Mimo że ten serial jest momentami głupkowaty (bez urazy ale nie jest to najpoważniejszy serial jaki widziałam) to wkręciłam się w to. Właściwie bratanica mnie w to wciągnęła xD. Naprawdę to czysta przyjemność po ciężkim dniu w szkole zreklasować się i odpocząć przy tym serialu. A Jorge Blanco? Muszę to wyznać ale zakochałam się w nim xD jest śliczny
no nie do końca XDD chwilę później przyznała jej rację i jeszcze podziękowała XD
Jorge jest wspaniały, świetnie śpiewa, świetnie i ogólnie jest boski *.* jaram się
Ciekawostka: po wpisaniu w google hasła "Jorge" na pierszym miejscu wyskakuje Blanco, na drugim dopiero Bergoglio, nasz Leoś jest bardziej znany od papieża ;) No tak, urody i wdzięku nie można mu odmówić, utalentowany niewiarygodnie, a od jego uśmiechu miękną serca dziewczyn z całego świata, do tego, jak sam pisze, jest romantykiem. Po prostu pełny pakiet, czegożby można chcieć więcej?
Jak uzbieram kasę- jadę do Meksyku i czekam przed jego domem (zna ktoś może adres?). Ale z tego co wiem, ma dziewczynę, taką blondi podobną do Ludmiły, ale kto wie? Może pod wrażeniem mojego uroku padnie na kolana?<patrzy w lustro i kręci głową>. Pozostają marzenia...
Tu MagdaJulka, sorry - limit:
Ja chce jak będę dorosła to pomieszkać ze 3 miesiące w Argentynie, to kto wie ... Może będzie akurat tam pracować
Tak się zastanawiam, czy ktoraś z Was widziała zdjęcia lub teledyski z Jorge sprzed paru lat?
Miał wtedy grzywkę na całe czoło i już mając te naście lat był słodki i przystoj ny :-)
Fanki naszego serialowego Leona zachęcamdo obejrzenia filmu "Viva High School Musical:El Desafio" (dostępny na YT z polskim dubbingiem i, niestety, polskimi wersjami piosenek). Tam Jorge gra naprawdę slodkiego chłopaka zadurzonego w rockowej gwiezdzie, absolwentce swojegoliceum. Gorąco polecam :-)