PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

W końcu doczekałam się cudownej Femili w wersji polskiej, ale to oznacza jeszcze kilka pytań.
-Oglądałam filmik na YT: "Federico ma żal do Ludmiły", w każdym bądź razie ciężko coś wywnioskować z tego tłumaczenia, i nie pokrywa się z fragmentem pokazanym na polskim DC. Co sobie pomyśli Federico? Dowie się o całym planie?
-Kto skomponuje si es por amor? Błagam, niech Ludmiła, a nie Ludmiła i przecudowna, miłosierna Violetta..
-Viola i Ludmi - ta wybaczy jej ten plan z Diegiem?
-Leonetta; będą na chwile ze sobą w między czasie?
-Przede wszystkim: Kto wygra ten konkurs zespołów? Oczywiście jestem z Ludmi, Marco i Maxi, ale oni nie wygrają.. Pewnie wygra ten nowy facet Camilli lub oczywiście Violka..

psychofanka_piratow

Mam przypuszczenia co do ostatniego tylko ;p Jako, że w filmikach na jutubie z 80 odcinka występuje piosenka Salta, a chłopaki skomponowali ją wspólnie to może właśnie zespół Diego - Leon? Chociaż to może być błędne przypuszczenie bo wtedy konkurs zespołów musiałby składać się z kilku etapów. Nie wiem, zobaczymy ;)

ocenił(a) serial na 2
psychofanka_piratow

Wiem, że konkurs wygrają Fran i Diego, Violetta i Leon. "Si es por amor" komponuje Ludmi, ale Pablo będzie miał jakieś zarzuty i kazał Violce coś poprawić...

One_Direction

Tutaj chodzi ci o konkurs taneczny, a mi chodzi o ten co teraz trwa :)

ocenił(a) serial na 2
psychofanka_piratow

Aaa.. Przepraszam, ale jestem nie w temacie, bo dawno przestałam to oglądać, tamto po hiszpańsku widziałam.

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

A nie pamiętam czy Fede się dowiedział czy nie.
Ludmiła skomponowała, Violka coś tam tylko poprawiła.
Chyba wybaczy, jakoś nie były pokłócone na końcu.
W międzyczasie nie będą ze sobą, tylko po zerwaniu z Diego już przy końcu.
Nie wiem kto wygrał.

psychofanka_piratow

Przepraszam, że Cię o to zapytam, ale naprawdę nie chcesz mieć niespodzianki i nie chcesz oczekiwać na każdy odcinek, by wiedzieć, jak skończy się dany wątek?

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Tu się zgadzam :) właśnie po to podzielono seriale na odcinki ;)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Wiesz co, Haniu? Masz prześliczne zdjęcie profilowe. ;)

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuzka, dziecko, mam Cię! Przepraszam, napisałam CI w komentarzu, że dostaniesz anegdotkę, a na koniec o niej zapomniałam xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Dawaj teraz :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Weź, nie wiem co to miała być za anegdotka... Ale dobra. Na przykład... Byłam sobie wczoraj w Krakowie i szłam na przeciwko grupki żydowskich chłopaków w jarmułkach, ale nie Polaków (z 40 ich było) i oni szli i do nas taki uśmiech i machają i "para, para" a później Ci z końca "bonjour" xD
Albo siedziałam sobie na środku rynku na ziemii i karmiłam gołębie i przyszła jakaś dziewczynka i sobie rozmawiałyśmy. A gołębie jadły z ręki. Tylko nie chciały wskakiwać na ręce, bo teraz dużo turystów i dużo jedzenia, więc aż do takich poświęceń nie są skłonne - ale w październiku były :D
Nie wiem, chyba nie mam więcej xD
A co u Ciebie? :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

U mnie? Nic nowego. Jak wspominałam gdzieś, byłam na kręglach i przekonałam się, że to tylko wygląda na takie łatwe. Na drugi dzień mnie palce bolały. :D Świętowałam urodziny i zwycięstwo Kamilka. Aktualizowałam playlistę. Same nudy.
W MBTM grają Evanescence, oglądasz? :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Kamilek :3 I tak genialna była historia trzech Prevców. Że trzeci nie wie, czy wybrać matmę czy skoki xD Ale to w drużynówce...
Nie, nie oglądam. Słucham tego:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W_F5UkkqDOA
:D

