PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6713
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kalinka! Kalinka!

ocenił(a) serial na 10

To co śpiewał Braco, to śpiewał i Król Julian

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Bo to jest tradycyjny rosyjski taniec, znany na całym świecie, również w Ameryce.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Wiem, wiem. Rozmawiałam z mamą o tym, ale i tak mnie to jara, bo kocham Juliana ^.^

użytkownik usunięty
MagdaJulka

"Co, już nie pamiętasz, jak byłaś beznadziejnie we mnie zakochana? Wiesz co? A ja myślę, że pamiętasz. Tylko udajesz, że nie pamiętasz! No, dokładnie, udaje, że nie pamięta! Żeby potem móc się wywyższać. Ale to ci się nie uda, zobacz, wszyscy się z ciebie śmieją. Pff... Samice twojego pokroju... W ogóle wszystkie samice... NO CZY KTOŚ JE KIEDYŚ ZROZUMIE?! Przepraszam <idzie płakać>".

Uwielbiam ten tekst ;)

ocenił(a) serial na 10

No, no. Ja dziś z koleżankami byłam na mieście i poszłyśmy do parku, na plac zabaw - tak z nudów. Ja zaczęłam śpiewać " Ja i mój JJ, u boku po lewej, to układ że hej, hej. Ja i mój JJ!", a jakieś dziecko do mnie podchodzi i paluszkiem pokazuje i krzyczy "Klól Julian! Klól Julian!"

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Hahaha, gratuluję ;) Boberek, który go dubbinguje, naprawdę świetnie śpiewa. "Wyginam śmiało ciało", albo w "Pingwinach" moja ulubiona konga: "Od nocy do rana łap za zad pawiana, jak nie masz pawiana szympans nada się. Tańcz kongę! Więc baw się z nami i giętki bądź jak oregami. I tę kon.. kon.. kon... kongę tańcz!" Ciągnie wysokie dźwięki, czyściutko, mógłby karierę robić w przemyśle muzycznym :)

ocenił(a) serial na 10

Ale jest strasznie nieśmiały. Widziałam go u Wojewódzkiego, jak był w odcinku z Dodą, no ale uznałam, że ta Doda musi być miła, bo miała wrażenie, że Kuba chce go poniżyć, ale ta coś tam takiego gadała dla rozwalenia atmosfery. Też wyglądał na zestresowanego. Wgl ja myślałam, że go jakoś w program przerabiają, a on mówił u niego w programie głosem Juliana i Kaczora Donalda

użytkownik usunięty
MagdaJulka

To, co on wyrabia ze swoim głosem, jest niewiarygodne. Naprawdę ma talent. Ale i tak większość ludzi kojarzy go z przygłupawym posterunkowym z "Rodziny zastępczej" :/

ocenił(a) serial na 10

No, mi też się tak kojarzył, aż dowiedziałam się, że to Król Julian :D A tak w ogóle w innym temacie? Czego uczy Pablo? Jakiejś aranżacji scenicznej, bo nigdy nie mogę ogarnąć

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Też się nad tym zastanawiałam. Angie jest od śpiewu, Beto od gry na instrumentach, Gregorio od tańca. Pablo robi coś z choreografią, nie znam się.

Jak ja kocham automatyczne tłumaczenia stron. Informację z hiszpańskiej wikipedii "Pablo tiene celos de Germán" przetłumaczono "Paweł jest zazdrosny o niemiecki" ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

To ja myślałam, że mój hiszpański jest kiepski, ale dzieki temu uwierzyłam w siebie