Czyli piszcie, z którego rocznika jesteście. Myślę, że najwięcej osób jest z '99 lub '01, no ale to się jeszcze okaże. Ja jestem z '99. A wy? ;]
Kończą, kończą. Aktualnie leżę, ale zaraz będę musiała iść na zakupy. I tak wyczekuję tych fotek Dielari... A Ty co porabiasz? :D
Wszystko się kiedyś kończy niestety.
Ja ? Oglądam telewizor :D. Kiedyś będą... na pewno ! Dużo Dielari ostatnio. To dobrze !
To, co dobre, szybko się kończy. Niestety. :D
Oglądasz telewizor. I co, ładny jest? xD
Właśnie. Na BAFW byli razem. :DD Szaleją. Czy Diego nie ma dzisiaj koncertu w LunaParku? Ciekawe, czy Cla jedzie go oglądać... W końcu są tacy soł nierozłączni, że Diego był z Cla w sklepie z torebkami (w sumie już nie pierwszy raz jest w sklepie z torebkami xD). Pewnie widziałaś, no ale https://pbs.twimg.com/media/BhfYVmtIcAA4G_z.jpg
Dokładnie :D.
Bardzo, taki chudy i kolorowy...
No, no coraz więcej razem. Bodajże ma. Sądze, że tak. W końcu dla Diegunia...
Hahaha ma jakieś przywiązanie do tych sklepów.
Tak, widziałam i próbuje odgadnąć czy Diegu się patrzy na jej telefon.
Gdzie Diegu, tam i Cla. :)
Diego kocha sklepy z torebkami. Niby tam chodzi po pretekstem, że z Cla/dla Cla, ale kto go tam wie. xD
Nie widać, bo jakaś babka władowała łeb. Ale to możliwe...
Wiesz jak ja bym chciała być w waszym wieku?
Nie to że mam coś do swojego, ale takie gimnazjum to najlepsze lata były ;)
Błagam Cię... większość osób w moim wieku chce być fajna, a tak naprawdę jest żałosna.
Dziękuję :D
Kiedy w końcu ten Wasz ślub? XD
Ach, a w temacie o Waszych zaręczynach dowiedziałam się, że Kuba jest wampirem (taki tutejszy Edłard Kalen), a Wasza córka jest chyba pół-vampem. Spoko XD
Co do tego 'Marka' to wątpię nawet, czy jest to jego prawdziwe imię, chciał się chłopak dowartościować na forum i tyle xD