PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6714
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kolejny soundtrack

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam na Twitterze post od Samuki, że piosenka "Te Fazer Feliz" będzie na kolejnej płycie z muzyką. Wychodzi na to, że jednak będzie kolejny soundtrack! :)
http://sendfile.pl/38395/view/Obraz1.jpg

ocenił(a) serial na 3
Nessie

Mówili coś ludzie, że będą jeszcze nowe piosenki :D Fajnie, czekam na Ruggusia ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Pamiętasz naszą rozmowę na ten temat? Widać, moje marzenie się spełni :D

ocenił(a) serial na 3
Nessie

Które, zacna niewiasto? :D Ludzie zwierzają mi się z tylu rzeczy, że nie pamiętam, ale jak powiesz to sobie przypomne zapewne :D Wgl. podrzuciłaś mi tą piosenke i siedzę i jej słucham teraz ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, fajna jest :)
Tą w temacie o Gregorio, zacytuję Ci, żebyś nie musiała szukać: "Jak już sobie tak spamujemy, to zastanawiam się nad tym, czy będzie jeszcze jeden soundtrack z "Violetty 2". Na jakimś blogu czytałam, że ma być 20 nowych piosenek, 13 już mamy, to zostało 7... Może by dołożyli jakieś 3 już znane, ale np. wykonywane przez kogoś innego, albo jakąś po angielsku, żeby dobić do 10 jak na "Cantar es lo que soy". Na twitterze Lucii Gil znalazłam zdjęcie jak nagrywa jakąś piosenkę do Violetty 2, bodajże u Ruggero było to samo, to może faktycznie coś nowego jeszcze będzie? I mogli by dać jeszcze ¨Te fazer feliz¨. Wpadła mi w ucho ta piosenka, tylko, że to gadanie mi w niej przeszkadza -.- Co sądzisz, Saro (?)"
A Ty odpisałaś "Wątpię, czy będą nowe :) Ale może, może... Czekaj, widziałaś coś u Luci? Może jest jeszcze szansa, że wróci? Pokochałam postać Leny ^^"
Chociaż jakieś marzenie się spełni, normalnie nie wierzę :D (Bo ja to mam takie marzenia, że nigdy się nie spełniają. -.-

ocenił(a) serial na 3
Nessie

Aaa! O to chodzi :D Nie skojarzyłam po prostu :) Spoko, moje marzenia też się nie spełniają, ale jak będą nowe piosenki jeszcze to będzie super!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiadomo :) Tylko ciekawe kiedy będzie ta płyta...

Nessie

Aaaaaa! Jak fajnie!!!! Już nie mogę się doczekać!!!! Mam nadzieję, że będzie jeszcze jakaś romantyczna piosenka Leonetty <3

ocenił(a) serial na 3
Jorgini

Nie byłabym pewna :( Mają za dużo ich już :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Err... takich piosenek nigdy za wiele.
A może jakaś Marcesci? Fajnie by było ;3

ocenił(a) serial na 3
Slytherinka

Nie chodzi mi o to, że wg. mnie za dużo tylko dla producentów :D
Ja myślę, że Feduś coś napisze <333 Czekam!

Nessie

Mnie by takie piosenki ucieszyły: ;d

1. Solowa piosenka Ludmiły. ALE DŁUGIE, nie to co Destinada A Brillar.
2. Solowa piosenka Francesci. Również długa C:
3. Solowa piosenka Federico.
4. I koniecznie jakieś solo Diego, bo bardzo mi się podoba jego wokal.

Ale znając twórców- mogę chyba raczej ewentualnie liczyć na jakieś solo Ludmi, ale kto wie... :>

ocenił(a) serial na 3
Bella21274

1. Taaak! uwielbiam głos Mercedes <3
2. Było Alcancemos las estrellas więc wątpię
3. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak! <3
4. http://www.youtube.com/watch?v=eCoFYyMw5Xg - może jeszcze ktoś nie widział! Genialne :D