PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak powinno być?

ocenił(a) serial na 10

Według mnie, Angie powinna być z Germanem, a Pablo z Jade... Taka jakby wymianka ;3 A wy jak
uważacie? Z kim powinna być Angie, a z kim Jade?
I wiecie według mnie z Jade i Pabla byłaby niezła para... A po za tym w 36 German spyta się Angie czy nic do niej nie czuje! *,* njddvgfdhjvbzxjxhzai *.*
A w 73 się pocałują! *.* jfdhdkfuhd *.*

ocenił(a) serial na 10
viol3tta

Nie no i może będą chodzić na przyjacielskie podwójne randki?
Albo mam lepszy pomysł - niech utworzą związek bigamistyczny i żyją w czworokącie, a Violetta przy tym życiu zwariuje i ucieknie do León, albo się do nich dołączy i będzie jedna wielka moda na sukces

użytkownik usunięty
LEONetta

Hahaha, bez przesady. Mogą się przyjaźnić (szczególnie Pablo z Angie), ale nie muszą żyć zaraz w czworokącie czy chodzić na podwójne randki.

ocenił(a) serial na 10

wiem, ale to trochę dla mnie dziwne, że chcecie łączyć Pabla z Jade, po jednym odcinku.

użytkownik usunięty
LEONetta

Powiem ci, że między nimi coraz częściej dochodzi do takich podobnych rozmów. I to w kilku już odcinkach, bodajże w czterech.

użytkownik usunięty
viol3tta

Ja jestem za Pablade. Germangie też mogą być razem.

ocenił(a) serial na 10

Ja też jestem za Pablade.... A Germangie jest suuper! jfhdukfjnsdbjfcdb *.* <333

użytkownik usunięty
viol3tta

,,suuper! jfhdukfjnsdbjfcdb *.* <333" - Aha.

ocenił(a) serial na 2

Co to, szwedzki?

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Nie wiem, bo nie znam, ale chyba tak.

ocenił(a) serial na 2

Ja też nie. "-To nie szwedzki, to bredziecki.- O, nie byłam w Bredzi, jest ładna?". Ach, niezapomniana London Tipton... ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jej błyskotliwe wypowiedzi wciąż zwalają mnie z nóg xD

użytkownik usunięty
Wiolczur

Jej się nie da zapomnieć. Szkoda, że serial już nie leci...

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

,,- Tak, drzewa są zrobione z cukierków, a chmury z waty cukrowej. - O! O! A statek tam wpłynie?. - Twój wpłynie... -.-"
Uwielbiam ten serial. Kiedyś było o wiele lepiej, bo te dzisiejsze seriale są bez porównania gorsze. Szkoda, bo trochę tęsknię za tymi sprzeczkami Bailey i London...

ocenił(a) serial na 2

Zack i Cody też byli świetni ;)
"Zack: Ja nie widziałem niczego, właśnie sznurowałem sobie but.
Cody: Pomagałem mu. Na serio. On nie umie na kokardkę."

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Moglibyśmy tak wypisywać godzinami... ;)

viol3tta

Moim zdaniem Angie pasuje do Germana,co prawda w pierwszym sezonie nie będą razem,oczywiście będzie ich do siebie ciągnąć;martwi mnie trochę drugi sezon zaczęłam oglądać po hiszpańsku i dowiedziałam się że Angie odejdzie z domu Germana, a jej miejsce zastąpi Esmeralda(którą wynajęli Jade i Matias) ,ale mam nadzieję że German nie odpuści sobie Angie .
Co do Pabla i Jade -to jestem neutralna.

użytkownik usunięty
nata_21_fw

Pablade - zobaczymy co będzie dalej.

ocenił(a) serial na 10
nata_21_fw

Wiem, to jest straszne =(

nata_21_fw

Ale wróci do domu dla Violetty.

użytkownik usunięty
mundovioletty

Ona odchodziła i wracała już 8642 razy.

viol3tta

Przecież oni do siebie nie pasują xd
Do Jade dałbym raczej Gregorio,a do Pablo Jackie z II sezonu.Wiem,że czuje coś do Angie,ale chociaż jej serce jest podzielone, to niech ona będzie z Germanem.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Jackie może być z Beto albo z Gregorio, ale Pablade muszą być razem.

No chyba Cię grzeje. Pablo nic nie widzi w Jade,traktuje ją ironicznie. Jade wychwalała go dlatego,by pokazać,żeby zrozumiał,iż jest idealny dla Angie. Może trochę on się jej podoba, bo jego "ironiczne komplementy" uznała za prawdziwe.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Jej podobaja się jego mięśnie, pytała go kiedyś, czy chodzi na siłownię ;) A Jade... Naprawdę nie mam pojęcia, co German w niej widzi, czy raczej widział, zakładając, że teraz podoba mu się Angie. Owszem, Jade ma ładną figurę, ale nic poza tym. Twarz ma zupełnie przeciętną i trochę jędzowatą, do tego dziwnie gestykuluje mówiąc. A (pomijając już jej niezwykłą inteligencję) w dodatku, jak sama twierdzi, nigdy do szkoły nie chodziła, to co ona w ogóle wie? O czym z taką rozmawiać? Może z kobietami jeszcze się dogada, powie coś o kosmetykach, o pokazach mody czy sesjach w spa. Ale z facetem? Czyżby German był tak pusty, że zakochał się w kimś takim tylko ze względu na wygląd?

tears_in_heaven

No właśnie ja wymyśliłam sobie zabawę "Co German widzi w Jade".Otóż:
-W jego mniemaniu jest zabawna
-Ropuchą to nie jest,trzeba przyznać
-Przy nim udaje że Violka ją obchodzi
-No po prostu jak się spotkali to się sobie spodobali
-Są razem dzięki Matiasowi,który przekonał Germana by porozmawiał z Jade,Violetcie,która była szantażowana,i Angie,której German robi na złość będąc z Jade.

ocenił(a) serial na 2
Crazy12

Czyli ogólnie mówiąc, jest z nią, bo:
- może się nią pochwalić
- ma z kim wyjść
- ona się zawsze cieszy na jego widok i koło niego skacze
To nie mógł, do cholery, kupić sobie psa?

tears_in_heaven

Może on lub ktoś inny z domu jest uczulony na psią sierść?Ale porównanie niezłe

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Pablo jest za fajny dla Jade. Ona na niego nie zasługuje :)