Obie, z tego co słyszałam, chociaż nie wiem jak tam Belka... Nie interesuje mnie w ogóle xD
Obie gwiazdorzą po równo, choć Tinkę już łatwiej zrozumieć. Ta Bella jest brzydka jak sto diabłów, nie umie śpiewać, tańczy kiepsko a gra z zaangażowaniem wieszaka na ubrania. I ma ten dziwny grymas. Przy niej Martina jest mega utalentowana.
Fff... Florencii? Nawet Florencia jest ładniejsza od tego rudego czegoś, co ma buźkę plastikowej lalki i wielki nos.
Zastanawia mnie, dlaczego za każdym razem, kiedy wyrażę swoją subiektywną opinię, zaraz ty przylatujesz z pretensjami. Co cię obchodzi mój gust? Jak widać jest różny od twojego, więc nie ma sensu wtrącać swoich trzech groszy, gdy tylko napiszę coś, z czym się nie zgadzasz, okej?
Yyy... Podoba ci się wokal Lucii Gil, może i parę podobieństw by się znalazło :D
Dzięki, choć moim zdaniem jest beznadziejne.
A gdzie ja mówię, że piszę beznadziejnie? (Ja i skromność? Buhahahahahhaha.) Tylko to opowiadanie mi nie wyszło, bo miałam za mało czasu, żeby je dopracować.
Też piszesz bardzo dobrze. Uwierz w siebie, jesteś Muzykom i tak dalej!
Kpisz czy o drogę pytasz? Po prostu wiedziałam, że Leonetta jest najbardziej na VP forum lubiana, inaczej zapewne byłoby ukochane przez ciebie Naxi. :D
Bella nie jest brzydka, tylko za bardzo się maluje i na siłę robi z siebie dorosłą.
Martina bardzo gwiazdorzy. Co do Belli to nie wiem. Nie interesuje się. ;) Fran jest ładna jak jej nie ubierają w słodkie sukieneczki w groszki. ;))
Cam też jest ładna i w 2 sezonie ma lepszy styl od Fran. W realu jak dla mnie to obie są ładne. ;D
zgadzam się
Martina bardzo gwiazdorzy i tak naprawdę nie przepadam za nią
Belli nie znam i nie oglądam Shake it Up , więc się nie wypowiadam
Uważam że obydwie 16 latki powinny się bardziej skupić na karierze
racja racja Tina jest już całkiem popularna , ale tylko z Violetty
Niektóre starsze gwiazdy Disneya zwracają większą uwagę na karierę i źle im to nie wychodzi
Np. Te koturny Martiny. Rozumiem że jej się podobają, nie przeszkadza mi to ale założenie 20 centymetrowych koturnów na zakupy to gruuuba przesada. Zwłaszcza , że jak ma założone te ''kopyta'' nie ma równowagi i najczęściej ktoś ją trzyma. A na zakupach w np. Paryżu dużo się chodzi i najlepsze byłyby jakieś trampki. ;))
To że się mocno malują to normalne, większość dziewczyn w show biznesie tak ma, to czy Bella gwiazdorzy nie wiem ale z tego co kojarzę to jest ładna, mimo że głosu w ogóle nie ma ;P
Moim zdaniem Martina strasznie gwiazdorzy. Co do Belli to nie wiem, bo nie interesuję się nią.
Martina gwiazdorzy strasznie, te jej tony makijażu mnie przerażają. Tej drugiej dziewuszki nie znam, więc się nie wypowiem na jej temat.
Dzięki za pamięć :D Nie mam już gorączki, ale jutro też nie pójdę do szkoły, wolę jeszcze zostać w domu i dobrze wyzdrowieć :D
A co u Ciebie? Kiedy rozdział? XDD
przewidujemy, że albo w niedziele, albo w sobote. zaraz będę kończyć bo musze do kościoła lecieć :(
zdrowie to podstawa, a teraz gadamy o tym, jak sobie poradzić z Ksawerym