Na pewno przetrwa, mam nadzieję że wyciągnąć z tej pary potencjał, który ma :D
Bo przecież oficjalnie nie byli parą w 2 sezonie, więc wątpię, żeby ich rozwaliły w 3, z taką Leonettą ciągną przez 2 sezony i 3 też wiadomo, że się nimi skończy xD
Chociaż może zrobią mi miłą niespodziankę i to zmienią, ale bardzo wątpliwe ;p
Tak jedna Leonetta nam zdecydowanie wystarczy ;p
A to prawie pewne, że tą parą się skończy 3, chociaż chciałabym żeby nas twórcy czymś zaskoczyli, a nie ciągle te standardowe pary,
no może oprócz Naxi i Femiły.
Na koniec trzeciego sezonu na pewno chcę: Naxi, Pablangie.
Pozostałe pary moim zdaniem mogą zostać rozdzielone.
Ciekawie by było, gdyby wprowadzili wątek Francesci i Leona.
O tak zapomniałam o Pabangie!
No pozostałe (poza moimi 3 ;p) mogłyby. Powinni zrobić jakieś przetasowanie, chcialabym Fran z Leonem i żeby wspólnie wykonali Podemos :D bez Violki brzmiałoby o wiele lepiej :D Zresztą Marceska mi już zbrzydła przez ten ich wieczny kryzys, Leonetta się skończyła wraz z 1 sezonem, cały 2 sezonn byłam za Diegettą, chociaż teraz wolałabym Diego z Cami.
Zastanawiam się na ile możliwe jest to że pozamieniają te pary, fajne by było, bo troche świeżości by tym wprowadzili.
Pomysły na nowe pary?
Przede wszystkim Francesca i Leon. Połączenie Camilii i Diego również mi się podoba. Oprócz nich mogliby jeszcze dodać jakiś wątek z Ludmiłą. Ciekawe czy tym razem naprawdę się zmieniła?
Zawsze chciałam usłyszeć "Tienes todo" w wykonaniu Cami i Maxi' ego lub Francesci i Diego.
Mogłoby być ciekawe, chociaż nie lubie Tienes todo, zawsze kojarzy mi się z Tomciem -.- ;p
Ja chce Fede w Yo soy asi!
http://www.youtube.com/watch?v=cVoi-pTGoxk taki krótki urywek ale jak cudnie <3
Solo albo ewentualnie z Fran :D
Ogólnie Maxi mógłby wiecej śpiewać solowych piosenek, a nie zawsze gdzieś w chórach, Diego też móglby zaśpiewać coś sam i coś innego niż Yo soy asi, które mu towarzyszyło przez całą 2.
Chciałabym usłyszeć Maxi'ego w duecie z Naty - może "Ahi Estare"? - albo solo - proponuję "Te esperare".
Ludmiła mogłaby zaśpiewać coś z Diego. Myślę, że wyszłoby im świetnie.
W sumie nie wiem czy ich głosy by się zgrały bo i Lu i Diego mają specyficzna barwę, ale mogłoby by ciekawie :D
Cóż nie za bardzo lubię głos Naty, ale Maxi w Te esperare jak najbardziej jestem za.
Pamiętajcie dziewczynki, że będą co najmniej 3 nowe postacie :D Więc poza takim tasowaniem jeszcze dojdą nowe osoby.
To mnie pociesza ;) ale nowe postacie dochodza a konczy sie i tak zawsze tak sama ;p Wazne zeby dali zaspiewac Fede Yo soy asi - bo sie w tym zakochalam <3
Ja tam ich dalej lubie, moze mi się nie przejedli bo nie czytam za dużo opowiadań o nich ;p
Ale dla mnie to dobrze, bo znając życie scenarzyści wyczuli jaki jest hype na Femiły i zrobią z nich drugą po Leonettcie głowną pare serialu, byle tylko z nich nie zrobili drugiej Leonetty -.-
Ja też nawet ich lubię, czasami mnie denerwowali, ale niech sobie będą razem ;)
W sumie mało ich było w drugim sezonie, więc pewnie tak jak napisałaś teraz to nadrobią i staną się główną parą, razem z Leonetta.
