Pewnie większość z was już wie, ale żeby wszystko było do końca ustalone, to informuję, że poprawiny są dzisiaj o 18:00.
A tak przy okazji, dodam tylko, że udało nam się pobić rekord.
Nasz filmwebowy rekord, czyli tematy z największą ilością postów na tym forum:
1. ,,Ślub Alexa i Zuzi" - 1000 postów (bo więcej się nie dało).
2. ,,Ślub Alexa i Zuzi, part II" - 564 posty.
3. ,,Pokażmy się" - 440 postów.
Myślicie, że damy dzisiaj radę dobić do co najmniej 500 postów? :D
Czyli znowu upijemy się mleka? Trzeba pojechać do Biedronki. Damy radę, jesteśmy mistrzami spamowania.
Kto da radę jak nie my? :D
Skoro już mamy tydzień imprez, to nie żałujmy sobie mleka! :D
A tak swoją drogą, zostawić was samych na jeden dzień (wczoraj), to już trzy imprezy mnie omijają. :P
Pobiliśmy wszelkie rekordy, więc wiesz... masakra.
Mleko, wszędzie mleko. A potem jednorożce, Tomas, krówki...
Widzisz, a wczoraj był kawalerski i w sumie tylko ja, Ewa i Monika rozkręcałyśmy imprezą. A miały Violka (dla Sebka), Fran(dla ciebie) i Naty (dla Kuby) wyskoczyć z tortu:D
Tak, wiem. :D
Hehe, dokładnie. ;DD
Tak, czytałem w nocy wszystkie tematy, które zostały wczoraj założone. Każdy post. Do trzeciej w nocy mi zeszło. XD
To rzeczywiście długo ci zeszło, ja już o pierwszej byłam w łóżku. Jezu, dzieciaki mi laptopa zajęli muszę na komórce odpowiadać:D
Ja też, mi się on śnił wczoraj. I to było tak, że my lataliśmy za Pimpusiem, by zjadł tęczę, a tu nagle przyleciał Tomas na krowie i zabrał nam tą tęczę. Na szczęście ty ho dogoniłaś na swojej kosiarze. Taaa, mam zrąbane sny:D
Śmietana wymieszana z jogurtem i mlekiem daje niezły efekt xd
Dobra, ja się zmywam, będę na poprawiny. Papa!
Mogę pojechać do Biedronki moją kosiarą - transformersem. Będę koło osiemnastej, ewentualnie o 18:30. Pasi?
Wczoraj mnie rozwaliliście z tym Edziem. Naprawdę za dużo wypiłyście, ale to były w końcu trzy imprezu. A te dziewczyny w końcu wyskoczyły z tortu? xD
No wiem. ;)
Ależ oczywiście, że wierzę. :D
Zobaczymy wieczorem, zależy ile osób będzie. ;]
Jutro ( SZYBCIRJ UMRĘ ZE STRESU... HELP!) mam konkurs wojewódzki, a jeśli zawalę... nie mogę zawalić.
Nie ma, ale jakoś mi to nie przeszkadza bo w 4 sezonie stali się jacyś tacy nijacy. A Hanna jest denerwująca.
Jedyna normalna z nich to Spence.
Będę.
(Wcale nie ze względu na to, że jestem uzależniona od mleka)
Oczywiście, że dobijemy do 500.