PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6695
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Lara i Violetta

ocenił(a) serial na 10

Czym się one różnią od siebie.

ocenił(a) serial na 8
sara637

Osobiście, wolę Larę. Denerwuje mnie styl Violetty, w pierwszym sezonie. W drugim jest odrobinkę lepiej, ale w życiu bym się tak nie ubrała. Poza tym, Lara nikogo nie rani swoim niezdecydowaniem.

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Zgadzam się Violetta jest za dziecinna. Dzisiaj tak patrzałam i sądzę że Lara jest ładniejsza od Violetty

ocenił(a) serial na 8
sara637

Owszem, jest ładniejsza! xD

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Obie są ładne. Ciężko powiedzieć, która jest ładniejsza;)

sara637

Lara jest spośród czwórki Lara-Leon-Viola-Diego najbardziej normalna. I nie udaje swoich uczuć do Leona, jak on to czyni z nią.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Uwielbiam Larę, ale to chyba przez to, że bardzo lubię Valerię Baroni, która ją gra.
Tak piszemy kogo wolimy, ale czy w temacie nie chodzi jakie są różnice między nimi? Za dużo by wymieniać, łatwiej podobieństwa - obu podoba się Leon, obie są ładne, obie w niektórych momentach potrafią mieć groźny charakterek.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mi ogólnie właśnie chodzi czym się od siebie różnią.

ocenił(a) serial na 1
sara637

Lara pod każdym względem jest lepsza od Violi :P
Lara lepiej się ubiera, (Valeria) ma lepszy głos i to o wiele, przynajmniej jest zdecydowana, w przeciwieństwie do Violetty, nikogo nie rani i podoba mi się jej charakter ^^

ocenił(a) serial na 1
weronikaaleksandra

Tak, nie lubię Violetty xD

ocenił(a) serial na 10
sara637

Różnią się prawie wszystkim, ale to był pewnie celowy zabieg po to by Lara była przeciwieństwem Violetty;)

ocenił(a) serial na 3
sara637

Wszystkim. Mają zupełnie inne charaktery, poglądy, zainteresowania. Jak sobie usiadły obok siebie, kiedy chłopcy śpiewali Cuando me voy, to dopiero wtedy zauważyłam, że Lara jest dużo ładniejsza od Violetty.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

W którym to było odcinku? Masz jakiś link?

majka5454

Chyba w ostatnim, w 60. http://www.youtube.com/watch?v=ulN8EX6rbDc

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Tak, to w tym ;)

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Lara ładnie wygląda w takich włosach, czego nie chodzi tak na co dzień? ;p

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Bo by je upaćkała w smarze. Ale wygląda zgadzam się, wygląda ładnie.

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Właśnie bodziś patrzyłam ten odcinek i wtedy doszłam do wniosku że Lara jest bardzo ładna ajak ma rozpuszczone włosy to jeszcze ładniejsza. A Violetta jak dla mnie za dziecinna już sam mówi ten jej charakter. Zawsze robi z siebie taką ofiare.

ocenił(a) serial na 2
sara637

Lara wie czego chce, jest wierna jednemu chłopakowi, wie, co to praca, nie zmienia co moment zdania, nie jest egoistką, myślącą tylko o sobie. I jest śliczna. Violka, poza urodą, kasą i głosem (Valeria ma lepszy, ale nie wiadomo, czy pozwolą Larze śpiewać), nie ma nic do zaoferowania. Tyle.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ale i tak wolisz Leonettę? xxd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Wolę, żeby León był szczęśliwy, bo na to zasługuje. Najlepszym wyjściem byłoby, jakby on się w tej Larze naprawdę zakochał, ale niestety to marzenie ściętej głowy, więc niech już będzie Leonetta ;D Ale Violki i tak nie polubię.

sara637

Ja nie lubię ani jednej ani drugiej. Ale jak już to pewnie niestety Violettę... bo nieważne, co dobrego by pisali o Larze, ja i tak nie jestem do tej laski przekonana i nie potrafię jej polubić. Po prostu nie umiem. Może zmienię zdanie, kiedy puszczą w Polsce drugi sezon i dokładnie ją poznam, ale póki co, czemu sama się dziwię wolę Violettę. I chociaż León również mnie ostatnio wkurzył, to niech się skończy Leonettą i będzie święty spokój. W realnym świecie ludzie raczej nie mają takich problemów jak czworokąt Diego-Violetta-León-Lara.

Amen.