PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Stuknięci faceci,którzy udają łowców duchów
2. Olga i Ramallo wierzą że to duch mimo,że widać gołym okiem,że to człowiek
3. Temat tomasa ciągle powraca,mimo ze serial nazywa się Violetta a nie Tomas

leonivillu

Dokładnie. ;D A właśnie. Tomas ma strasznie owłosione nogi. STRASZNIE. Normalni ludzie chyba tak nie mają. :D Do tego jescze Germangie, nieudolne próby gotowania Braco. Dziwne... Rozwala mnie dlACZEGO Viola dalej jak śpiewa z Tomasem to tak na niego patrzy. Jest z Leonem-to niech z nim będzie, a nie robi dalej maślane oczka do Tomasa. Jeszcze trochę i zacznę uważac ją normalnie za puszczalską. Litości. . .

ocenił(a) serial na 10
Leonetta_Forever

Właśnie,te maślane oczka grrr,niedługo uwierze ludmile ze jest aniolkiem w przebraniu

leonivillu

Na mnie to naszczęscie nie działa. ALe nie mogę uwierzyć jak Tomas, za przeproszeniem, może być taki tępy . ,,Bo Ludmiła pokazała mi prawdziwe oblicze Violetty". Hahah, dobre. Oboje działają mi już na nerwy- i Viola i Tomas. Tomas większości więc chyba nie musze tłumaczyć dlaczego. Chociaż. . Wkurza mnie, bo jest naiwny, wierzy Ludmile, ciągle rani Violette, a ona dalej coś do tego idioty czuje. A w tym wszystkim-LEON. <3 Biedny, cierpi, bo kocha Violę, a ona co chwila spogląda na Tomasa. Najsmutniesze jest jak w tym zwiastunie Leon ten taki odwrót do tyłu qw czarnej kurtce (mmm). Założe się, że to będzie kolejne smutne spojrzenie w stronę Violetty rozmawiającej z Tomasem.

ocenił(a) serial na 10
Leonetta_Forever

Już kiedyś mówiłam, że to jej "roztrzepanie i podział na dwoje" sprawi, że zapałamy negatywnymi uczuciami do Violetty! Mówiłam! I sprawdza się! :D Na dłuższą metę, wszystkie bohaterki opowiadań, książek i filmów zaczynają mnie irytować swoim zachowaniem, więc nie jestem zaskoczona XD

leonivillu

Ale nie ma tego złego.German wreszcie powiedział Angie jeden cudny zwrot :kocham cię

Crazy12

Nooo. ;D Germangie! <3

użytkownik usunięty
leonivillu

Nie zgapiaj ode mnie tytułów do tematów. :D Ale zgadzam się ze wszystkim. ;)