PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wolicie aby Angie była z Pablem, czy z Germanem? Jeśli jak niektórzy to ujmują ,,były setki takich wątków" to przepraszam, nie widziałam ich. Ja mam na ten temat podzielone zdanie; z jednej strony German i ona wyglądaliby tak uroczo, on się bardzo stara, jest romantyczny no i fajnie było gdyby była mamą Violi. A z drugiej Pablo również się stara a nawet ze zdwojoną siłą, widać, że ją kocha, jest bardzo romantyczny i cudnie by razem wyglądali. Jestem rozpołowiona na tenże temat. A jak u Was?

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Wolę Pangie lub Pablangie, wszystko jedno jak to nazwać. Jakoś zawsze się nią bardziej interesował, a miłość do German? To coś jak miłość Violi do Tomasa, trochę płytka, bo po chwili już wie, że go kocha. I jeszcze fakt, że był z jej siostrą, i ma z jej siostrą córkę... Ochydne!

MagdaJullka

co niby w tym ohydnego?

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Nie poczułabyś się dziwnie, jakbyś miała się związać z mężem swojej siostry?

LEONetta

jakby miała odbić siostrze chłopaka, nie zrobiła bym tego nigdy i uważam, że to najokropniejsze co można zrobić. ale siostra Angie nie żyje, a miłość nie wybiera. Więc w tej sytuacji nie widzę nic dziwnego. Szczególnie, że jest dużo takich przypadków.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Hmm.. Miłość nie wybiera, czyli jak mniemam fanka Tomaletty?

LEONetta

Nie. Tak się mówi przecież, normalny zwrot, nie znasz? To, że użyłam jakiegoś zwrotu nie musi od razu oznaczać czyją fanką jestem.

MartinaStoessel

raczej macochą Violi by została. mamą raczej nie. ;)

ekoderka

Nawet jak macochą to dla Violi to chyba i tak zawsze będzie ukochana ciocia, która uwielbia.

mariahelen

wątpię, że będzie mówiła jej "mamo". raczej zostanie przy "Angie".