PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ja pier*dole

ocenił(a) serial na 10

Ogarnąć się tu wszyscy . Wkur*wi*acie mnie oprócz paru osób oczywiście a denerwują mnie tylko ci którzy tak pie*pszą o tym Tomasie bo niby są tacy przekoani ze bedzie z Vilu
A to są jakieś totalnie błedne informacje jest takie coś jak google i yt jeżeli nie wierzycie tym którzy mówią o Leonie to macie problem bo to Leon będzie z Violą i nie wiem jak
bardzo chcecie zeby Tomas i Vilu byli razem to to nie jest żadna prawda tylko wymysł bo nie macie żadnych dowodów a w necie jest ich pełno że to własnie Leon i Vilu bd
razem a teraz CI KTÓRZY MYŚLĄ ŻE TO TOMAS I VILU BD RAZEM PROSZĘ WAS TERAZ ABYŚCIE MI DALI JAKIS DOWÓD I NIE W STYLU "BO TOMAS SIE W NIEJ ZAKOCHAŁ "
LUB ŻE "TOW WSZYSTKO PRZEZ LUDMIŁE " tylko prosze was o jakis filmik lub stronke w której tam pisze . DZIĘKUJE ;)

ocenił(a) serial na 10
justynad123

Tak będzie z Leonem kiedy Tomas wyjedzie do Hiszpanii ale jak wróci to Leon z Violą zerwią bo Tomas i Viola się będą całować . Widziałam filmik na youtube ale nie mogę go teraz znaleść jak mi się uda to ci dam linka .

I wolę Tomasa od Leona .

ocenił(a) serial na 6
Kena99

HAHAHAHAHAH jezu -.- nawet nie wyszłedł 1 odnicek a ty już niby wiesz takie rzeczy nie ośmieszaj sie i tyle, aha i jeżeli to było nie dawno to zapewne masz to w histori wszukiwania . jezeli wiesz co to jest .

ocenił(a) serial na 10
justyna2345_

Jeżeli piszesz , że ja niby sobie to wymyśliłam to ty skąd niby wiesz , że Viola będzie z Leonem . Sama się nie ośmieszaj . Bo w odcinkach które teraz lecą na Disney Channel to Viola idzie na randkę z Tomas więc ogar .

ocenił(a) serial na 10
Kena99

Tomasem *

ocenił(a) serial na 10
justyna2345_

Nie mogę tu dodać linka . Gdzie ci mam go podać ?

ocenił(a) serial na 10
Kena99

No ja wiem co to jest za filmik Kena99, ale nie wiadomo czy Leon z nią zerwie bo jest dużo promo. i one wskazują, że Leon będzie Vilu. Teraz w 1 sezonie tez będą razem każdy to wie. Ale tylko mówie to co myśle i wiem.

ocenił(a) serial na 6
jessi140

mówisz o promo 2 sezonu? Ich związek bd zagrożony przez knowania tego Diego, ale nie ma nic o zerwaniu.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tak mówie o promo 2 sezonu

ocenił(a) serial na 10
Kena99

buahahahahaha. Tomas im rozpie*doli zwiazek ale Vilu później wyzna miłość Leonowi, i w 2 sezonie będą razem SĄ WYWIADY, GDZIE MÓWIĄ, ŻE DŁUGO WYCZEKIWANY PONOWNY ZWIAZEK BĘDZIE NA 100% MIAŁ MIEJSCA. POZA TYM SĄ ZDJĘCIA I FILMIKI.

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

ogarnij agresję ;p;p oni muszą się sami przekonać. Tak się wzbudza w nich tylko przekonanie że jesteśmy niedoinformowani, a tak jak na spokojnie, zaczynają wierzyć i się zamykają. Spoko, do czwartku ;d;d przypomniał mi się taki wers rapera, "jak na spowiedzi mówię prawdę, mam w tym interes- to zabiera im chęć życia, morduje nadzieję" xdd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

:D spoko, caps lock to nie agresja, po prostu to podkreślam. ;d

ocenił(a) serial na 6
Kena99

Z tomasem violetta nie bd nigdy, bardzo mi przykro. Jedyny raz, kiedy się całowali, było w 79 odcinku kiedy nagle ni z tego ni z owego zerwała się burza, violetta zaczęła biec i była powtórka z pierwszego odcinka- tomas ją złapie. Wtedy się pocałują. A w nastepnym odcinku znowu powie mu nie, i tak jak odkąd zaczęła chodzić z leonem, tak odpychała go za każdym razem, choćby w ostatniej chwili, przez cały sezon. A potem Tomas wyleci do hiszpanii i nie wróci, drodzy eksperci.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Po co się wysilasz, to eksperci, nie było jeszcze premiery sezonu 2, ale oni już wiedzą, że rzekomo Leon zadzwoni do Tomasa, żeby ten mu pomógł odzyskać Violettę. haha xd

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

No beka xDDD naprawdę, niezła kreatywność XDDD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

ale dlaczego to już mnie nie dziwi? xd

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

nadzieja matką głupich XD inaczej, umiera zawsze ostatnia. No i fantazja działa.

ocenił(a) serial na 10
justynad123

Dokładnie. Ale po co się wysilasz, skoro te parapety zobaczyły 1 filmik na yt z per szczurem i są wszystkiego pewne.
Ja oglądałam cały sezon po hiszpańsku, i zaczynam już 2 sezon, i jakoś Violetta nie była z Tomasem, i rzeczonego Tomasa w 2 sezonie nie ma I NIE BĘDZIE. Jedynie Leon. ^^

ocenił(a) serial na 6
justynad123

jest napisane. Zgadzam się z tb w 1000%, forumowi znawcy, co nawet nie potrafią używać wyszukiwarki na yt. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
jessi140

