PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Pol odcinka bylo o doopie maryni.Szukali sie po tej Hiszpanii.Chyba logiczne ze powinni miec jakiegos opiekuna ze soba,albo przewodnika,ktory by im pokazal najciekawsze rzeczy.Ale nie:Violetta i Francesca laza w kolko,Leon i Diego sie rozdzielili,ale jednak sa krok od siebie.Sie tak wszyscy mijaja i sie nie moga spotkac.Taka zapchaj dziura.

ocenił(a) serial na 7
Princeska92

mnie sie to akurat podobało, wreszcie jakaś odskocznia od studia :) Jezeli mieli np 2 godziny na zwiedzanie to z przewodnikiem i tak by nic nie zdziałali, poza tym skąd mieli wziąć go na ostatnią chwilę? bo przyjechali i dopiero na miejscu sie dowiedzieli że mają wolne. Przecież nie są dziećmi, nie potrzebują opiekuna, nie wiem czy byłaś kiedyś na wycieczce szkolnej, ale tam tez jest wolny czas na mieście, że każdy się rozdziela i idzie gdzie chce :)

alka893

Chyba kazdy byl na szkolnej wycieczce.Gdzie ci puszczaja dzieciaki samopas na wycieczce w obcym kraju?Ja bylam w obcych krajach na wycieczce i nikomu z opiekunow nie przyszlo do glowy zeby nas samych zostawic.Co innego w kraju.A oni byli w obcym kraju i youmix powinien zapewnic im opieke,bo gdyby cos sie im stalo to wlasnie youmix mialby niezle problemy przez to.

ocenił(a) serial na 7
Princeska92

jak ktoś powiedził oni sa dorośli, rodzice biora za nich odpowiedzialność albo oni sami za siebie, a nie studio.

ocenił(a) serial na 4
Princeska92

Byłem na wycieczce szkolnej w Paryżu oraz przy okazji w Norymbergi i choć sam jeszcze byłem nie pełnoletni zresztą jak połowa innych dzieciaków to opiekunowie dawali nam 2 godziny na swobodne zwiedzanie bez zadnej kontroli itp.
Wiec absolutnie nie zgadzam się z toba księżniczką, bo wszystko zależy najwyraźniej od opiekunów do tego oni jeszcze pojechali owszem do obcego kraju, ale do Hiszpanii gdzie język jest ten sam co w Argentynie wiec zadnego problemu z komunikacją nie mieli.

ocenił(a) serial na 7
Princeska92

oni są dorośli + część z nich mieszkała w Madrycie, dlatego to normalne, że byli bez przewodnika:) ale racja, odcinek nudny

ocenił(a) serial na 8
Princeska92

Mnie się właśnie bardzo podobały sceny w Hiszpanii.
Kłótnie Leona i Diego, roztrzepana Francesca! ♥

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Zgadzam się, taka odskocznia od studia jest fajna :)
Diego i Leon jak zawsze świetni razem.
A jutro sceny Leonesci <3

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Dziś Leonesca? <3

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Dziś albo jutro, nie jestem pewna <3

ocenił(a) serial na 8
majka5454

To świetnie! :)
Ty też się nudzisz? XD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Jestem na religii xd

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Czyli tak. ^^

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Na szczęście zaraz koniec ;)
Co tam u ciebie?

ocenił(a) serial na 8
majka5454

Całkiem dobrze. Dziś mam korepetycje. :)
A u ciebie?

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Deszcz pada, więc siedzę w domu i ogladam TV :)
Nawet może Violke obejrzę xd

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Odcinek fajny, bo przynajmniej coś się dzialo... Tak jak piszą powyżej: odskocznia od studia to dobre posunięcie na koniec sezonu. To monotonne studio zamienili na Madryt, w którym wszyscy się gubią :D Rozwaliły mnie Viola i Fran i ich zdolności posługiwania się mapą xdd

Oj, to bajka dla dzieci, wątpię, aby brak przewodnika miałoby tu jakieś większe znaczenie :)

Princeska92

A mi się akurat podobało :D Lego ♥

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Oni są najlepsi!