Bo z tego co wiem, to dzwonków w studiu nie ma. Godziny rozpoczęcia i zakończenia lekcji też nie są chyba dokładnie określone, bo gdy ucznio-wie się zbiorą, to nauczyciel po prostu mówi zaczynamy zajęcia, a później koniec zajęć i uczniowie spędzają wolny czas na dworze czy na korytarzu albo chodzą do baru brata Fran. Nie wiem jak to jest, bo Tomas często się spóźnia na lekcje Angie, więc chyba jednak wiedzą, kiedy mają przyjść. Jeśli ktoś wie, to proszę o odpowiedź. ;)
Bo to nie jest taka prawdziwa szkoła. Tam uczą się właściwie tylko muzyki. To są takie bardziej luźne zajęcia
Tak, wiem. To szkoła taneczno-wokalna, wiec zajęcia to tylko śpiew, taniec, historia muzyki i ogólnie wszystko związane z muzyką. Tylko jak to jest? Oni przychodzą kiedy chcą czy mają wyznaczone zajęcia o poszczególnych godzinach?
Tak, oni zawsze się zbierają o wyznaczonych godzinach, i są zazwyczaj przed czasem, a Tomas aby zwrócić na siebie uwagę spóźnia się -,-" A konczą np przed czasem, gdy wszystko uda im się zrobić, lub o czasie. ;3 Był raz dzwonek, gdy Francesca tańczyła dla Tomasa "taniec miłosci". ;dd