Głowna bohaterka 15 lat, Tomas 20 i ludmiła po 20, a leon 21 XD
Nie no bywa tak, ale naprawdę to nie sprawdzałam, po ile lat mają. WoW, jestem w lekkim szoku widząc tą różnicę wieku. :)
w sumie to większość osób które w serialu są w wieku Vilu, tak na prawdę mają po około 20-22 lata. A chyba tylko Violetta ma jeszcze mniej niż 20 lat i to sporo mniej ;)
Violetta mierzy do góry, reszta do dołu więc właściwie spotykają się gdzieś tak w połowie :> ale violetta i tak wygląda na starszą niż siedemnaście, a w ogóle to ma totalnie figurę modelki, nawet lepiej- w pewnym sensie określenie figura modelki to przesada, bo nie wygląda jakby miała niedowagę i nie wystaje jej kościsty tyłek. Chociaż do tej pory nie miała na sobie ani jednej obcisłej rzeczy
No, jej figura jest świetna :) ale rzeczywiście tej różnicy między nimi prawie nie widać :) dopiero jak sie dowiedziałam po ile mają lat to jakoś zaczełam to zauważać :)
noooo zabiłabym za taką figurę własną matkę, albo nie, pięć własnych rodzonych matek. Długaśne, superszczupłe nogi a przy tym nie takie koślawo-patykowate jak w większości takich przypadków. Płaski brzuch normalny tyłek, dobrze wygląda w luźnych spódnicach co też jest rzadkie przy skinny legs. No i ma cycki. Mówie, zawarła pakt z szatanem
Szczerze to akurat do nóg się nie zgadzam... W dodatku zauważyłam że ona jakoś tak dziwacznie chodzi, ale może to tylko moje obserwacje :) Ale biorąc pod uwagę całą resztę jest ok ale fakt... Jeśli chodzi o cycki to jakaś masakra. Zazdroszczę jej... Jestem parę lat starsza od niej i chciałabym być tak hojnie obdarzona przez naturę :D
Ona grała z Jorgiem w innym serialu produkcji latynowskiej i tam grała jego równolatkę. W ogóle w szoku byłam bo trafiłam przypadkiem wczesniej właśnie na jej zdjecia z reszta gdzie wygląda jak nastolatka
w Violetcie wygląda troche staro... przynajmniej mi sie tak wydaje, ale jak widziałam jej inne zdjecia to dużo młodziej na nich wyglądała :)
Na niektórych dosłownie jak nastolatka, są takie filmiki jak tam gwiazdy mówią "hey oglądajcie violette" coś w tym guście i robią znak disneya, naprawde zszokował mnie jej młody look po violettcie
http://www.youtube.com/watch?v=jclRKHADW6U piosenka z tego serialu co grała z jorgiem, widać go tam (co prawda z grzywką :>) ale wciąż da się rozpoznać. On miał wtedy 19 lat, Clari (angie) 19
Po prostu musieli ją postarzeć chodź trochę, bo gdyby ona miała być z Germanem bez charakteryzacji to wyglądało by co najmniej dziwnie, zresztą teraz też trochę tak jest, Diego jest przecież po 40, a ona ma tam 23, on by mógł być jej ojcem, a gra jej sympatię.
nieważne xdd o co chodzi z tym diegiem i skąd wiesz ile ma lat? decir, todo todooo
Jestem chodzącą encyklopedią Violetty :xD, żart, po prostu w internecie jest wszystko napisane, a ja tak dużo wiem, bo ja wiedziałam o istnieniu Violetty już w czasie premiery w Argentynie, a teraz wiem o aktorach i o serialu dosłownie wszystko.
No właśnie ja tak z odcinka na odcinek patrzę na nią i patrzę i nie mogę skojarzyć gdzie ją widziałam kiedyś.
W życiu nie dałabym 15 lat Martinie. ;o Wygląda na cnm. 20.
