PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mimo że ten serial jest momentami głupkowaty (bez urazy ale nie jest to najpoważniejszy serial jaki widziałam) to wkręciłam się w to. Właściwie bratanica mnie w to wciągnęła xD. Naprawdę to czysta przyjemność po ciężkim dniu w szkole zreklasować się i odpocząć przy tym serialu. A Jorge Blanco? Muszę to wyznać ale zakochałam się w nim xD jest śliczny

ocenił(a) serial na 10
evawei

Taaa ^^ same zniego śliczności :D

evawei

ja zakochałam się w jego uśmiechu z dołeczkami ;)

malaikat

Oj nie tylko ty :D On jest śliczny..:D A jego uśmiech booskii:)

Leonetta222

wiem tylko szkoda że tak mało w serialu się uśmiecha

ocenił(a) serial na 10
evawei

a dzisiaj trzeba pogratulować Naty. W końcu postawiła się Ludmile!

ocenił(a) serial na 6
marysia000_filmaniak

no nie do końca XDD chwilę później przyznała jej rację i jeszcze podziękowała XD

ocenił(a) serial na 6
evawei

Jorge jest wspaniały, świetnie śpiewa, świetnie i ogólnie jest boski *.* jaram się

ocenił(a) serial na 10
evawei

Nie ma co ukrywać, nasz Jorge jest wspaniały

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Ciekawostka: po wpisaniu w google hasła "Jorge" na pierszym miejscu wyskakuje Blanco, na drugim dopiero Bergoglio, nasz Leoś jest bardziej znany od papieża ;) No tak, urody i wdzięku nie można mu odmówić, utalentowany niewiarygodnie, a od jego uśmiechu miękną serca dziewczyn z całego świata, do tego, jak sam pisze, jest romantykiem. Po prostu pełny pakiet, czegożby można chcieć więcej?

ocenił(a) serial na 10

Oj można chcieć jeszcze takiego mieć dla siebie

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Jak uzbieram kasę- jadę do Meksyku i czekam przed jego domem (zna ktoś może adres?). Ale z tego co wiem, ma dziewczynę, taką blondi podobną do Ludmiły, ale kto wie? Może pod wrażeniem mojego uroku padnie na kolana?<patrzy w lustro i kręci głową>. Pozostają marzenia...

ocenił(a) serial na 10

Tu MagdaJulka, sorry - limit:
Ja chce jak będę dorosła to pomieszkać ze 3 miesiące w Argentynie, to kto wie ... Może będzie akurat tam pracować

ocenił(a) serial na 8
evawei

Tak się zastanawiam, czy ktoraś z Was widziała zdjęcia lub teledyski z Jorge sprzed paru lat?
Miał wtedy grzywkę na całe czoło i już mając te naście lat był słodki i przystoj ny :-)
Fanki naszego serialowego Leona zachęcamdo obejrzenia filmu "Viva High School Musical:El Desafio" (dostępny na YT z polskim dubbingiem i, niestety, polskimi wersjami piosenek). Tam Jorge gra naprawdę slodkiego chłopaka zadurzonego w rockowej gwiezdzie, absolwentce swojegoliceum. Gorąco polecam :-)

ocenił(a) serial na 9
evawei

Nic dziwnego. Jest przystojny, utalentowany, ma piękny uśmiech i dużo by tu wymieniać :D Leon <333 Jorge Blanco <333 ja sama też się w nim zakochałam *,* :P