Basta!
Pocałunek Violi i Diega? Trzeba obejrzeć cały 20 odcinek, całą tą scenę.
Po pierwsze - Viola cały czas nie chce się całować z Diego i Pablo uczy ich jak udawać pocałunek
Po drugie - ten prawdziwy pocałunek, Viola widziała/wydawało jej się, że śpiewa z Leonem, to że
widać tam Diega to widok z kamer, a w trakcie śpiewania jest pokazane tam, że Viola wyobraża
sobie tam Leosia.
I tak fajniejszy jest wątek z 20 odcinka jak Naty z Ludmiłą podsłuchiwały Maxiego i Camile
Ale to jest boskie, bo on to pokazuje na Angie jak zrobić taki udawany pocałunek, a tam Jackie włazi XDDDDD
ale o którym pocałunku mówisz? w 20 odcinku pocałuje się z Diego, a w 18 odcinku d*pek Diego nagra kamerą Marco jak niby całuje się z Violą, a ona mu przerwie, ale to będzie z takiego punktu, że będzie wyglądać jakby go pocałowała ;c
w 20 odcinku, tylko ciekawi mnie jak zareaguje Leon i ci wszyscy co siedzieli przed laptopem w domu Violi :)
German się wkurzy, bo było w zapowiedzi, a Leosia nie pokazali ;c Pewnie też. No i ich rozstanie chyba się nieubłagalnie zbliża, mimo tego, że Viola nie chcę pocałować Diego to ciągle o nim myśli.
Szkoda, że Leoś nie wie, że ona go sobie wyobraża...przyjemnie by mu się zrobiło!
Sama nie wiem, czasami mi się wydaje, że Leoś zasługuje na kogoś lepszego. No i mi się wydawało, że ona tam widzi Leona, bo była pokazana scena, że śpiewa tam z Leonem, a nie z Diego :D
Też o tym myślałam. Dla Violi, León to taka zapasowa zabawka. Zobaczyła na scenie super wyglądającą zabawkę. Oj...nagle się zepsuła, Viola w płacz. Och, przecież może pójść do Leóna! León zawsze chętny żeby się z nią pobawić! Leoś nie zostawi, nie zrani, nie potrafi znienawidzić. To mnie już zaczyna wkurzać. I to mocno.
Mnie też, no i szczerze historie Violi zaczynają mnie trochę denerwować, w każdym sezonie Leoś o nią dba, ale ona niby nie kocha drugiego, ale jednak coś jest. To już nudne po Tomasie. Ja tam wolę oglądać innych. Np. u Maxiego, Naty, Camili, Ludmiły, Dj'a, a kiedy widzę Fran i Marco razem to krzyczę xDDDD Uwielbiam Marco sama do końca nie wiem za co. U Olgi i Ramallo to też zabawne sytuacje :D
dzisiaj chyba był już kolejny odcinek.... więc powiedzcie mi, co się dalej działo! :D