PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Otóż nie kocham nad życie tego serialu, ale interesuje mnie jedno połączenie: Ludmiła +
Federico. Z tego co nawet słyszałam to w drugiej połowie drugiego sezonu mają coś ku sobie.
Przeglądnęłam spojlery itd, i od razu zmieniłam swoje nastawienie. Ci którzy obejrzeli już w
całości 2 sezon, czy mogą mi odpowiedzieć na te pytania:
-Czy będzie jakiś konkurs youmix? Kto go wygra?
-Jak to będzie z Francesscą i Federiko?
-Czy Ludmi i Diego.. Coś z nich będzie?
-Kto pierwszy coś poczuje: Fede czy Ludmiła?
-Ile będzie pocałunek Fedmiły?
-Tomas będzie chociaż na jeden odcinek?
No i kilka info o Femili :*
Byłabym wdzięczna :)

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

- Będzie jakiś konkurs tańca, którego nagrodą będzie wyjazd do Madrytu - Leon & Violka oraz Fran & Diego pojadą.
- Nijak
- Nie.
- Łom bosz, nie wiem. xD Jakoś tak szybko to poszło, zaraz jak się Fede zjawił. Chyba Ludmi pierwsza się zakochała...
- Jeden.
- Nie.

Z Fede i Ludmi będą akcję typu: Ludmi mówi, że jest supernovą. Fede się z nią zgadza. Chce ją pocałować. Wpada ktoś i im przerywa. I tak z milion razy. Aż w końcu się kissną. Potem się pokłócą bodajże dlatego, że Lu jest taka soł zła. Na koniec się pogodzą i happy end. Finito.

Skailes

Thx. Według spojlerów coś tam Fran i Fede do siebie czują. Czy to prawda? + Ludmiła będzie miała jakiś chłopaków w między czasie? :)

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

Nie, nie. Fran i Fede to był fanowski wymysł. Ludmi chyba też nie miała nikogo, jeżeli dobrze pamiętam.

ocenił(a) serial na 3
psychofanka_piratow

Chyba nie,zresztą sama nie wiem.
Z nimi nic nie będzie,będą mieli takie relacje,jakie w pierwszym sezonie.
Nie. Oni są tylko przyjaciółmi.
Raczej Ludmiła...
Będzie 1 pocałunek w 77 odcinku. Będą się próbowali całować kilka razy,ale zawsze im ktoś przeszkodzi :)
Nie. Pablo Espinosa grający Tomasa zrezygnował z seriali by robić "karierę".

Będą takie dziwne rozmowy między nimi,tak jak pisałam wyżej będą się próbowali całować ileś tam razy,ale ktoś im przeszkodzi.A gdzieś tak koło 60 odcinka się pokłócą czy coś, bo Federico się dowie,że Ludmiła knuła przeciwko Violce z Diego. Ja tłumaczyć nie umiem,więc wiesz xd

Anabell1

A wiecie coś na temat 3 sezonu? :)

ocenił(a) serial na 10
psychofanka_piratow

Będą w nim na pewno: German, Violka, Leon, Naty, Camila, Francesca, Maxy, Angie, Matias, Jade, Beto, Gregorio, Pablo, Federico, Antonio i Marotti. I może jeszcze ktoś, ale nie wiadomo. Liczymy na Ludmi i Diegu. :P

psychofanka_piratow

[SPOILER - nie chcesz wiedzieć = nie czytasz xD]
-Będzie tylko konkurs taneczny i dwie najlepsze pary pojadą do Madrytu (tj. Violetta i León oraz Fran z Diego).
-Szczerze, to chyba wcale scen ze sobą nie mieli :P
-Nadal będą knuli, ale nie będą razem.
-Hmm, raczej Ludmiła.
-Jeden, ale kilkanaście razy Fede próbował pocałować Lu :D
-Tomas się wcale nie pojawi.

No a Fedemiła... Cóż najczęściej to wyglądało tak: Fede gada z Lu, próbuje ją pocałować, ta się odsuwa, a potem się rozchodzą. Fede dowiedział sie o planie, kłóci się z Lu, Ludmiła przez niego płacze. Potem się godzą i jeszcze w międzyczasie się całują, no i szczęśliwe zakończenie :))