PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Basta!
Pocałunek Violi i Diega? Trzeba obejrzeć cały 20 odcinek, całą tą scenę.
Po pierwsze - Viola cały czas nie chce się całować z Diego i Pablo uczy ich jak udawać pocałunek
Po drugie - ten prawdziwy pocałunek, Viola widziała/wydawało jej się, że śpiewa z Leonem, to że
widać tam Diega to widok z kamer, a w trakcie śpiewania jest pokazane tam, że Viola wyobraża
sobie tam Leosia.
I tak fajniejszy jest wątek z 20 odcinka jak Naty z Ludmiłą podsłuchiwały Maxiego i Camile

MagdaJulka

o bosz nieznoszę pabla od 20 odcnka drugiego sezonu END :C

ocenił(a) serial na 10
lofffu

Ale to jest boskie, bo on to pokazuje na Angie jak zrobić taki udawany pocałunek, a tam Jackie włazi XDDDDD

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

czyli, że Viola go odedpchnie, czy się pocałują i Leon nie będzie zadowolony?

ocenił(a) serial na 10
bookworm99

ale o którym pocałunku mówisz? w 20 odcinku pocałuje się z Diego, a w 18 odcinku d*pek Diego nagra kamerą Marco jak niby całuje się z Violą, a ona mu przerwie, ale to będzie z takiego punktu, że będzie wyglądać jakby go pocałowała ;c

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

w 20 odcinku, tylko ciekawi mnie jak zareaguje Leon i ci wszyscy co siedzieli przed laptopem w domu Violi :)

ocenił(a) serial na 10
bookworm99

German się wkurzy, bo było w zapowiedzi, a Leosia nie pokazali ;c Pewnie też. No i ich rozstanie chyba się nieubłagalnie zbliża, mimo tego, że Viola nie chcę pocałować Diego to ciągle o nim myśli.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

;( to nie fair... nie mógł ich reżyser na trochę dłużej razem zostawić?

ocenił(a) serial na 10
bookworm99

Myślę, że w którymś momencie się rozstaną, ale do siebie wrócą. Taki plan.

bookworm99

Wiecie może co Maxi mówił do Camili???

ocenił(a) serial na 10
Madzik0_0

Kiedy Marco coś mówił do Camili?

MagdaJulka

jaki Marko???I jak coś to w 20 odcinku

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Szkoda, że Leoś nie wie, że ona go sobie wyobraża...przyjemnie by mu się zrobiło!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Sama nie wiem, czasami mi się wydaje, że Leoś zasługuje na kogoś lepszego. No i mi się wydawało, że ona tam widzi Leona, bo była pokazana scena, że śpiewa tam z Leonem, a nie z Diego :D

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Też o tym myślałam. Dla Violi, León to taka zapasowa zabawka. Zobaczyła na scenie super wyglądającą zabawkę. Oj...nagle się zepsuła, Viola w płacz. Och, przecież może pójść do Leóna! León zawsze chętny żeby się z nią pobawić! Leoś nie zostawi, nie zrani, nie potrafi znienawidzić. To mnie już zaczyna wkurzać. I to mocno.

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Mnie też, no i szczerze historie Violi zaczynają mnie trochę denerwować, w każdym sezonie Leoś o nią dba, ale ona niby nie kocha drugiego, ale jednak coś jest. To już nudne po Tomasie. Ja tam wolę oglądać innych. Np. u Maxiego, Naty, Camili, Ludmiły, Dj'a, a kiedy widzę Fran i Marco razem to krzyczę xDDDD Uwielbiam Marco sama do końca nie wiem za co. U Olgi i Ramallo to też zabawne sytuacje :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

dzisiaj chyba był już kolejny odcinek.... więc powiedzcie mi, co się dalej działo! :D

ocenił(a) serial na 10
bookworm99

Ja raczej obejrzę dopiero jutro ;c