PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6710
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
Bella21274

Chyba w 76 albo 77.

ocenił(a) serial na 10
mariahelen

DO-PIE-RO!!!!! A już w 30-którymś lub 20-którymś Violetta mówi: nie chcę już więcej kłamać xD

Bella21274

To będzie w 77 odcinku kiedy dowie się o studio bo Jade mu powie i pójdzie pod studio i zobaczy tam Violettę i Angie.

mundovioletty

A jaka będzie reakcja Germana?

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

Wkurzy się i postanowi wyjechać, ale później zobaczy, jak Violetta tańczy i ona pójdzie na to przedstawienie, co śpiewają razem "Ser mejor"

mundovioletty

a to nie było w 40 odc?

ekoderka

To już chyba było przerabiane. A tak w ogóle to nie oglądałaś 40 odcinka? Jak nie to będziesz mieć okazję obejrzeć w piątek.

mariahelen

oglądałam właśnie. I nie wiem czy było przerabiane, bo nie bywam tutaj często.

Przecież Jade powiedziała Germanowi, że Viola uczy się w studiu i German z Angie przybiegli na spektakl.

ekoderka

Ale zapadły się dekoracje, zgasły światła i Viola uciekła. German nie wiedział, że to jego córka.

mariahelen

a przecież Jade mu powiedziała, że Viola uczy się w studiu i razem z Angie go okłamują.

ekoderka

On chyba do końca nie uwierzy Jade.

ocenił(a) serial na 3
mariahelen

Kto wierzy Jade, błagam Cię... Poza tym to jest inne przedstawienie w 40 odcinku od tego w 80... To w 40 to tylko dwie piosenki ;/

KeThA

no nie wiem. może on by uwierzył. skoro tak się nabiera na wszystko co mówi Jade.

Chyba widziałam na yt to przedstawienie z odcinka 80, ale nie jestem pewna, bo nie znam ani jednego słowa hiszpańskiego. xd

mariahelen

ok, dzięki. ;)