Oglądałam zwiastun którychś tam odcinków na noveli . pl i była tam dosłownie przez 2 sekundy taka akcja, że stoją pod schodami znienawidzony Diego i kochany León, Diego się śmieje, Leoś wściekły a Vilu się uśmiecha. Ktoś powie o co w tym chodziło?
Podpowiedź: Vilu miała wtedy różową sukienkę a León białą marynarkę i (jako przebranie) czarne dredy xD
A, no to Vilu spadł but jak szła ze schodów z Leosiem, no i Leoś poszedł go podnieść, ale spadł niżej. Diego to zobaczył i podniesli buta razem, coś pogadali, Leon zrezygnował z buta, a Viola została z Diego by się z nim kłócić bodajże.
hahahhaha, boże. Ależ oni bohaterscy, podniesli jej buta. Nie no, Vilu kopciuszek.
pamiętajmy że ten serial ma ogromne skłonności do takich klasycznych scen. lepsze to niż łapanie się z Tomasem xddd
No może :D Chociaż z tego co czytałam na filmwebie to wiele osób uważa za romantyczne scene z 79 odcinka, w której jak zawsze Tomas w heroiczny sposób łapie Violę, a potem ją całuje
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Hej,+odpowie+kto%C5 %9B+na+moje+pytanie,2201197
szczerze, to nie mam k*rwa pojęcia. Napisałam ze dwa zdania o tym, że wedle opinii i ocen w nich zawartych podemos jest uważany za znacznie, znacznie bardziej romantyczny (tutaj) niż tamten marny moment, a w końcu obu jeszcze nie było w tv. Ale ten komputer już od jakiegoś czasu głupieje, więc nie wnikam, wtf.
aaa.. spoko :D no, podemos to mega romantyczny moment w serialu i jakoś według mnie nie jest to romantyczne, że jakiś chłopak złapałby mnie w talii bym się nie wywróciła, a potem pocałował. Raczej bym się wystraszyła.
hehehehe, jak to fajnie zabrzmiało :D:D podnieśli buta razem, Leon zrezygnował z buta XD
ta rezygnacja z buta serio mnie rozbiła XD skojarzyło mi się z z buta wjeżdżam, raczej nie kojarzysz, ale tym bardziej pompa XDD
zbuta wjeżdżam, z b-bu-uta wjeeeżdżaaaaam. A słyszałaś wersję czytaną? :D ahahhahahahahaha. jesteś wielbicielką glanów?