Kim jest ta zezowata,irytująca dziewczynka i czemu ten nauczyciel ma niebieskie włosy? o.O
http://www.youtube.com/watch?v=guNlnZIiFsA&NR=1&feature=endscreen
Jestem z komórki wiec nie otworze linku, ale chyba domyślam sie o czym mówisz. Była tam tylko jedna "irytujca dziewczynka", Agus, kuzynka Tomasa. Pojawiła sie w pierwszych odcinkach. A gregorio-nauczyciel tańca o surowej twarzy, taki w sweterku, wcale nie mial niebieskich włosów tylko za którymś razem jak knul zeby wyrzucić tomasa, chciał pomalować ścianę w sali ale przypadkiem maznal sie farba po czole. Farba była czarna i z jakiegoś powodu jak to zmywal to zamiast zejść zmieniała kolory. Dlatego kupił sobie tupecik, który nasuwał na czoło albo zeby to chociaż w części przykryć, albo zeby wyglądać nowocześnie nie wiem
Nie domyslilabym sie, ze o takiej irytujacej dziewczynce mówisz xD średnia wieku uczniów studia to 17, a ona właśnie chodziła jakiś czas do studia, ona tam sobie brylowala w internecie i Gregorio (ten z pomalowanym czołem) wydaje mi sie ze ja wychaczyl w każdym razie on wprowadził ja do studia. I ta mala siedemnastoletnia irytują a dziewczynka sprawiła, ze naty na stale odwróciła sie od Ludmiły