Justyna masz racje moze nie ma dowodu oprócz tego, ze w 80 odcinku sie całują, ale racja ona będzie z Leonem i potem pojawi sie ten nowy a Thomas wyjdzie, ale moim zdaniem wróci, bo od 1 odcinka jak sie spotkali bylo wiać, ze fabuła opiera sie na nich i ze na końcu będą razem! Ale zobaczymy coś czuje, ze do koca serialu jeszcze dużo dużo czasu bo rzeczywiście stał się popularny :)

ocenił(a) serial na 6
PLL_2010

Tomasa nie ma w nowej czołówce. Poza tym, jak już gdzieś wspomniałam, wiadomość od producentów- pablo (tomas) miał się pojawić w drugim sezonie na 5 odcinków, ale zdjęcia do filmu mu się przedłużyły. Jego miejsce w czolówce ma teraz Diego.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nie tłumacz, te parapety nic nie rozumieją.
Pisałam to samo już kilka razy, ale pustka w głowie w dalszym ciągu. :D

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

ja tam będę oglądać 2 sezon mimo, że połowy nie zrozumiem tylko z powodu ppstac tego Marco, który mnie bawi w tych zapowiedziach :D

ocenił(a) serial na 10
justynad123

Ciekawostka #1 : W drugim sezonie Viola będzie z Leonem do czasu kiedy Diego się nie pojawi, a Leon zakocha się w Valerie i będzie z nią mieć romans. ~Nel

Przeczytałam to na fp Violetta Poland . Więc taki jest wasz świetny Leon. Violetta będzie z Leonem ale zerwią bo Viola będzie się całować z Tomasem . Tomas wróci w 2 sezonie . Dojdą nowe postacie tak jak Diego . Ludmiła i Diego będą udawać przyjaciół Violetty ale będą mieć jakiś plan aby uprzykszyć życie Violi. Jeżeli mi nie wieżycie te info. przeczytajcie na fp Violetta Poland . A tamta ciekawostka też jest z tamtego fp.

ocenił(a) serial na 6
Kena99

Mam wrażenie że to rozmowa z kimś tępym, głuchym, ewentualnie ślepym :3 TOMASA NIE BD W DRUGIM SEZONIE, PONIEWAŻ MIAŁ W ZAŁOŻENIU PRODUCENTÓW W DRUGIM SEZONIE BYĆ W PIĘCIU ODCINKACH ALE PRZEDŁUŻYŁY SIĘ PABLO ZDJĘCIA DO FILMU.
TOMASA NIE BD W DRUGIM SEZONIE, PONIEWAŻ MIAŁ W ZAŁOŻENIU PRODUCENTÓW W DRUGIM SEZONIE BYĆ W PIĘCIU ODCINKACH ALE PRZEDŁUŻYŁY SIĘ PABLO ZDJĘCIA DO FILMU.
TOMASA NIE BD W DRUGIM SEZONIE, PONIEWAŻ MIAŁ W ZAŁOŻENIU PRODUCENTÓW W DRUGIM SEZONIE BYĆ W PIĘCIU ODCINKACH ALE PRZEDŁUŻYŁY SIĘ PABLO ZDJĘCIA DO FILMU.

Amen.

ocenił(a) serial na 6
Kena99

nie ma go w czołówce. Elon z nią zerwie, bo to bd WYGLĄDAŁO NA POCAŁUNEK, szaleni eksperci. Wiem, bo WIDZIAŁAM CAŁY SEZON. Violetta jedyny raz w życiu pocałuje tomasa w 79, z przypadku a w nastepnym odcinku powie mu baj.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Dobra ty wiesz swoje ja wiem swoje . Zobaczymy .. Jak będzie . Nie mam zamiaru z wami pisać bo jak wy nie macie szacunku do innych to po co mam z wami się kłócić ? Po prostu wolę Tomasa i tyle.. Ja tylko wam napisałam co przeczytałam . I właśnie widać jaki wasz wspaniały jest Leonek ..

ocenił(a) serial na 6
Kena99

możesz mi wytłumaczyć czym okazuję brak szacunku innym? byłabym wielce wdzięczna. Prawda jest taka, że niezależnie kto kogo woli wymyślacie bzdury, a ja jako osoba doinformowana, czuję się w obowiązku to wyprostować bo mieszacie tym co nie wiedzą w głowie. Jeżeli ktoś, kto wie więcej niż ty mówi ci, że coś się nie stanie to ty mogłabyś mieć przynajmniej tyle szacunku dla innych, żeby opieczętować podobne wypowiedzi jako fanfick, bo wprowadzasz ich w błąd. Jestem za Leonem ale nie jestem psychofanką więc twoje "Leonki" niespecjalnie mnie urażają, także wiesz. Jak to się mówi, nadzieja umiera ostatnia, tak czy siak, jeśli mówimy o tym "zobaczymy", jestem zupełnie spokojna. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Kena99

Eksperci..
Leon romansu nie bd miał, to telenowela dla dzieci, nie mogą dać romansu (jeśli wiesz co to słowo oznacza), by to skierowało te wszystkie dzieci w złym kierunku. Znaczy, nie dla dzieci, ale w większości to dzieci oglądają. ;3
Tomasa w 2 sezonie nie będzie..
Vilu pocałuje się jeden jedyny raz z Tomasem w 79 odcinku parapety -,-"

ocenił(a) serial na 10
Leonetta4ever

Tomasa na 1000% nie będzie w 2 sezonie bo jak oglądałam troche 1 odc. 2 sezonu to go nawet nie ma w tej piosence co rozpoczyna serial tylko zamiast Tomasa będzie Diego.