Zawsze we wszystkim najlepsza,och i ach.Dlaczego chociaz raz nie moze zablyszczec Ludmi,Naty albo Cami?
Ludmiła i Maxi tańczyli dobrze, jednak te pomyłki.
Naty i Fede poszło całkiem nieźle.
Camila i Broadway również świetni.
Fran i Diego wymiatali! ♥
Violetta i Leon - kto by się spodziewał, że wygrają?
Ludmila i Maxi tańczyli jakby odganiali muchy,
Naty i Maxi tańczyli jakoś dziwnie, jakby ich majtki gryzły
Camila i Broduey fajnie, ale mieli błędy
Leon i Violetta to był oczywiste, że wygrają, chociaż mi się ich układ nie podobał. Musieli jeszcze się popisać. Jakieś akrobacje.
Najlepsi byli Fran i Diego :D
Fran i Diego powinni wygrać, ale mówiąc szczerze - cała reszta była beznadziejna. Nie, żebym się na tym znała, ale mi się nie podobało. xD
Według mnie Fran z Diego byli najlepsi.
Fran z Diego i León z Violettą mieli "najlepsze" układy, a reszta? Kilka kroków, które się powtarzają ._.
Naxii ♥
Zazdrościsz jej, bo co? Bo ma super głos? Bo zawsze wygrywa? Bo ma najlepsze rady? Bo lubi mieć kilku chłopaków?
Zazdroszcze Ludmi.A co bym miala zazdroscic Violetcie?Krzywych nog,beznadziejnych wlosow,skrzeczaczego glosu?Bezmadziejnego stylu? A wygrywa dlatego ze to serial"Violetta" a nie dlatego ze na to zasluguje.Jakie najlepsze rady,jaki swietny glos?A niech sobie ma tych chlopakow.Nawet ladna nie jest i lataja za nia bo to serial"Violetta"Powatrzam sie no ale coz...
Oj myslalam ze ty na serio:) Zwracam honor:) mysle ze sie nie gniewasz ze tak na ciebie naskoczylam?:)
Fran i Diego byli najlepsi (nie będę oryginalna) xd
Violka i Leon też mieli spoko układ, ale taki trochę dziwny. Nie powinni wygrać, ale w sumie dałabym ich na 2. miejscu, bo inni byli gorsi.
Też się z tobą zgadzam, Fran i Diego mieli najlepszą choreografię :) Leon i Violetta powinni zająć 2 miejsce, bo w zupełności na nie zasłużyli. Ale jak Leon i Violetta tańczyli widać było tą miłość ( :D ), która ich otacza i całym sercem wyrazili siebie. Dla mnie to także jest ważne :)
Tak będe oryginalna :D- najlepsza para to zdecydowanie Fran i Diego. Reszta była dużo gorsza,. Nawet podobał mi się taniec Lu i Maxiego(jak dla mnie 2 miejsce,) aczkolwiek jak na nich to i tak słabo. Cami i Broduey mieli też niezły układ, ale ta pomyłka im wiele zepsuła. Wcale nie podobał mi się występ Federico i Naty oraz Leonetty.
Oczywiście to tylko moje zdanie. Nie chciałam nikogo urazić.. Bo wiem, że jest tu jeden chłopak, który uwielbia Vilu. Po prostu wyraziłam swoją opinię.:).
Akuratym tym razem, mieli najlepszy układ ;) Ale nie ogarniam czmeu zawsze Violka musi błyszczeć, tak samo jak śpiewają piosenkę- Violetta śpierwa 3/4 tekstu a dziewczyny robią jej chórki.
Moim zdaniem Fran i Diego lepiej tańczyli od Violetty i Leona ,no ale cuż Violetta zawszę musi wygrywać /;
Według mnie:
Violetta i Leon- z początku nie tańczyli równo, kroki takie normalne, bez efektu ''wow'' + fajny przewrót (2 miejsce)
Diego i Fran- pięknie ich taniec wyglądał + fajnie ją podniósł (byli najlepsi powinni wygrać)
Naty i Fede- śmieszny taniec ;D i chociaż obie postaci bardzo lubię to taniec nie był ładny, tańczyli sztywno + nie było żadnego przewrotu,ale chyba Naty dla Fede jest za ciężka ;(
Cami i Brod- ta pomyłka ;(, taniec sam z siebie dobry (choreografia) i czy Camila/ fryzjer z serialu nie mogła/li upiąć tych włosów? wchodziły jej do oczu. Francesca i Viola też miały rozpuszczone, ale one nie mają takich długich tych włosów
Ludmi i Maxi- taniec byłby ładny gdyby nie pomyłki, jestem na maksa zawiedziona, myślałam, że Maxi (czołowy tancerz Studio) i Ludmiła (SuperNova) będą jednymi z najlepszych ;(
Jakby co to tylko moja opinia. ;)
Wiem, że Viola jest najlepsza i jest główną bohaterką, ale naprawdę wszystko musi wygrywać? Liczyłam na Diego i Fran, choć i tak wiedziałam kto wygra. Dobrze, że chociaż są na drugim miejscu.
Ludmiła moim zdaniem nie zasłużyła. Nie po tym do czego się posuwa. Akcja z deskorolką w pierwszym sezonie i w drugim z perkusją. Biedna Naty.
Powiem tyle- układ taneczny Naty i Fede był bardziej żałosny niż układy których się w przedszkolu uczyliśmy.
A taniec Fran i Diego mi się nie podobał, no nie wiem, może dlatego że tańczyła go Fran [nie jestem obiektywna :(]
Ogólnie to te układy takie śmieszne były xd Najlepszy był chyba ten Violki, jednak ona go umiała zepsuć :3 A najlepiej to tańczy raczej Ludmiła, tylko że układ mieli mierny + pomyłki.