No ale wiek nie przeszkodził jej roli, więc to chyba tam nie ma wielkiego znaczenia. ;)
zastanawiam się jak ona wytrzymywała w tych słodkich strojach z takim stylem ale po zdjęciach z 2 sezonu to będzie chyba w jej guście
Mnie się jej stroje nawet podobał. ;3 Ale nie wszystkie, kilka to już było mega przesadzonych. ;d
po twarzy dałabym jej ze 30 lat :^ a i wiekszość polek w wieku 30 lat ma taką świeższą skórę.
Powiem wam, prywatnie prezentuje się o wiele lepiej bo wredota chyba ujmuje uroku, co więcej Tini i Mechi przyjaźnią się prywatnie i chyba bardziej niż z Lodo.
https://www.google.pl/search?q=mercedes+lambre&hl=pl&client=firefox-a&hs=upu&rls =org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EetRUbK8IMnV4QSbzYDg Dw&ved=0CDIQsAQ&biw=1276&bih=872#imgrc=uL78oDugnJziIM%3A%3BlDNaFLHauUDHvM%3Bhttp %253A%252F%252Fsphotos-b.xx.fbcdn.net%252Fhphotos-prn1%252F58205_454263831300471 _557732268_n.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252Fpages%252FMercedes-La mbre%252F353917918001730%3B600%3B400
co niechcący? XD widziałam sporo takich prywatnych-pozaplanowych fotek Mercedes i Martiny, także obie rzeczy- że jej skóra inaczej się prezentuje i że się przyjaźnią :> widziałam cały twitcam marcowy i tam widać że się kumplują, poza tym jest sporo filmików na yt ze zdjeciami ich wspólnymi, podpisanymi amigos :> a tak w ogóle skąd wiedziałaś o argentyńskiej premierze violetty? Oglądałaś już po hiszpansku?
Ale mi chodziło, o to że chciałam by link można było zaznaczyć i wejść,ale nie wyszło , nie chodziło mi o to by niechcący dałam jej zdjęcie. Chciałam je tu wstawić.
No ja mam nosa do seriali hiszpańsko - języcznych i śledzę różne fora itp, stamtąd się dowiedziałam, że będzie taki serial jak Violetta, i już oglądając pół roku temu o się wciągnęłam, i bardzo liczyłam, że będzie w Polsce i o dziwo się spełniło, bo to chyba pierwszy serial hiszpańsko - języczny (a nie jakaś amerykańska szmira), który Disney puścił, ja teraz czekam na 2 sezon, który w Argentynie ma premierę 29 kwietnia, oczywiście.
Sprawdziłam na wikipedii kiedy będzie miał swoją pierwotną (Argentyńską) i tak oglądam do dziś.
to wyobrażam sobie radochę, kiedy doczytałaś że bd w polsce :3 a kiedy była ta argentyńska premiera? trzeciego sezonu ma nie być :< w ogóle zadziwiające, violetta idzie szturmem przez Euroazję jak czołg. We włoszech to jest serial, którego nie można nie znać, francuzi też podobno przyjęli vilu gorąco no i rosja która jest dosyć dużym państwem. O innych nie mam informacji ale na pewno jest nie gorzej, gdzie się nie pojawia ten serial tam robi furrorę. Już mi się żygać chce od tych amerykańskich serialików, naprawdę trudno mi je zdzierżyć w dodatku 90% to jak Austin i Ally czy hannah montana o muzyce, a mnie drażni amerykańska muzyka popularna- jak dla mnie jest niesamowicie pospolita, coś musi być naprawdę dobre żebym chciała tego słuchać. Jak przełączają się bohaterowie na śpiewanie w tych pseudoserialikach, od razu przełączam. Jedyny serial z podobnego gatunku który traktuję, to Victoria znaczy zwycięstwo z nicka bo tam genialne głosy są. Więc chyba wszyscy musieli być zaskoczeni takim obrotem sprawy, że latino podbija świat. Ja się wcale nie obrażę jak skończy się pospolita wszechobecna moda na amerykańskie i zakróluje moda na hiszpansko-latynowskie. Ogólnie oni mają bardzo interesującą kulturę i wgl. Of god, znowu się rozpisałam. Miałam coś powiedzieć ale znowu zapomniałam. Ach ten pusty łeb