W końcu doczekałam się cudownej Femili w wersji polskiej, ale to oznacza jeszcze kilka pytań.
-Oglądałam filmik na YT: "Federico ma żal do Ludmiły", w każdym bądź razie ciężko coś wywnioskować z tego tłumaczenia, i nie pokrywa się z fragmentem pokazanym na polskim DC. Co sobie pomyśli Federico? Dowie się o całym planie?
-Kto skomponuje si es por amor? Błagam, niech Ludmiła, a nie Ludmiła i przecudowna, miłosierna Violetta..
-Viola i Ludmi - ta wybaczy jej ten plan z Diegiem?
-Leonetta; będą na chwile ze sobą w między czasie?
-Przede wszystkim: Kto wygra ten konkurs zespołów? Oczywiście jestem z Ludmi, Marco i Maxi, ale oni nie wygrają.. Pewnie wygra ten nowy facet Camilli lub oczywiście Violka..
Mam przypuszczenia co do ostatniego tylko ;p Jako, że w filmikach na jutubie z 80 odcinka występuje piosenka Salta, a chłopaki skomponowali ją wspólnie to może właśnie zespół Diego - Leon? Chociaż to może być błędne przypuszczenie bo wtedy konkurs zespołów musiałby składać się z kilku etapów. Nie wiem, zobaczymy ;)
Wiem, że konkurs wygrają Fran i Diego, Violetta i Leon. "Si es por amor" komponuje Ludmi, ale Pablo będzie miał jakieś zarzuty i kazał Violce coś poprawić...
Aaa.. Przepraszam, ale jestem nie w temacie, bo dawno przestałam to oglądać, tamto po hiszpańsku widziałam.
A nie pamiętam czy Fede się dowiedział czy nie.
Ludmiła skomponowała, Violka coś tam tylko poprawiła.
Chyba wybaczy, jakoś nie były pokłócone na końcu.
W międzyczasie nie będą ze sobą, tylko po zerwaniu z Diego już przy końcu.
Nie wiem kto wygrał.
Przepraszam, że Cię o to zapytam, ale naprawdę nie chcesz mieć niespodzianki i nie chcesz oczekiwać na każdy odcinek, by wiedzieć, jak skończy się dany wątek?
Zuzka, dziecko, mam Cię! Przepraszam, napisałam CI w komentarzu, że dostaniesz anegdotkę, a na koniec o niej zapomniałam xD
Weź, nie wiem co to miała być za anegdotka... Ale dobra. Na przykład... Byłam sobie wczoraj w Krakowie i szłam na przeciwko grupki żydowskich chłopaków w jarmułkach, ale nie Polaków (z 40 ich było) i oni szli i do nas taki uśmiech i machają i "para, para" a później Ci z końca "bonjour" xD
Albo siedziałam sobie na środku rynku na ziemii i karmiłam gołębie i przyszła jakaś dziewczynka i sobie rozmawiałyśmy. A gołębie jadły z ręki. Tylko nie chciały wskakiwać na ręce, bo teraz dużo turystów i dużo jedzenia, więc aż do takich poświęceń nie są skłonne - ale w październiku były :D
Nie wiem, chyba nie mam więcej xD
A co u Ciebie? :D
U mnie? Nic nowego. Jak wspominałam gdzieś, byłam na kręglach i przekonałam się, że to tylko wygląda na takie łatwe. Na drugi dzień mnie palce bolały. :D Świętowałam urodziny i zwycięstwo Kamilka. Aktualizowałam playlistę. Same nudy.
W MBTM grają Evanescence, oglądasz? :D
Kamilek :3 I tak genialna była historia trzech Prevców. Że trzeci nie wie, czy wybrać matmę czy skoki xD Ale to w drużynówce...
Nie, nie oglądam. Słucham tego:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W_F5UkkqDOA
:D
Miałam się już nie logować i iść spać, ale muszę się czymś podzielić, hahaha XD
Wpadłam na to, szukając informacji o Peterze Prevcu w Googlach. (W ostatnich miesiącach bardzo polubiłam słoweńską kadrę, kibicuję im tak samo mocno jak Polakom, Finom i Norwegom. A Prevca to wgl najbardziej polubiłam :3)
Mianowicie:
http://love-slovenia.blog.pl/
http://love-norway.blog.pl/
http://love-germany.blog.pl/
Te blogi prowadzi chyba jedna dziewczyna. Są to blogi z opowieściami typu fanfiction, z rozdziałami i tak dalej.
Jednak tym, co wyróżnia te blogi, jest to, że występują w nich skoczkowie narciarscy i to między innymi oni są bohaterami XDDD
Sorki, musiałam to gdzieś wstawić. Czego to w Internetach nie wymyślą XDDDD
Ja lubię słowaków. Tepesek, chociaż ma humorki i wygórowane ambicje, ma cudowny uśmiech <3 Prevc umie zachować się z klasą, nawet jeżeli wścieka się sam na siebie. Hvala... Taki młody, a uroczy. No i Kranjec - genialny w lotach. Dziwne, że w tym toku nie ujrzałyśmy go na podium :c
Ja kibicuję Polakom, Słowakom i... Morgiemu xd I Estończykowi! xD
Słoweńcom, chciałaś powiedzieć XD
No, rzeczywiście, Tepes ma ładny uśmiech :3
Szkoda mi było Kranjca... dzisiaj nawet przez kwalifikacje nie przebrnął.
Weź, dzisiaj Romoren skończył karierę! :C Janda i Koch też...
A, Morgiemu też kibicuję XD
Estończykowi? A, temu Nurmsalu czy jakoś tak?
