Jak nasz przewrażliwiony Ojciec Roku zareaguje (w odcinku 41) na to, że Violetta śpiewa? Szlag
go trafi na miejscu? Zacznie się drzeć? Zamknie Nieszczęsną Ach Księżniczkę w wieży aż do
czterdziestki? Będzie chciał ją wywieźć na drugi koniec świata? Zabroni jej uczyć się w Studio? Bo
w to, że przejdzie nad tym do porządku dziennego- nie uwierzę. Szlaban na wszystko to minimum.
A może Vilu wmówi mu, że to nie ona śpiewała? W końcu sztukę kłamstwa opanowała wraz z
Angie do perfekcji.
Chyba nic nie przebije jego ataku na wieść o tym, że Vilu ma chłopaka. I tak dobrze, że to był Leon - pół biedy, gdyby to był Tomas, to zeszedł by na miejscu w agonii i cierpieniu.
Dokładnie ;-) Ta mina... Ja to nazywał "zdychający German" ;-) Gdyby był to Tomas German zlaciłby zabóstwo :-D Ale i tak w 36 cały czas pilnował Leóna ;-)
Hehe no nie moglam wtedy.Jak Germana wszyscy musieli cucic,ten jego atak ze tak to nazwe:D...nadwrazliwy facet z niego,zachowal sie wtedy przy tej kolacji conajmniej tak jakby Viola wyznala ze jest w ciazy albo po cichu zwiela slub:D
Ale jak mi się z tej jego reakcji ryć chciało i rzeczywiście ryłam.Moja kumpela zawsze mówi że "German się zapowietrzył",Angie i Jade rzuciły się na niego a (podobnie będzie w 68 odcinku) Matias to spokojnie "dziewczyny,nic mu nie będzie,musi tylko coś zjeść"
I Jade trzymająca mu serwetkę przy piersi, hahahha xD
Ja nie zapomnę nigdy dzisiejszego docinka (16x02) kiedy Leon i Violetta podejrzanie długo się żegnali (ot, przytulasek) a German taki zniecierpliwiony, rozgląda się wte i we wte aż w końcu tak głośno zaczyna chrząkać xDDDD
Mi się zdaje, że on się teraz o tym nie dowie, ale nie wiem ? Wiem, że potem to zaakceptuję i nawet będzie z nią śpiewał :) ( filmik na yt )
Jak to się nie dowie? Chyba umie dodać dwa do dwóch i kiedy widział ją na scenie domyślił się, że nie jest tam przypadkowo.
I tak powinno być, ale jestem pewna, że Vilu jest wychowywana "bezstresowo" i aż dziw, że jeszcze jej się nie przewróciło do końca w głowie.
zamykanie przed wszystkim to twoim zdaniem "bezstresowe wychowanie"? No, to powinszować! Ale wracając, jak znam Germana, to na pewno ostro zareaguje.
Jak tak sie zastanowić, to masz rację ;) Chociaż miałam na myśli brak "przemocy cielesnej" (pod którą dzisiaj podlegają chyba nawet najbardziej błahe i bezbolesne klapsy). U Germana można się raczej doszukać "przemocy psychicznej", ale to mocno naciągane. I widać rezultaty: Vilu pyskuje mu ile wlezie, okłamuje go i nie ma do niego zbytniego szacunku. Czasem małe lanie jest jak najbardziej wskazane ;)
Będzie bardzo zły i będzie chciał wyjechać z Buenos Aires. ale dzięki Angie, która w momencie kiedy się żegnali włożyła mu do torby mp3 i kiedy Violetta Poprosi żeby się zatrzymać jak będą w samochodzie o pieniądze żeby se kupić coś do picia German schyli się po portfel do torby i wyjmie mp3 i zacznie słuchać i zobaczy jak Violetta tańczy na ulicy jaka jest szczęśliwa i własnie ten moment sprawił że German otworzy oczy i zobaczy że śpiewanie to jest życie jego córki.
No tak, ale moje pytanie odnosiło się do 41 odcinka. Bo przecież niemożliwe, żeby się nie dowiedział, skoro zobaczył ją na scenie? Chyba, że znowu coś naściemnia, ale German musiałby być idiotą, żeby nabrać się na to. Ale on jest zdolny do wszystkiego.
Skoro nabrał się na tak wiele rzeczy,to chyba nawet nie wiadomo.czy nie uwierzy w inne,w sumie gdybym była na miejscu Violetty,to też bym wolała kłamać,przecież on gdyby się dowiedział to by ją wywiózł na koniec świata,byle by była najdalej od Studia 21 i Angie,poprostu muszę się dowiedzieć co będzie dalej,musieli przerwe zrobić,zabije ich !!!
Ale to bez sensu. ZOBACZYŁ ją jak śpiewała! Jak może mu wmówić, że nie śpiewała?
Nie widział dokładnie kto śpiewa bo zawaliła się scenografia i zgasły światła nie było widać twarzy a German kiedy zobaczył Tomasa pomyślał że Violetta uciekła z nim się spotkać
Ech, oni wszystko wymyślą by tylko nie wyjawić prawdy. Swoją drugą w wielu filmach i - zwłaszcza - serialach, zawsze kiedy bohaterowie naprawdę dobrze udają, ktoś zawsze ich przejrzy, a kiedy kłamią nieumiejętnie, jąkają się, mylą, jakoś zawsze udaje im się zataić prawdę. Taka pokręcona logika.
Jeśli masz na myśli 41 odcinek. To Angie powie, że jest siostrą Marii ale German już zdąży odjechać i tego nie usłyszy.