PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Była Esme, była Lara- Teraz czas na Jackie. Jak podoba sie wam nauczycielka tańca?

Angie4Ever

Niedawno, kiedy zachorowałam, oglądałam odcinek, w którym Esme pocałowała Germana. Następnego dnia, późnym rankiem zwymiotowałam XD Niby od kanapki, ale ja tam wiem swoje ;)

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Hahahah. xD

ocenił(a) serial na 9
Crazy12

Hahahaha :D Ciekawa teoria :)

i_love_it17

Kiedyś założyłem taki temat xd
Czasem mnie denerwuje, urodą nie grzeszy <chociaż brzydka też nie jest, przeciętna raczej. Ale bądźmy szczerzy- czoło jak chiński mur i fryzura niczym gniazdo dla ptaków na nim>. Choreografie nawet fajne, taniec taki sobie. Dobra gra aktorska. Lubię ja ;3

Sebek7771

Przepraszam.
Jak chiński mur, powiadasz? Gniazdo ptaków? Mi to wygląda jakby jakiś zwierz nasrał jej na głowę.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

To osobliwe coś wygląda, jakby mózg jej wypłynął na wierzch. :P

i_love_it17

Na początku wydawała się fajna, ale potem. Czasami szkoda mi Gregoria, Pablo i co najważniejsze- Angie. Jak ich wszystkich traktuje...

Sweet_Raspberry2

O Beto zapomniaøáß xd

Sebek7771

Jak mogłam? ;D

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry2

Uchhh .. Muszę się zgodzić. Ale "Czoło jak chiński mur" mnie rozwaliło xDDDD Sebek i jego teksty ^^ Dobra, wracając: uważa się za nie wiadomo kogo. Ale ładna jest - muszę jej to przyznać. A jej dupny kok na czubku łba zawsze mnie rozwala .;p

Angie4Ever

Lepszej fryzury nie mogli wymyśleć xd

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry2

Prawda ? xD Zawsze ma takiego dupnego koka na czubku łba ;d Irytuje mnie on już. Nie mogłaby sb zrobić jakiegoś kucyka czy nawet warkocza? o.O

Angie4Ever

To się nie mnie pytaj -,-

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry2

Na prawdę mnie denerwuje to jej standardowe uczesanie ...

Angie4Ever

Nie tylko ciebie. Tyle fryzur na świecie, a oni musieli jej dać jakieś gdziazdo! A co jak w trakcie kręcenia ptak ją napadnie? xd

ocenił(a) serial na 9
Sweet_Raspberry2

Hahaha :D Jak już mówiłam - dupny kok na czubku łba . :)

Sweet_Raspberry2

Wymyślić. Sorry, jestem uczulona na takie błędy :)

Crazy12

Oj tam.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

W porównaniu do esme to ona zadaje Angie zerowy ból. Irytująca jest, ale ogólnie mam ją głęboko. :P

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Zgadzam się. Bo Angie, Pabla traktuje jak przyjaciela, a w Germanie jest zakochana i Esmeralda to jest jej główny powód cierpień.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Nie lubię jej:/
Miesza w relacji Pablangie.

ocenił(a) serial na 8
i_love_it17

Jackie jest za*ebista, ma ikrę :D

ocenił(a) serial na 9
LadyRedCoat

Hahahaha xD Jest nieznośnym babskiem, podstępnym i irytującym :D Ale to tylko moje zdanie ... ;) Każdy lubi kogo chce c;

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Ma ikrę, hah. :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Dla mnie to i tak dalej podstępna i irytująca kobieta xD Jakoś jej znieść nie mogę o.O Wszędzie się miesza ;d

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Nie lubię jej. Ponieważ mój Beto się w niej zakochał (nie mam zielonego pojęcia czemu -.-)i jeszcze przez nią Betuś z Angie być nie może :(
A tak na serio.Jest strasznie wredna i nie chciałam by mieć takiej nauczycielki tańca-ja zmordowana,spocona i w ogóle... Jak dla mnie nie powinna być w tym serialu,tak samo jak Esmeralda.Osoba niepotrzebna.

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Dokładnie. Podpisuję się pod każdym Twoim słowem.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Coś ostatnio dużo się ze sobą zgadzamy... :D

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Wielkie umysły myślą podobnie. :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Tsaa xd

http ://www.youtube. com/watch?v=VLTuvUx4eP0 no normalnie kocham ten głos &lt;3333
Oczywiście trzeba spacje usunąć :)

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

OMG! Amore mio! <3

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Jest śliczna tylko ma głupią rolę a ja uwielbiam Angie trochę bardziej od Jackie ale moim zdaniem Jackie jest ładniejsza od Angie