PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Oglądałam zwiastun którychś tam odcinków na noveli . pl i była tam dosłownie przez 2 sekundy taka akcja, że stoją pod schodami znienawidzony Diego i kochany León, Diego się śmieje, Leoś wściekły a Vilu się uśmiecha. Ktoś powie o co w tym chodziło?
Podpowiedź: Vilu miała wtedy różową sukienkę a León białą marynarkę i (jako przebranie) czarne dredy xD

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

A, no to Vilu spadł but jak szła ze schodów z Leosiem, no i Leoś poszedł go podnieść, ale spadł niżej. Diego to zobaczył i podniesli buta razem, coś pogadali, Leon zrezygnował z buta, a Viola została z Diego by się z nim kłócić bodajże.

ocenił(a) serial na 10
Wiolczur

hahahhaha, boże. Ależ oni bohaterscy, podniesli jej buta. Nie no, Vilu kopciuszek.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

pamiętajmy że ten serial ma ogromne skłonności do takich klasycznych scen. lepsze to niż łapanie się z Tomasem xddd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No może :D Chociaż z tego co czytałam na filmwebie to wiele osób uważa za romantyczne scene z 79 odcinka, w której jak zawsze Tomas w heroiczny sposób łapie Violę, a potem ją całuje

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Hej,+odpowie+kto%C5 %9B+na+moje+pytanie,2201197

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

co to?

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

szczerze, to nie mam k*rwa pojęcia. Napisałam ze dwa zdania o tym, że wedle opinii i ocen w nich zawartych podemos jest uważany za znacznie, znacznie bardziej romantyczny (tutaj) niż tamten marny moment, a w końcu obu jeszcze nie było w tv. Ale ten komputer już od jakiegoś czasu głupieje, więc nie wnikam, wtf.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

aaa.. spoko :D no, podemos to mega romantyczny moment w serialu i jakoś według mnie nie jest to romantyczne, że jakiś chłopak złapałby mnie w talii bym się nie wywróciła, a potem pocałował. Raczej bym się wystraszyła.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJullka

to nie romantyczne, to absurdalne ;p;p

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

hehehehe, jak to fajnie zabrzmiało :D:D podnieśli buta razem, Leon zrezygnował z buta XD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

meh XDDDDD ja i ta moja składnia XD

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

ta rezygnacja z buta serio mnie rozbiła XD skojarzyło mi się z z buta wjeżdżam, raczej nie kojarzysz, ale tym bardziej pompa XDD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

wjazd z buta kojarzę xD a raczej z glana haha

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

zbuta wjeżdżam, z b-bu-uta wjeeeżdżaaaaam. A słyszałaś wersję czytaną? :D ahahhahahahahaha. jesteś wielbicielką glanów?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

może nie wielbicielką, ale to i owo się kiedyś nosiło :D Teraz raczej mnie to nie jara. Muzyka muzyką, zajawka zajawką, obnoszenie się tak ze wszystkim to już nie moja broszka.