.
Chyba do Francesci. Kiedyś byłam nieśmiała ja Naty, ale to się zmieniło w gimnazjum. Wydaję mi się, że jestem dobrą przyjaciółką, jestem często wesoła i miła. I chyba tyle xD. W każdym razie bliżej mi do Fran niż Camili.
Ja jestem strasznie wybuchowa, zawsze palnę coś, czego mówić nie powinnam, wkurzam wszystkich wokół, bez przerwy się kłócę... dlatego Camila :)
Gdy była z panem B., denerwowała każdego chłopaka- nawet Maxiego, jej najlepszego przyjaciela, zawsze mówi coś, czego nie powinna.
Podaj przykład, jakoś sobie nie przypominam ;3
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Zabawy+d,2400189 - rozwiążesz?
Wszystko co tyczyło się zespołu- we wszystko się wtrącała.
Wybacz, nie mam siły... ale z to, co zobaczyłam spodobało mi się. Fajnie, że robisz coś takiego.
Wszyscy to sugerowali. Chociażby Francesca... ale dla jasności, lubię tę postać.
Wraca dawny Sebek? :P Cóż, ostatnio stwierdziłam Cande/Cami jeszcze nie jest taka zła i całkiem ładna. Wszystko, tylko nie Violka...
A to dawny Sebek kiedyś odszedł? O.o
Widzialas nową sesję Cande? :D A jest już ta Clary i Diego cała? ;d
Na początku było ok. 9.800 i poprosiła o 10.000 OK, nabiliśmy. Później zarządała sobie 15.000 -.- Obecnie jest 10.959
Jaka zachłanna ;d
Dobra, znalazłem kilka zdjęć Cande dla Ciebie z tej sesji:
pbs.twimg.com/media/BgaFEyUIgAAF7XN.jpg:large
i. pinger. pl/pgr451/240bfe0f00209f0e530b8a76/6de78c3e000a6a30530a2335.jpg
4.bp.blogspot.com/-3Xf3c0B3NM4/UwYC9h3R4EI/AAAAAAAAADw/Azqdrt5x2F8/s1600/1901306 _420639998082383_247748241_n. jpg
photos.nasza-klasa.pl/54449024/4503/main/fdae022834. jpeg
i. pinger. pl/pgr39/8d5e6613001c5736530a0724
i. pinger. pl/pgr342/c8427dd3001602b7530a0733
photos. nasza-klasa. pl/54250219/1534/main/10e9ab05f7.jpeg
photos. nasza-klasa. pl/54250219/1533/main/bcd2cef3b9.jpeg
2.bp.blogspot.com/-0xJa69vOQ7o/UwYCFUpCVMI/AAAAAAAAADo/tvrBOareqbc/s1600/1939847 _421458864667163_1319659181_n.jpg
pbs. twimg.com/media/Bhh6RW8CIAAeGPr.jpg:large
Oby było więcej ;d
Śliczne zdjęcia. Bardzo korzystnie na nich wygląda. Urzekły mnie zdjęcia z słuchawkami. Jej włosy komponują się z tą zielenią dookoła. Ale moje ulubione to chyba to w czerwonym kapelusiku. Uroczo wyszła.
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Zabawy-+cz%C4%99%C5 %9B%C4%87+II+D,2402143
Etap II, zapraszam :D
Co do tej wybuchowej... Pokazała to, np. wtedy, gdy nawrzeszczała na Gregorio na lekcji tańca. :P
Równie dobrze można traktować to jako szczerość i odwagę, albowiem odważyła się powiedzieć to, co sądzi :D
Ludmiła- potrafię być wredny, potrafię gwiazdorzyć;d
Camila- Nie boję się wyrażać własnego zdania głośno, w ogóle jestem do niej najbardziej podobny :D
Violetta- niezdecydowany, cierpię przez miłość ;d
Tomas/ Marco- jestem romantykiem ^^
Naty <niestety>- nie potrafię ładnie śpiewać, a to robię;d
León- czasem focham się o byle co xd
Dodatkowo Esmeralda, bo jestem genialnym aktorem. Diego, ponieważ uwielbiam skórę <to co, że mam tylko jedną, i tak je uwielbiam :D> i podoba mi się Vilu z wyglądu <tu dochodzi jeszcze León, Tomas, Maxi itd... .xd>. Francesca, Luca, Lena, Marco, León, Tomas, Naty, Marco, Diego i nie wiem kto jeszcze xd- nie pochodzę z Argentyny :D
Violetta, albowiem nie mogę żyć bez muzyki. Maxi, Broduey, DJ, Seba itd- Podoba mi się Camila z wyglądu ;d
Może jeszcze kogoś potem dopiszę ^^
Ja chyba jestem połączeniem Francesci (uśmiechnięta, sympatyczna, zawsze wysłucha przyjaciół) , Naty (nieśmiałość) i Violetty (jestem często niezdecydowana, nie lubię ranić bliskich, zawsze jak jestem smutna to śpiewam) tyle mi teraz przychodzi do głowy :)
Do Camili chyba ;] Czasem do Ludmiły o.O (lubię gwiazdorzyć ^_^). A nawet do Violki (zbyt często śpiewam i wnerwiam tym ludzi. No i lubię być z przodu :D)
Pomiędzy Violką (nie, nie jestem aż tak różowa i słitaśna xd) a Lu, nie wiem do której bardziej ;D
Ludmi ( jestem wredna) i hmm na pewno odpada Fran, bo ja nigdy nie jestem uśmiechnięta ( łażę z "podkówką" na twarzy) ani miła. Może być i Naty, bo nie należę do śmiałych osób.
Ale stary temat :3 Lena. Stanowczo. Też jestem młodszą siostrą, która nie da sobie w kaszę dmuchać. Tyle, że na jej miejscu już byl Ludmilce wygarnęła. Jeeeeszcze więcej xD
Do Violki, bo bywam niezdecydowana, do Ludmi, bo czasami jestem wredna i lubię się rządzić, ponad to nienawidzę przegrywać, do Cami, bo jestem wybuchowa, do Fran, bo mam miłą powierzchowność i ludzie mnie lubią, do Naty, bo bywam nieśmiała czasami xd
Takie połączenie ;)