Według mnie, Angie powinna być z Germanem, a Pablo z Jade... Taka jakby wymianka ;3 A wy jak
uważacie? Z kim powinna być Angie, a z kim Jade?
I wiecie według mnie z Jade i Pabla byłaby niezła para... A po za tym w 36 German spyta się Angie czy nic do niej nie czuje! *,* njddvgfdhjvbzxjxhzai *.*
A w 73 się pocałują! *.* jfdhdkfuhd *.*
Nie no i może będą chodzić na przyjacielskie podwójne randki?
Albo mam lepszy pomysł - niech utworzą związek bigamistyczny i żyją w czworokącie, a Violetta przy tym życiu zwariuje i ucieknie do León, albo się do nich dołączy i będzie jedna wielka moda na sukces
Hahaha, bez przesady. Mogą się przyjaźnić (szczególnie Pablo z Angie), ale nie muszą żyć zaraz w czworokącie czy chodzić na podwójne randki.
wiem, ale to trochę dla mnie dziwne, że chcecie łączyć Pabla z Jade, po jednym odcinku.
Powiem ci, że między nimi coraz częściej dochodzi do takich podobnych rozmów. I to w kilku już odcinkach, bodajże w czterech.
Ja też jestem za Pablade.... A Germangie jest suuper! jfhdukfjnsdbjfcdb *.* <333
Ja też nie. "-To nie szwedzki, to bredziecki.- O, nie byłam w Bredzi, jest ładna?". Ach, niezapomniana London Tipton... ;)
,,- Tak, drzewa są zrobione z cukierków, a chmury z waty cukrowej. - O! O! A statek tam wpłynie?. - Twój wpłynie... -.-"
Uwielbiam ten serial. Kiedyś było o wiele lepiej, bo te dzisiejsze seriale są bez porównania gorsze. Szkoda, bo trochę tęsknię za tymi sprzeczkami Bailey i London...
Zack i Cody też byli świetni ;)
"Zack: Ja nie widziałem niczego, właśnie sznurowałem sobie but.
Cody: Pomagałem mu. Na serio. On nie umie na kokardkę."
Moim zdaniem Angie pasuje do Germana,co prawda w pierwszym sezonie nie będą razem,oczywiście będzie ich do siebie ciągnąć;martwi mnie trochę drugi sezon zaczęłam oglądać po hiszpańsku i dowiedziałam się że Angie odejdzie z domu Germana, a jej miejsce zastąpi Esmeralda(którą wynajęli Jade i Matias) ,ale mam nadzieję że German nie odpuści sobie Angie .
Co do Pabla i Jade -to jestem neutralna.
Przecież oni do siebie nie pasują xd
Do Jade dałbym raczej Gregorio,a do Pablo Jackie z II sezonu.Wiem,że czuje coś do Angie,ale chociaż jej serce jest podzielone, to niech ona będzie z Germanem.
No chyba Cię grzeje. Pablo nic nie widzi w Jade,traktuje ją ironicznie. Jade wychwalała go dlatego,by pokazać,żeby zrozumiał,iż jest idealny dla Angie. Może trochę on się jej podoba, bo jego "ironiczne komplementy" uznała za prawdziwe.
Jej podobaja się jego mięśnie, pytała go kiedyś, czy chodzi na siłownię ;) A Jade... Naprawdę nie mam pojęcia, co German w niej widzi, czy raczej widział, zakładając, że teraz podoba mu się Angie. Owszem, Jade ma ładną figurę, ale nic poza tym. Twarz ma zupełnie przeciętną i trochę jędzowatą, do tego dziwnie gestykuluje mówiąc. A (pomijając już jej niezwykłą inteligencję) w dodatku, jak sama twierdzi, nigdy do szkoły nie chodziła, to co ona w ogóle wie? O czym z taką rozmawiać? Może z kobietami jeszcze się dogada, powie coś o kosmetykach, o pokazach mody czy sesjach w spa. Ale z facetem? Czyżby German był tak pusty, że zakochał się w kimś takim tylko ze względu na wygląd?
No właśnie ja wymyśliłam sobie zabawę "Co German widzi w Jade".Otóż:
-W jego mniemaniu jest zabawna
-Ropuchą to nie jest,trzeba przyznać
-Przy nim udaje że Violka ją obchodzi
-No po prostu jak się spotkali to się sobie spodobali
-Są razem dzięki Matiasowi,który przekonał Germana by porozmawiał z Jade,Violetcie,która była szantażowana,i Angie,której German robi na złość będąc z Jade.
Czyli ogólnie mówiąc, jest z nią, bo:
- może się nią pochwalić
- ma z kim wyjść
- ona się zawsze cieszy na jego widok i koło niego skacze
To nie mógł, do cholery, kupić sobie psa?