Ciągle zastanawiam się jak to jest możliwe, że skoro Angie jest siostrą Marii to czemu German,
który jest mężem Marii podobno nie zna siostry swojej żony? Czemu jej nigdy nie poznał?
Też mnie to zastanawia...chyba przecież miały ze sobą kontakt....chyba reżyserzy o tym nie pomyśleli.........?
Też mi się tak wydaje, że to dziwne. Tylko zaskakuje mnie to, że Angie sporo wie o Germanie. Chociaż przecież Pablo powiedział, że wcześniej prawie go nie znała. To oznacza, że musiał ją kiedyś widzieć chociaż kilka razy. Tak w ogóle to Angie była mniej więcej w takim wieku jak jest Violetta kiedy umarła Maria. Czyli nie mogła się zbytnio przez ten czas zmienić. Ciekawe czy wtedy Angeles się z nim widziała. Może warto by przeanalizować rozmowę Angie z Pablem w pierwszym odcinku.
http: // www. youtube. com/watch? v=hE7xGeDhZfY
W tym filmiku jest ta scena.
Myślę, że wszytsko ma jakieś logiczne wyjaśnienie. O błędzie raczej nie może być mowy - nie na taką skalę. Pożyjemy, zobaczymy...
Maria Clara Alonso w rzeczywistości ma te 23 lata, ale w serialu zrobili ją tak że wygląda na 28 -,- I nie wiadomo kiedy się ostatnio widziała z Germanem przed śmierci Marii ... To jest ciekawy wątek ponieważ gnębi mnie to jak on nie znalazł podobieństwa w swojej żonie, ciekawe :) Myślę że może z Germanem widziała się moooooooże z 3 lata przed śmiercią Marii i dlatego się tak zmieniła ? Ja nie wiem =3 To tylko moje przypuszczenia ;P