Urocze Naxi było ;) A Naty tańcząca ze złamaną nogą... No comment. Cudne piosenki, piękne "Ser mejor", "Junto a ti"...
Ja bym zamiast tego "AYRFTR" chłopaków dała "Tu foto de verano".
Najbardziej mnie rozwalilo dzis tekst: Matiasa i Violka wijacą sie przed tymi kolesiami co grali na ulicy xd
Ja już nie mogę patrzeć jak ona się wije. Tak jak w drugim sezonie, Fran z resztą nagrywają video do "Hoy somos mas" i oczywiście kamera musi pokazywać pannę Castillo gibiącą się w tle jak pingwin ;D
tak jak nagrywali teledysk do Hoy somos mas tez sie z niej smialam, ale przy nich sie wiła chociaz ich znała ;p
a tu podchodzi do nieznajomych bębniarzy i "szaleje" xD
Był przeuroczy. :))
Angie uratowała sytuację. :D
Wspaniałe "Ser mejor", "Junto a ti", "Are you ready for the ride"...
Przesłodkie Naxi i oczywiście Germangie. ; P
Ja plakalam ja Fran gadala z Viola, nie wiem czemu mnie to tak wzruszylo i jak German sluchal nagrania od Angie i jak przywiozl Viole na wystep
To ja jestem dziwna, bo mnie bardziej wzruszył ten odcinek jak po hiszp. oglądałam ale i tak nie płakałąm :D
Odcinek super, teraz czekać prawie 2 miesiące na 2 sezon, ale mam nadzieje, że szybko zleci.
Kocham piosenkę Ser mejor :)
Jz tez plkakalam myslalam ze dadza skrot nastepnego odc. A tu keks . Ser mejor
A propos jeszcze finałowego występu. Patrzcie, nie miał praktycznie kto zaśpiewać tej solówki, a tu naraz i Viola wraca, i Naty, jeszcze Ludmiła przybiega. Jak nie ma, to nie ma nikogo, a jak już to wszystkie trzy są xD
Zdałem sobie sprawę, że Angie wygląda porażająco w żakiecie. Płakać, nie płakałem, ale odcinek rzeczywiście jeden z najlepszych.
Porażająco dobrze czy porażająco źle? I w ogóle cześć, nowy chłopak na forum?
Płakałam przy Ludmile,pożegnianiach i Ser Mejor,jeszcze Junto a Ti.
Co mnie rozmieszyło:
1.Ten Dialog:
A:Mój książe z bajki
M:Moja księżniczka
J:Co ty robisz?!
M:Jestem już dorosły!
2.Fakt że można całkowicie zgłupieć od jednego walnięcia prostownicą w szyję.Widok rozkojarzonej Angie mnie powalił,ale gdy zaczęłam myśleć racjonalnie: WTF?!
3.Jak Gregorio pie****ął głową o deskę i poprzedzająca to furia z powodu zwolnienia.
4.Rozmowa Germana,Violi,Olgi i Ramalla w aucie.
Co mi się podobało:
1.Naxi oczywiście <3
2.To,że Viola została (czyt.Ramallga i Germi zostali).
3.To,że Tomiego już nie zobaczę.
4.Jak Ludmiła przyszła.
5.Ser Mejor i Junto a Ti
co to tego jak Gregorio walnął sie tą deską to jeszcze na koniec końców znów dostal farbą xD
swoją drogą kto wiesza puszke z farbą na linie?
naprawde moze skupiam sie na szczegułach ale juz jak ten koles to tam wieszał to sie zdziwilam i od razu wiedziełam ze to tylko po to żeby spadło na łeb Gregoria ;pp
Pominęłam ten fragment z wieszaniem farby, będę musiała zobaczyć powtórkę;) Może ten koleś był bardzo przewidujący i specjalnie ją tam umieścił:)
myśle ze scenarzysci po prostu potrzebowali jakiegos wytłumaczenia dlaczego z sufitu zlatuje farba na Gregoria ;p
Widzi,ze leci na niego farba ale nie ucieknie tylko siedzi i wpatruje się w nią. Bardzo logiczne :D
zawsze filmy disneya: kamień lub coś ciężkiego stacza się z góry, a bohater gna przed siebie prosto zamiast skręcić.
Albo śnieżna kula, aż w końcu dotrze do uciekającego i potem turla się taka kulka i wystają z niej nogi i ręce tego uciekającego. ;D
Ten odcinek moim zdaniem był cudowny- wzruszający , zabawny... Ale nie wyjaśnił wszystkiego. Np. nie wiemy czy dotarli do tego kraju (nie pamiętam nazwy- chyba Katan czy jakoś tak) , albo czy Angie będzie z Germanem . Do drugiego sezonu jeszcze daleko. Mnie osobiście zżera ciekawość co będzie dalej .
Nie no, to akurat był sarkazm, ale chciałam i nadal bym chciała Tomasetty, gdyby nie to, że Tomaszek nas opuścił :(