Był Pablo, German, Esme, Lara :D Teraz czas na Jackie - masz rację :D
Irytuje mnie ... Wszystko na przekór Angie. A kto utrudnia życie Angie to nie zdobędzie mojej sympatii xD Początkowo ją lubiłam, była w miarę, ale jak zaczęła dogryzać mojej ulubionej bohaterce to znienawidziłam ją ;p Cieszę się że zobaczyła jak Pablo niby całuje Angie . ;p Poczuła co to ból psychiczny ;p
Biedny Roberto :C Chociaż, Jackie to nie kandydatka na narzeczoną czy chociażby partnerkę :D Jest okropna ^^ A Pabla pewnie też nie kocha, tylko chciała chyba nim pomanipulować żeby przekonał Antonio do odsprzedania Studia ;p A no i na złość Angie chciała zrobić ;d
Albo z Matiasem. <3 Mati jest boski. :D I to ich pierwsze spotkanie. Co ty z Księżyca spadłaś? Wariatka! Albo akcja w przedostatnim, czy tam ostatnim odcinku "mój książę z bajki! moja księżniczka!"
Słodko by razem wyglądali: http://iv.pl/images/84193121058774197824.jpg :D
Hmm ... Hahahahaha xD Padłam z tym "Mój książę z bajki! Moja księżniczka" lałam się z tego przez cały odcinek ;p Nie pasuje mi kanciasty łeb Matiasa do Angie ... xD
Spadaj od Matiego! -.- Masz coś do Matiasa/Tomasza/BetoAngie - masz coś do mnie.
Ale to faktycznie było genialne. Clara to bosko zagrała. xd W sumie polski dubbing trochę to zniszczył, ale w oryginale było ge-nial-ne!
Ja tylko mówię że Mati ma kanciastą szczenę ^^ A tak to go lubię :D Jest słodki ;)
W oryginale to brzmiało prze genialnie :D Ale po polsku też nie źle. Ryłam się z tego jak nwm ;d
No ja myślę. Mati jest idealny. xD Aha, zapomniałam. Jak masz coś do ojca Fran też masz coś do mnie. :D
Tym bardziej, że w polskim wszystko rozumieliśmy. Ale fajnie było to obejrzeć w oryginale, po obejrzeniu w dubbingu. :D "Hermoso..." :D "Aj, mi principe azul!" XD
Mógłby. Trochę by się ogarnął i byłby git, bo jest bardzo sympatyczny, miły i cos chyba czuje do Angie. Bo jak mowila o tym, ze Gregi staje na czole, to sie zasmial.
Angie i Matias? Hahahahahahhaha xD Też sb ich nie wyobrażam. Ja ją widzę albo z Pablem albo z Germanem . ;p
Jackie i Matias? Ja tam jestem za tym żeby Jade była z Pablo (Pablade ;-*) Esme z Matiasem, a Angie z Germitem ♥
Antonio i Angelika !!! xD Jackie i Gregorio ! :D Cardoso i Beto razem hahaha :D
Nie oglądam HP ... Ja tego nie lubieć ... Wiem, większość lubi, ale ja nie :) Jakoś takie filmy i książki mnie nie jarają :) (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Rubeus_Hagrid o tego chodzi ? xD To tak xD )
W sensie seriale ? Lekarze, Przepis na życie, Prawo Agaty, Na dobre i na złe. ;) Książek nie bardzo lubię - opowiadania uwielbiam czytać gdzieś w gazecie czy na blogach . ;d
Na dobre i na złe?
Czemu tak późno sie z tym objawiasz. Tu jest caly funclub i od niedawna powstają na to osobne tematy.
Really ? :D Na dobre i na złe ♥ Dawno tu jakoś nie zaglądałam. Blog i te sprawy ;p
Na przykład wczorajsza dyskusja: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Rodzina%2C+czyli+ro manse+Klaudii%2C+problemy+Hany+i+Ada%C5%9B%21,2325258
o.O Jejć ;D Akurat wczorajszy oglądałam. ;D Uwielbiam to ♥ Lekarze są podobni jak na dobre i na złe .. Też szpital, też problemy prywatne etc.
Nie wiem :) Ja nie lubię i już ;p Nigdy nie lubiłam, po prostu nie kręcą mnie tego typu filmy. ;d Każdy mi mówi żebym obejrzała, bo oglądałam chyba tylko jedną część i jakoś nie przypadła mi do gustu. Ale jakoś nigdy się zebrać nie mogę żeby siąść przed TV czy komputerem i obejrzeć ;) Kiedyś to na pewno zrobię ;d
Och no kiedyś na pewno :) Jak obejrzę film i stwierdzę że nadaję się do tego - szczególnie że ja nie lubię książek ;)
Film jest bisty, ale o wieeeele gorszy od książki. W ogóle bardzo szybko się czyta Pottera. : P Ja po pięć razy czytałam każdą.
Jakoś nigdy nie lubiłam czytać książek ;) Sama nie wiem czemu... Ja lubię w gazecie opowiadania z życia - takie krótkie jednorazówki. ;P
A film, obejrzę - z pewnością. Tylko pytanie: kiedy ? :D
Hahahahaha :D
Jackie i Esmeralda - całkowicie niepotrzebne istoty ludzkie w tym serialu -,- Wykopałabym je, jakbym tylko miała jak :P
W to już nie wnikam ;x Ale wiem że obydwóch kobiet jak Jackie tak i Esmeraldy nie znoszę:)
Nie znosisz? Moje uczucie do nich jest jeszcze głębsze niż nienawiść. Nawet nie wiem jak to nazwać :/
Jackie mogłaby się jeszcze pałętać pomiędzy Angie a Pablem, tyle żeby nie było Pablackie ( nie wiem ... Nie lubię tej pary) tylko żeby przyjaciółmi byli, a Pablito dalej przyjaźnił się z Angeles... Ale Esmeralda jest całkiem niepotrzebna ;) Nie znoszę jej ... Jak ją widzę to żołądek mi się skręca ;D