KeThA

Miałam się już nie logować i iść spać, ale muszę się czymś podzielić, hahaha XD
Wpadłam na to, szukając informacji o Peterze Prevcu w Googlach. (W ostatnich miesiącach bardzo polubiłam słoweńską kadrę, kibicuję im tak samo mocno jak Polakom, Finom i Norwegom. A Prevca to wgl najbardziej polubiłam :3)

Mianowicie:
http://love-slovenia.blog.pl/
http://love-norway.blog.pl/
http://love-germany.blog.pl/

Te blogi prowadzi chyba jedna dziewczyna. Są to blogi z opowieściami typu fanfiction, z rozdziałami i tak dalej.
Jednak tym, co wyróżnia te blogi, jest to, że występują w nich skoczkowie narciarscy i to między innymi oni są bohaterami XDDD

Sorki, musiałam to gdzieś wstawić. Czego to w Internetach nie wymyślą XDDDD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Ja lubię słowaków. Tepesek, chociaż ma humorki i wygórowane ambicje, ma cudowny uśmiech <3 Prevc umie zachować się z klasą, nawet jeżeli wścieka się sam na siebie. Hvala... Taki młody, a uroczy. No i Kranjec - genialny w lotach. Dziwne, że w tym toku nie ujrzałyśmy go na podium :c

Ja kibicuję Polakom, Słowakom i... Morgiemu xd I Estończykowi! xD

KeThA

Słoweńcom, chciałaś powiedzieć XD

No, rzeczywiście, Tepes ma ładny uśmiech :3
Szkoda mi było Kranjca... dzisiaj nawet przez kwalifikacje nie przebrnął.
Weź, dzisiaj Romoren skończył karierę! :C Janda i Koch też...

A, Morgiemu też kibicuję XD
Estończykowi? A, temu Nurmsalu czy jakoś tak?
Ja tam też jednemu Grekowi kibicuję, ale on jest tylko w kwalifikacjach, bo zazwyczaj do konkursu nie przechodzi.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Osiem zapałek... Ale piękne. *.* Z Chińczyka przerzuciłaś się na Niemca? Mądrze. ^^

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

ON NIE JEST NIEMCEM! A Sam NIE JEST Chińczykiem! Nie obrażaj mi Kurta - to po pierwsze!!!!!!! Lubisz mnie wkurzać, co? Oni są AMERYKANAMI, którzy skończyli Yale, geniusze pieprzeni :3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Spokojnie, jeszcze ci jakaś żyłka pęknie. Tak, rozgryzłaś mnie - UWIELBIAM cię wkurzać. I co mi zrobisz? Przyjedziesz i zbijesz mnie? A może usuniesz mnie ze znajomych? :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

JAk można obrażać niewinnego człowieka i nazywać go NIEMCEM? Człowieka, który ma takie piękne oczy :3 A jak śpiewa... O matko przenajświętsza. Sara mdleje xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

"Niemiec" to obelga? Po drugie, to nie moja wina, że Kurt Schneider był również asem lotnictwa niemieckiego.
Podać ci wody?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie chcę wyjść na nietolerancyjna, więc nie odpowiem na to pytanie xD
Nie, dziekuję. Mam maślankę. I Kurta :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Już gdzieś widziałam jak zachwycałaś się Kurtem, a ja naiwna myślałam, że chodzi o Kombajna. xD
Nie rozumiem, jak można pić samą maślankę. Z kartofelkami to tak...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Bo ja go uwielbiam. To mój wzór do naśladowania. Będę umiała grać na wszystkich instrumentach kiedyś - jak on. Taka aspiracja xD

