Oglądaliście może wczorajszy odcinek? Wiem, że teraz są powtórki, ale może ktoś ogląda. No więc wczoraj były pokazane dwie lekcje tańca. Na pier-wszej byli Broduey, Leon, Diego i Violetta, a na drugiej Broduey, Camila, Francesca i Ludmiła. No właśnie. Dlaczego Broduey był dwa razy, a Naty, Marco, Andres i Maxi w ogóle? W tym odcinku mieli zajęcia w jakiś pomieszanych grupach, więc nie wiem jak to jest. Orientuje się ktoś?
Nie, nie, każdy na pewno nie. W tym odcinku byli jakoś pomieszani z innymi grupami, więc nie wiem dlaczego tak było...
No chyba, że ty masz rację, ale to by oznaczało, że większość osób znowu olała zajęcia i po prostu na nie nie przyszła.
Możliwe, no ale to i tak dalej nie ma sensu, bo niektórzy przychodzą czasami po 2 razy i są pokazani za pierwszym i za drugim razem. ;)
Ale nie jest też powiedziane, że każdy musi być pokazany dokładnie tyle razy co inna osoba :)
Ale w serialu raczej pokazują większość dnia bohaterów, więc skoro przez prawie cały czas robią coś innego niż chodzenie na lekcje w studio, to wychodziłoby na to, że tak czy inaczej na niektórych lekcjach się nie pojawiają.
Przecież to Violetta, tego nie da się ogarnąć. Na zajęcia chodzą tak, jak tym co robią serial pasuje. Np. chcą pokazać na lekcji tańca rozmowę Violki z Leonem to oni muszą być na lekcji, dobiorą jeszcze kilka losowych osób żeby robili im za tło i jest git. Nie zastanawiają się nad tym, że innych dają częściej, innych rzadziej. Pewnie nawet nie zwracają na to uwagi.