Czekam na ich drugi pocałunek, bo wszystkie pary miały po 2, 3 a oni tylko 1. Naxi zaszaleli z tym całowaniem pod koniec sezonu ;)
Nie narzekajmy. Pocałunku Naxi jako jedyne były takie... uczuciowe. Pacz na Leonettę, jak on ją w kąciki ust całuje - nie dziwię się skoro Horhe nie lubi Tinki xD Naxi najpiękniejsze :3
Nie ma sie co mu dziwic :p i tak podziwiam go i Diego zagrac milość do takiej szkapy jak Tinka to naprawde sztuka xD
Ale ja nie mam nic przeciwko pocałunkom Naxi ;) Były cudowne ;)
Jorge całował też Valerie w kąciki ust, może on po prostu tak całuje xd
Ale drugie beso Leonetty akurat mi się podobało, pierwsze byłoby fajne gdyby Jorge potrafił wycelować, bo ten cały klimat, nad rzeką i w ogóle było romantycznie :D
Naxi się akurat nalezalo, tez caly sezon trzeba bylo czekac ;p no Femila tylko jeden ale za to podobala mi sie ta scena ;D
Fedemila-czyli jak zepsuć świetny parring :]
Czy przetrwa trzeci sezon... zapewne tak, jest na nich popyt, a małe dziewczynki rosną i wreszcie zaczynają doceniać i lubić Ludmiłe ;] Jednakże w trakcie sezonu rozstaną się pewnie z dwa czy trzy razy.
Ale! Jak że mnie tu dawno nie było [wiem, cieszyliście się] to wypowiem się wiecej na temat mojej ulubionej pary :)
Ogólnie to tak; połączenie Lu i Fede to dobry pomysł, ale ich wątek był... eee... no ostatnio się tak uśmiałam jak wchodziłam po schodach. Cały czas tylko lecieli na siebie, następnie prawie sie pocałowali, potem się kłócili. A przecież mogłoby być tyle ciekawych rzeczy z nimi związanych; no np. Violka mogła się tak groźnie sprzeciwiać ich związkowi, albo jakaś panna mogła być zazdrosna o Fede, albo Diego nie pozwalałby na ich związek bo byłby zazdrosny o Ludmiłę... ale nie, Femiła żyła własnym życiem, okres wegetacji się zwiększał, a to że oni są razem wszyscy zaakceptowali ;] Wszystko w rękach trzeciego sezonu, ale lepiej niech się dzieje jakaś światłość między nimi, to może kupie jakieś naklejki z Violetty ;]
"ale lepiej niech się dzieje jakaś światłość między nimi, to może kupie jakieś naklejki z Violetty ;]" :D
No serio mówię ^^ Bo z Violetty nie mam kompletnie nic, jedynie mam plan zeszyt sobie kupić od września. Niech w nowej szkole się ze mnie pośmieją, a co! ;3
A co myślisz o takim parringu; Cami + Diego? :3
Ja kupuję teraz tylko odcinki, bym za kilka lat mógł sobie obejrzeć Violkę jak jej już nie będą emitować, porobić zdjęcia i przeżyć wszystko od nowa xD Nowa szkoła? :3 Ty już na studia idziesz? ;o
Wybacz, parring jakoś nie przypadł mi do gustu, chociaż lubię i ją, i jego :D
Ale będziesz miał wspomnienia :D Ty jesteś Germangie? :o
Nie postarzaj mnie Sebuś, gimnazjum kończę...
Prawda jest taka, że wszystkie paringi z Cami są fajne :3
Sam nie wiem, czy jestem Germangie, czy Pablangie, ale ta scena z jabłkami była urocza :D
Blisko byłem XDDDDDDDDDDD Jak pisałaś, iż w trzeciej klasie gimnazjum na chemii będzie ...no, jak to się nazywał,,, coś nowego, to myślałem, że gimnazjum już skończyłaś... :D
Ja mam serce rozdarte między Lemi a Caxi :3
Na szczęście kończę już gimnazjum :D
Lemi? xD No pacz, też fajne, ale jeśli Leoś byłby pierwszo-sezonowy ^^
https://www.youtube.com/watch?v=sJPdyJ8KYxo&list=PLKYSMHf-1_WAHt7U_EzpE1ZQvn5d-l cVL obejrzyj od 0:23 :D
No ja mam nadzieje ze jak ruszy 3 sezon to sie doczekamy ;D jeszcze nie wiem czemu Cami mialaby sie rozstac z Brodkiem ale jakos musza sie rozstac ;p a Diego jest solo wiec z nim nie ma problemu ;D
Holiłód może okazać się nawet gejem jak dla mnie ^^ A tak serio; no nie wiem kurcze, może niech sobie po poprostu znajdzie inną ;D a tak właściwie, Diego i Cami to Diemi? Bo Diemila już jest więc nie pasuje ;/