PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dzięki Bardzo!

ocenił(a) serial na 10

Dziękuje tym co podali mi stronki z odc. Violetty n tel.
PS. Anyfiles działa mi na telefonie :D

ocenił(a) serial na 10
jessi140

oby mi też działało, bo jutro jadę i nie mam jak zobaczyć 2 najlepszych odcinków w tym tygodniu. -,-"

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Ja mam LG swift L5 i coś tam no i na tym mi działa :D

ocenił(a) serial na 10
jessi140

No i życze xD żeby Ci weszło :D

jessi140

EJ :c Mi anyfiles nie działa na fonie :x

ocenił(a) serial na 6
jessi140

nie chce nic mówić, ale po 40 odcinku, za półtora tygodnia i tak bd miesiąc powtórek :D a dopiero po msc nowe

Enterraz

Czemu znowu bd powtorki?:c

ocenił(a) serial na 6
idziia_

bo oni chyba już mają taki system, podzielenie na kwarty, żeby były większe emocje przy premierze.

Enterraz

Beznadziejnie, ilez mozna czekac :c Jak by nie mogli raz poscic sezony a potem dopiero powtroki *.*

ocenił(a) serial na 6
idziia_

niestety najwyraźniej nie mogę, pijarowcy im radzą inaczej ch*j z fanami.

Enterraz

Dobijajace to, powinni tez sie liczyc z nami...

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

zaraz, czyli kiedy dokładnie? tj., kiedy po serii powtórkowej poleci seria nowych odcinków?

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

po miesiącu. Puścili pierwsze dwadzieścia, od 18 marca do 15 kwietnia puszczali tylko powtórki tych 2o, teraz zapewne po emosji 40 znowu puszczą powtórki od 20 do 40, i tak za każdym razem. Po datach zamieszczania filmików na yt, wnioskuję że w innych krajach było tak samo.

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

chodziło mi o konkretną datę ;) czyli na początku czerwca? to dla mnie dość istotne, gdyż od 2 do 11 czerwca będę na wakacjach w Grecji i bardzo byłoby mi na rękę, gdybym nie straciła kilku nowych odcinków :)

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

eckhm, skoro od 15 kwietnia puszczają nowe odcinki, a kwarta trwa miesiąc, to z a p e w n e skończą po miesiącu xD Czyli od połowy maja do połowy czerwca powinny być powtórki. Sądzę, że wcelowałaś/eś się idealnie.