Ja tam też jednemu Grekowi kibicuję, ale on jest tylko w kwalifikacjach, bo zazwyczaj do konkursu nie przechodzi.
Osiem zapałek... Ale piękne. *.* Z Chińczyka przerzuciłaś się na Niemca? Mądrze. ^^
ON NIE JEST NIEMCEM! A Sam NIE JEST Chińczykiem! Nie obrażaj mi Kurta - to po pierwsze!!!!!!! Lubisz mnie wkurzać, co? Oni są AMERYKANAMI, którzy skończyli Yale, geniusze pieprzeni :3
Spokojnie, jeszcze ci jakaś żyłka pęknie. Tak, rozgryzłaś mnie - UWIELBIAM cię wkurzać. I co mi zrobisz? Przyjedziesz i zbijesz mnie? A może usuniesz mnie ze znajomych? :D
JAk można obrażać niewinnego człowieka i nazywać go NIEMCEM? Człowieka, który ma takie piękne oczy :3 A jak śpiewa... O matko przenajświętsza. Sara mdleje xD
"Niemiec" to obelga? Po drugie, to nie moja wina, że Kurt Schneider był również asem lotnictwa niemieckiego.
Podać ci wody?
Nie chcę wyjść na nietolerancyjna, więc nie odpowiem na to pytanie xD
Nie, dziekuję. Mam maślankę. I Kurta :D
Już gdzieś widziałam jak zachwycałaś się Kurtem, a ja naiwna myślałam, że chodzi o Kombajna. xD
Nie rozumiem, jak można pić samą maślankę. Z kartofelkami to tak...
Bo ja go uwielbiam. To mój wzór do naśladowania. Będę umiała grać na wszystkich instrumentach kiedyś - jak on. Taka aspiracja xD
Uwielbiam maślankę :3 A teraz zjadłabym sobie kartofelki xD
Trzymam kciuki, żeby ci się udało. :D
Jakie ty czeluście jutuba przetrząsasz, że wynajdujesz takie talenty?
https://www.youtube.com/watch?v=KOnSLuLNJEQ
Ja jutuba całego przeglądam xD Trafiam w dziwne miejsca, wierzaj mi... ZObacz sobie ten filmik i spróbuj powiedzieć, że Ci się nie podoba xD
Już to widziałam, przed chwilą ci to polubiłam na facebooku. Ha! :D Szalona ja.
Właśnie zobaczyłam, że mi polubiłaś. Wiem, że też go kochasz :D Miałam dodać jak gra na tym fleciku, ale to jednak Bieber - nie jestem gotowa na taki krok xD
Kocham, zaraz kocham. To jednak Niem... niezmiernie sympatyczny chłopak o wielkim talencie, mogę go podziwiać, ale miłość to za mocne słowo. No.
Też uważam, że Biber to zbyt ryzykowny wybór. Choćby z zasady.
Ci chłopcy - jacy poligloci! :D
Weź, przez te gołębie mi się przypomniał mem, na którym był Freddie Mercury z głową gołębia i podpis: "Szoł Mast Gołomp" XDD
A, zapomniałabym: nie wiem czy wiesz, ale czekam na Twój rozdział XD
Szoł mast gołomp xD DObre :D Nie poligloci - po prostu po polskiemu nie umieli to po swojemu :D
Nic nie umiem napisać, jeżeli czekasz to prędko się nie doczekasz :( Chyba, że sie w końcu za to wezmę :D
Blee... nie mogłam tamtego znieść.
Najlepiej oszczędzę wszystkim tego i ustawię tu... cokolwiek innego. :)
Ja mam chcieć Cię zdenerwować? Wobec tego mamy 30. lutego.
Jestem jedynie szczera :)
Jesteś jedynie osobą o najniższej samoocenie jaką znam. I jedną z najładniejszych osób jakie znam. Wymieniać dalej?
Przestań. Jesteś wyjątkowa, a jeśli ktoś nie umie tego docenić, to jego strata.
Jak coś, to możesz być druga od końca. Najgorszą osobą na świecie jestem ja i nie dam sobie odebrać tego tytułu! :D
Boże, Zuziu :D
Wobec tego staram się wzorować na najgorszą osobę na świecie ^^
Już się nie masz na kim wzorować. xD Wiesz, że masz na de mną ogromną przewagę? Jesteś śliczna i młoda, a do tego umiesz tańczyć. Mam popaść w depresję?
Ja niedawno chyba popadłam... No właśnie mam! Na Tobie między innymi:D
Ja jestem młoda, a Ty stara? Xd
Śliczna? Hahahaha niee...
Umiem tańczyć? Nikt nigdy nie mówił, że umiem. Kocham? Owszem, ale nie potrafię.
A Ty? Niesamowita pisarka, piękna, masz cudowne imię, jesteś strasznie mądra :)
Według mojej babci jestem już starą panną. :D
Druga sprawa - w porównaniu ze mną każdy dobrze tańczy. Serio. I nie jestem ani piękna, ani mądra. Inteligentna może i tak, ale nie mądra. To nie to samo.
Moja babcia mi powiedziała, że jestem gruba... odchudzam się, to okropne :c
Mam oczy, więc widzę, że jesteś piękna. No i strasznie mądra, naprawdę :)
Jakbyś mnie znała osobiście, to byś wiedziała, że często zachowuję się jak kompletny dzieciak. I to wkurzający dzieciak.
Wyślę ci zaproszenie na facebooku, to zobaczysz, jaka jestem w rzeczywistości. ;) Słowo "piękna" tam w żaden sposób nie pasuje.