Niedawno, kiedy zachorowałam, oglądałam odcinek, w którym Esme pocałowała Germana. Następnego dnia, późnym rankiem zwymiotowałam XD Niby od kanapki, ale ja tam wiem swoje ;)
Kiedyś założyłem taki temat xd
Czasem mnie denerwuje, urodą nie grzeszy <chociaż brzydka też nie jest, przeciętna raczej. Ale bądźmy szczerzy- czoło jak chiński mur i fryzura niczym gniazdo dla ptaków na nim>. Choreografie nawet fajne, taniec taki sobie. Dobra gra aktorska. Lubię ja ;3
Przepraszam.
Jak chiński mur, powiadasz? Gniazdo ptaków? Mi to wygląda jakby jakiś zwierz nasrał jej na głowę.
Na początku wydawała się fajna, ale potem. Czasami szkoda mi Gregoria, Pablo i co najważniejsze- Angie. Jak ich wszystkich traktuje...
Uchhh .. Muszę się zgodzić. Ale "Czoło jak chiński mur" mnie rozwaliło xDDDD Sebek i jego teksty ^^ Dobra, wracając: uważa się za nie wiadomo kogo. Ale ładna jest - muszę jej to przyznać. A jej dupny kok na czubku łba zawsze mnie rozwala .;p
Prawda ? xD Zawsze ma takiego dupnego koka na czubku łba ;d Irytuje mnie on już. Nie mogłaby sb zrobić jakiegoś kucyka czy nawet warkocza? o.O
Nie tylko ciebie. Tyle fryzur na świecie, a oni musieli jej dać jakieś gdziazdo! A co jak w trakcie kręcenia ptak ją napadnie? xd
W porównaniu do esme to ona zadaje Angie zerowy ból. Irytująca jest, ale ogólnie mam ją głęboko. :P
Zgadzam się. Bo Angie, Pabla traktuje jak przyjaciela, a w Germanie jest zakochana i Esmeralda to jest jej główny powód cierpień.
Hahahaha xD Jest nieznośnym babskiem, podstępnym i irytującym :D Ale to tylko moje zdanie ... ;) Każdy lubi kogo chce c;
Dla mnie to i tak dalej podstępna i irytująca kobieta xD Jakoś jej znieść nie mogę o.O Wszędzie się miesza ;d
Nie lubię jej. Ponieważ mój Beto się w niej zakochał (nie mam zielonego pojęcia czemu -.-)i jeszcze przez nią Betuś z Angie być nie może :(
A tak na serio.Jest strasznie wredna i nie chciałam by mieć takiej nauczycielki tańca-ja zmordowana,spocona i w ogóle... Jak dla mnie nie powinna być w tym serialu,tak samo jak Esmeralda.Osoba niepotrzebna.
Tsaa xd
http ://www.youtube. com/watch?v=VLTuvUx4eP0 no normalnie kocham ten głos <3333
Oczywiście trzeba spacje usunąć :)