Uwielbiam maślankę :3 A teraz zjadłabym sobie kartofelki xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Trzymam kciuki, żeby ci się udało. :D
Jakie ty czeluście jutuba przetrząsasz, że wynajdujesz takie talenty?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

https://www.youtube.com/watch?v=KOnSLuLNJEQ
Ja jutuba całego przeglądam xD Trafiam w dziwne miejsca, wierzaj mi... ZObacz sobie ten filmik i spróbuj powiedzieć, że Ci się nie podoba xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Już to widziałam, przed chwilą ci to polubiłam na facebooku. Ha! :D Szalona ja.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Właśnie zobaczyłam, że mi polubiłaś. Wiem, że też go kochasz :D Miałam dodać jak gra na tym fleciku, ale to jednak Bieber - nie jestem gotowa na taki krok xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Kocham, zaraz kocham. To jednak Niem... niezmiernie sympatyczny chłopak o wielkim talencie, mogę go podziwiać, ale miłość to za mocne słowo. No.
Też uważam, że Biber to zbyt ryzykowny wybór. Choćby z zasady.

KeThA

Ci chłopcy - jacy poligloci! :D
Weź, przez te gołębie mi się przypomniał mem, na którym był Freddie Mercury z głową gołębia i podpis: "Szoł Mast Gołomp" XDD

A, zapomniałabym: nie wiem czy wiesz, ale czekam na Twój rozdział XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Szoł mast gołomp xD DObre :D Nie poligloci - po prostu po polskiemu nie umieli to po swojemu :D

Nic nie umiem napisać, jeżeli czekasz to prędko się nie doczekasz :( Chyba, że sie w końcu za to wezmę :D

KeThA

Dobrze, poczekam :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Blee... nie mogłam tamtego znieść.
Najlepiej oszczędzę wszystkim tego i ustawię tu... cokolwiek innego. :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Naprawdę chcesz mnie zdenerwować czy robisz to niechcący? :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja mam chcieć Cię zdenerwować? Wobec tego mamy 30. lutego.
Jestem jedynie szczera :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Jesteś jedynie osobą o najniższej samoocenie jaką znam. I jedną z najładniejszych osób jakie znam. Wymieniać dalej?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Według najbliższej mi osoby jestem najgorszą na świecie osobą, więc...

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Przestań. Jesteś wyjątkowa, a jeśli ktoś nie umie tego docenić, to jego strata.
Jak coś, to możesz być druga od końca. Najgorszą osobą na świecie jestem ja i nie dam sobie odebrać tego tytułu! :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Boże, Zuziu :D
Wobec tego staram się wzorować na najgorszą osobę na świecie ^^

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Już się nie masz na kim wzorować. xD Wiesz, że masz na de mną ogromną przewagę? Jesteś śliczna i młoda, a do tego umiesz tańczyć. Mam popaść w depresję?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ja niedawno chyba popadłam... No właśnie mam! Na Tobie między innymi:D
Ja jestem młoda, a Ty stara? Xd
Śliczna? Hahahaha niee...
Umiem tańczyć? Nikt nigdy nie mówił, że umiem. Kocham? Owszem, ale nie potrafię.
A Ty? Niesamowita pisarka, piękna, masz cudowne imię, jesteś strasznie mądra :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Według mojej babci jestem już starą panną. :D
Druga sprawa - w porównaniu ze mną każdy dobrze tańczy. Serio. I nie jestem ani piękna, ani mądra. Inteligentna może i tak, ale nie mądra. To nie to samo.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Moja babcia mi powiedziała, że jestem gruba... odchudzam się, to okropne :c
Mam oczy, więc widzę, że jesteś piękna. No i strasznie mądra, naprawdę :)

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

Jakbyś mnie znała osobiście, to byś wiedziała, że często zachowuję się jak kompletny dzieciak. I to wkurzający dzieciak.
Wyślę ci zaproszenie na facebooku, to zobaczysz, jaka jestem w rzeczywistości. ;) Słowo "piękna" tam w żaden sposób nie pasuje.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wysyłaj! :D
Każdy zachowuje się czasem jak dzieciak :D

wesolutkabardzo

Ani ty, ani Zuzka, tylko ja ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Co znowu ty? :D

tears_in_heaven

Ja jestem najgorszą osobę na świecie xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Przeczytałeś to na papierku od krówki, że jesteś taki pewien?

tears_in_heaven

Nie xd
Ale jestem pewien.
~S